reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Creativo wlasnie mialam pisac o skorce, nie jedzcie jej!!
Lola powodzenia, kciuki!!
Dziewczyny nie wiecie co sie dzieje z bonusowa? Pisalam do niej tydzien temu priv czy mnie nie dolaczy do zamknietego i cisza
Kilka osób musi się zebrać do zamkniętego. Napisz mi na priv dane z profilu fb to cię dodam do grupy

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Czekaj to do którego szpitala ty pojechałaś? Do tego ze strasznych opowieści?

Współczuję ci sytuacji, ja bym chyba tam w życiu znowu nie pojechała.

Powodzenia i trzymaj się tam

cb7wugpju04jz4q8.png
Wiesz jedną lekarka nie może przekreślać szpitala. Reszta jest super spoko, no może oprócz ordynatora.
Położne mega fajne. Wzięły mnie do swojego kantorka pogadać, bo mnie pamiętają :) i tak godzinę gadalysmy :)
Dzięki temu chyba nawet mniej bolało.

Idę spać, trzymajcie się i odpoczywajcie, od chyba 8 rano inny lekarz już będzie na dyzurze jupi!!!!!!

Wiesz jedną lekarka nie może przekreślać szpitala. Reszta jest super spoko, no może oprócz ordynatora.
Położne mega fajne. Wzięły mnie do swojego kantorka pogadać, bo mnie pamiętają :) i tak godzinę gadalysmy :)
Dzięki temu chyba nawet mniej bolało.

Idę spać, trzymajcie się i odpoczywajcie, od chyba 8 rano inny lekarz już będzie na dyzurze jupi!!!!!!
A to ja po prostu kojarzę same straszne opowieści. To dobrze że reszta jest ok.
Trzymaj się!

cb7wugpju04jz4q8.png

Jestem w szpitalu.

Jezu dziewczyny......

Wersja skrócona:
Pani Ruda doktor nie chciała mnie przyjąć, zmieszała mnie z błotem, robiła wszystko bym w szpitalu nie leżała. Pamietala ze zrobilam jej 2 lata temu awanture o porod i mi to wyplula w twarz.
Wyklucilam się i jestem, leżę.

Wersja pełna:
Pojechał do szpitala z mężem z bólem. Poprzedni doktor na IP mnie pamiętał i już mnie na salę kierował, a pani doktor dyzurujaca na położnictwie zadzwoniła że chce mnie obejrzeć bo coś jej nie gra. Jak ja ją zobaczyłam to myślałam że ducha wyzione. Ona 2 lata temu nie chciała mnie na poród przyjąć bo miałam cukrzycę. Powiedziała że mój mąż ma mnie 130km wiezc do szpitala. Mąż zrobił jej taka awanturę, że ta zadzwoniła w końcu po karetkę i mnie tam zawiezli. ( karetka cudem się znalazła - bo niby nie było).
No i ta zaczęła mnie atakować, że takie bóle o niczym nie świadczą i oni porodu nie przyjmą bo za młoda ciąża, a sprzetu nie ma. Wyślą mnie do Szczecina.
Się wk***** niemiłosiernie.
Zbadała mnie na samolocie, i powiedziała że mnie nie przyjmuje bo nie widzi powodu. Poza tym kłucie nic nie znaczy i spojenie łonowe też nie. Ona była w ciąży i nawet pół tabletki nie brała na ból spojenia łonowego. A kobiety teraz sobie wymyślają!

To je do niej: każda ciąża jest inna, moja babcia w polu rodziła, to może szpitale zamknięcie skoro w polu rodzić można?

Ta tylko oczami wywalilam i dalej swoje chore wywody.
I wypaliła do mnie: no pani rodziła w Szczecinie no nie? Ja panią i pani męża pamiętam jak w niepotrzebna panikę wpadliscie przy malutkim rozwarcia i karetkę musiałam wzywac. Potem musiałam się ordynatorowi tłumaczyć!
Poza tym miała pani cukrzycę jak pamiętam i co? Teraz nie ma? Ja pani udowodnienia że na pani cukrzycę. Dzisiaj proszę nic nie jeść i nie pić, jutro rano to samo. Bez picia chociaż kropelki wody.
To ja mówię: ja wiem jak cukry skaczą, i mogą mi skoczyć rano przez to.

Ona prychnela.
Szmata jedna nie chce bym tutaj rodziła.
I kuźwa z tych nerwów cukry źle wyjdą!!!!!!

Dopielam swego i leżę, zajelam ostatnie łóżko, ale jestem. Niech zbadaja o co chodzi.
Dodatkowo ona zerknela na wyniki i mam niby niedokrwistość.....

Wiecie co nie chce mi się tutaj już rodzić.
Przynajmniej położne zajebiste i po cichaczu mówiły mi bym walczyła z tą menda o swoje prawa bo to chamka nie z tej ziemi.

Więc zegnam się, leżę w 3 osobowej sali.

Buziaki, będę twarda
Podziwiam cię za upór. Trzymaj się, dobrze, że personel jest w porządku.
Luby sie smial ze nadrabiam zaleglosci z calej ciazy w wymiotowaniu ...
Po smekcie lepiej zrobil mi kisie wzielam dwie lyzeczki i znow zaczelo mi byc niedobrze .... Licze, ze to tylko wirus i, ze jutro przejdzie juz go pytalam czy w razie czego zwolni sie z pracy mowil, ze tak bo akurat jutro nie jest sam na zmianie mam nadzieje, ze jednak nie bedzie konieczny szpital ... Ja juz sama nie wiem o co chodzi, mala kopie caly czas wiec wszystko ok
gin powiedzial, ze mogla mi zaszkodzic skorka z pomidora na kanapce bo pytal co jadlam ale to by mnie raz zmulilo i juz by mi nic nie bylo a ja w drodze powrotnej jeszcze wymiotowalam w ogole nic mi sie nie chce jesc ani pic

Mysle czy isc sie zmusic do tych wymiotow czy czekac az mnie calkiem zmuli ...

thgfflw1k3inkyc3.png
A a masz może lokomotiv? On jest z imbirem i mi pomagał jak byłam w podróży. Mój syn za kazdym rzem jak zwymiotuje wypija ma raz kubek wody, on mówi, że tak mu lepiej. Sama tak nie potrafię, ale może spróbuj. My też w tym tygodniu chorujemy.

Dzień dobry po 40 minutowej nocy.

Moja sąsiadka z łóżka obok chrapie jak koń hehe i ma rls, ciągle jej nogi wierzgaly i zasnąć nie mogłam. Uroki szpitala ;)
Ale cieszę się że nie jestem sama w pokoju, zobaczymy czy dziewu chy się rozkręca i pogadaja dzisiaj.

Mówcie jakie macie plany na dzisiaj bo u was więcej się dzieje. :)

Lenam powodzenia w szpitalu, kciuki za badania zaciśnięte !!!!!!

Moja sąsiadka z łóżka obok chrapie jak koń hehe i ma rls, ciągle jej nogi wierzgaly i zasnąć nie mogłam. Uroki szpitala ;)
Ale cieszę się że nie jestem sama w pokoju, zobaczymy czy dziewu chy się rozkręca i pogadaja dzisiaj.

No to pospalas kochana [emoji28] az milo [emoji26] ale najważniejsze ze juz jestes pod stala opieka [emoji8][emoji8]

U mnie jak widac tez nocka udana.. co chwila na siku az wkoncu zglodnialam i wlasnie wcinam sniadanie [emoji23][emoji23][emoji1] poczytam chwile bloga i pewnie zaraz walne sie dalej spac a Tobie kochana zycze duuuuuzo wytrwalosci i oczywiscie zdrowka dla Ciebie i maluszka [emoji4][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No to pospalas kochana [emoji28] az milo [emoji26] ale najważniejsze ze juz jestes pod stala opieka [emoji8][emoji8]

U mnie jak widac tez nocka udana.. co chwila na siku az wkoncu zglodnialam i wlasnie wcinam sniadanie [emoji23][emoji23][emoji1] poczytam chwile bloga i pewnie zaraz walne sie dalej spac a Tobie kochana zycze duuuuuzo wytrwalosci i oczywiscie zdrowka dla Ciebie i maluszka [emoji4][emoji8]

Oj takiej to dobrze, śniadanko mmmmmmm :) A ja mam ochotę na kwaśnego śledzia hehehe ;)
U nas chyba dobrze, cieszę się że chociaż bóle rano są mniejsze.
Jestem pod ktg, miałam dwa silne skurcze, ale aparatura milczy....
Chyba mam niski próg bolowy na to wychodzi.

A co robicie na obiadek?
Weźcie gadajcie bo ja post mam :D
Najem się myślami :D

Oj laska ty to masz przeżycia ostatnio.
Mam nadzieje ze Ruda zejdzie z dyzuru dzisiaj I nie bedziesz musiala patrzec na nia. To tak zeby cie nie wkur...iala [emoji23] nie potrzebnie [emoji41]

Oby doszli co ci dolega.

Ja oczywiscie nocka jak zwykle do bani.
Wstawac na siku wstawalam.
Budzilam sie bo niewygodnie.
Pozno poszlam spac bo zasnac nie moglam.
Wczesniej wstalam bo spac nie moglam.
Ehhh pozniej tez sie nie wyspie [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj laska ty to masz przeżycia ostatnio.
Mam nadzieje ze Ruda zejdzie z dyzuru dzisiaj I nie bedziesz musiala patrzec na nia. To tak zeby cie nie wkur...iala [emoji23] nie potrzebnie [emoji41]

Oby doszli co ci dolega.

Ja oczywiscie nocka jak zwykle do bani.
Wstawac na siku wstawalam.
Budzilam sie bo niewygodnie.
Pozno poszlam spac bo zasnac nie moglam.
Wczesniej wstalam bo spac nie moglam.
Ehhh pozniej tez sie nie wyspie [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] u mnie to samo.. zdążyłam sie dobrze ułożyć i znowi chce mi sie sikac - oszaleje... [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]

Do góry