reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej Mamuski :)
Ja dzis dostalam strasznych kluc w lydkach , i od poludnia leze nogami do gory bo tylko tak jest OK :/ pojechaismy na zakupy pochodzilam 30min i tragedia znowu musialam nogi do gory.. Boje sie myslec co bedzie pozniej tym bardziej ze jednak potrzebuje jeszcze kilka razy skoczyc na zakupy ech :/

U nas co roku dokladnie jak u Was , rodziennie, ale w tym roku odpuszczamy sobie jaki kolwiek wyjazd.. mamy 3h do PL i nie wyobrazam sobie jechac z takim maluszkiem i stawac na karmienie podrodze , do tego nie wiem jak ja bede sie czula i jaka zima bedzie.. wiec nawet nie mysle , odpuszczamy.. spedzimy swieta u nas tylko z rodzicami :)

Wracajac jeszcze do podwiazania po 3 cc to moze mnie ta moja polozna tak nastraszyla bo jej na pierwszej wizycie pow ze bardzo mocno sie zastanawiam nad cc na zyczenie... i ona odrazu mi z tym wypalila , bede u lekarza w pon to az podpytam go jak to jest dokladnie ;)

Co do świat to my tez planujemy spędzić tutaj u siebie i nie bedziemy specjalnie jechać do rodzinki. Zwłaszcza, ze moi teściowie, u których zawsze nocujemy, maja tak zimne mieszkanie, ze ja tak w dwóch swetrach zawsze chodzę a oni jeszcze okna otwierają, bo psu jest zbyt duszno... wiec nie wyobrażam sobie zabierać Mikosia z naszego cieplutkiego mieszkanka do ich lodowej jaskini [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do świat to my tez planujemy spędzić tutaj u siebie i nie bedziemy specjalnie jechać do rodzinki. Zwłaszcza, ze moi teściowie, u których zawsze nocujemy, maja tak zimne mieszkanie, ze ja tak w dwóch swetrach zawsze chodzę a oni jeszcze okna otwierają, bo psu jest zbyt duszno... wiec nie wyobrażam sobie zabierać Mikosia z naszego cieplutkiego mieszkanka do ich lodowej jaskini [emoji12]

Muszą bardzo kochać tego swojego psa ;)

Siemanko ja po prysznicu, mąż wraca z pracy o 19 i jedziemy do szpitala.
Niech mnie położą.

Więc jak mnie przyjmą to już ze szpitala będę pisać. Walizka dopakowana.

Trzymcie kciuki by wykryli co to za bóle i oby mnie przyjęli.
Kochana, będziemy wymieniały wrażenia. Relacja na bieżąco ;) ciekawe czy nam dietę cukrzycową włączą. Pamiętaj, żeby zabrać kanapki i wodę. Ja jeszcze wasę dopakowałam. Trzymaj się dzielnie.

Lux biedmy Ten Twoj Tomek a Baba glupia oby jutro zadnych "wymyslan" rodzinny nie robil

Lola powodzenia obys trafila na madrego lekarza

Olgi89 a gdzie Ty mieszkasz . To Twoje pierwsze dziecko? Ile kosztuje cesarka na zyczenie? Ja mialam pelbe rozwarcie a glowka nie weszla w kanal stozkowa byla I tetno spadlo I skonczylo sie cc. Drugi tez muala juz rozwarcie na 8 kiedy mnie wzieto na stol. Nigdy bym nie chciała cc na życzenie.

Hej Mamuski :)
Ja dzis dostalam strasznych kluc w lydkach , i od poludnia leze nogami do gory bo tylko tak jest OK :/ pojechaismy na zakupy pochodzilam 30min i tragedia znowu musialam nogi do gory.. Boje sie myslec co bedzie pozniej tym bardziej ze jednak potrzebuje jeszcze kilka razy skoczyc na zakupy ech :/

U nas co roku dokladnie jak u Was , rodziennie, ale w tym roku odpuszczamy sobie jaki kolwiek wyjazd.. mamy 3h do PL i nie wyobrazam sobie jechac z takim maluszkiem i stawac na karmienie podrodze , do tego nie wiem jak ja bede sie czula i jaka zima bedzie.. wiec nawet nie mysle , odpuszczamy.. spedzimy swieta u nas tylko z rodzicami :)

Wracajac jeszcze do podwiazania po 3 cc to moze mnie ta moja polozna tak nastraszyla bo jej na pierwszej wizycie pow ze bardzo mocno sie zastanawiam nad cc na zyczenie... i ona odrazu mi z tym wypalila , bede u lekarza w pon to az podpytam go jak to jest dokladnie ;)
My mamy 7 godzin do domu do Pl.
Kuzwa na wielkanoc jechalismy 12 godzin.tragedia. powiedzialam ze wiecej na swieta nie jade .korki takie ze 20 minut jechalo sie 1km [emoji44]
Teraz tez nie jedziemy . Jak ktos chce moze przyjechać do nas.ja nie bede wiecznie dzieciakow meczyc w podrozy. Do tego czlowiek taki zrabany wraca ze masakra.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lola lenam kciuki za Was :)

Ja za wcześnie sie pochwalilam jak to sie juz dobrze czuje. Znowu dwie godz mialam taki mocny bol jak na miesiaczke. Skurcze tak sie od czuwa? Nie wiem z synem miałam z kręgosłupa i to bylo inne uczucie jak by mi ktos kręgosłup łamał. Przez to w ogole z brzucha nic nie czulam wiec teraz nie jestem pewna. Na szczescie juz troche lepiej. Za godz lykne magnez i mam nadzijee ze do konca przejdzie. A musze poczekac z tabletka bo zelazo wzielam i min dwie godz mam miec odstep magnezu od zelaza.

Mam nadzieje ze to nie dzis bo wpadlam na pomysl zeby sobie pizamki jeszcze raz przeprac bo tak zapachem szafy przeszły wiec torba w polowie zapakowana .jutro bym je sobie jeszcze ladnie uprasowala.

Ja do PL jade bez korka 12h około. Jak raz jechalismy na swieta i byl to 21h trwala podroz. Ale nigdy nie mniej niz 10h.

Ufff nadrabiam was od rana. W weekend troche potancowalam na weselu, oszczednie, ale az sie dziwie, ze wytrzymalam do 3 w nocy. Dzis caly dzien nadrabiam spaniem.
Dziewczyny, widze ze wiele z was ma juz duuzo dolegliwosci, u mnie samej co raz wiecej. Trzymam za wszystkie kciuki!!!!! Lisia ciagle mysle o Twojej kolezance

Ufff nadrabiam was od rana. W weekend troche potancowalam na weselu, oszczednie, ale az sie dziwie, ze wytrzymalam do 3 w nocy. Dzis caly dzien nadrabiam spaniem.
Dziewczyny, widze ze wiele z was ma juz duuzo dolegliwosci, u mnie samej co raz wiecej. Trzymam za wszystkie kciuki!!!!! Lisia ciagle mysle o Twojej kolezance

Ja tez i ciagle mam nadzieje, ze moze jutro sie jednak pojawi...

reklama
Olgi89 a gdzie Ty mieszkasz . To Twoje pierwsze dziecko? Ile kosztuje cesarka na zyczenie? Ja mialam pelbe rozwarcie a glowka nie weszla w kanal stozkowa byla I tetno spadlo I skonczylo sie cc. Drugi tez muala juz rozwarcie na 8 kiedy mnie wzieto na stol. Nigdy bym nie chciała cc na życzenie.
Mieszkam w Berlinie (do domu do rodzicow do Pl mam okolo 200km) ;) tutaj nie placisz za cc na zyczenia.. to jest tylko kwestia dogadania sie z lekarzem :) lub szpitalem.. :) Tak to moje pierwsze dziecko ;)

Do góry