reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Moja polozna mi pow ze po 3 cc juz nie mozna miec wiecej dzieci ze wzgledu na ryzyko.. i Cie odrazu podwiazuja :/

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
w niemczech tam chyba Joshi pisala ze po 3cc podwiazuja jak chcech
U nas nie slyszalam . Nikt mi nie mowil Nic w tym temacie nie propomowal. Ani tez zadna z kolexanek
Ja mam swoj rozum I swiadomosc powiklan I finansow dlatego tez 3cc to ostatnia wiecej dzueci u mnie nie bedzie.
Dlatego to 3cie tak mnie cieszy ok jeee

reklama
To takie bajery Miasto właśnie oferuje :) super, bo wiesz, że możesz coś pod siebie dopasować, a nie każą wszystkim masowo tak samo rodzić.
Gdyby nie szkola rodzenia to bym nie wiedziala o tym ;) w ogole kobitka nam mowila, ze w pierwszej fazie najlepiej jak ciagle bedziemy cos robic niz lezec i czekac na bole parte mowila ze mamy sobie chodzic a to na pilce poskakac a to miednica poruszac najlepiej przerobic caly alfabet z malymi literkami prysznic wziac kilka razy najlepiej mozemy sobie nawet potanczyc bo sa odtwarzacze w kazdej sali ;) to tez dobrze robi na porod
Pokazywala pozycje jakie przybierac przy skurczach
W sumie jestem zadowolona bo duzo sie dowiadujemy o porodzie takich rzeczy praktycznych ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

a leki ladnie lyknelas? ja wstalam i szykuje se obiadek, powoli to robie
Dzisiaj moja położna dzwoniła i powiedziała że to końska dawka, zmniejszyłam,
Dzisiaj bóle menstruacyjne dokuczają niemiłosiernie oraz spojenie łonowe. Chodzę rozkraczona.... Boże wyglądam jak gęś tuż przed ubiciem....
Kłucia rzadko, prawie nie ma więc się cieszę.

A tak to zajefajnie super ekstra kolorowo ..

Wczoraj mala poszla spac bardzo pozno ale za to dzisiaj dala pospac do 10:o A teraz zbieramy się do kina na "Wołyń", mała zostaje z babcią. Mam nadzieję, że nie urodzę ani nie posikam się w trakcie seansu;)
Och ja kupię na DVD, nie będę mogła tego oglądać, bo to też historia mojej rodziny to tym bardziej....
Mój dziadek uciekał z Kresów, widział jak Ukraińcy gwalcili dzieci, obcinali kobietą piersi by nie karmily, gwalcili ciężarne, po czym podcinali im brzuchy.
Jak o tym opowiadał to płakał.
Mojej babci siostra przenocowala jednego Ukraińca, ktory prosil o nocleg i cos do jedzenia. A on w nocy trójce dzieci gardła podciął.... To są fakty.

Dziadek opowiadał jeszcze, że jak na wsi był alarm że Ukraińcy idą, to kobiety topily się w rzekach tylko po to by nie być zgwałcone.
I wyobraźcie sobie on to wszystko widział na własne oczy. Płakał mi jak dziecko w wieku 80 lat, a ja mała dziewczynka byłam...

Dlatego na pewno teraz do kina nie pójdę bo będę ryczeć i jeszcze tak urodze.....

Dzisiaj moja położna dzwoniła i powiedziała że to końska dawka, zmniejszyłam,
Dzisiaj bóle menstruacyjne dokuczają niemiłosiernie oraz spojenie łonowe. Chodzę rozkraczona.... Boże wyglądam jak gęś tuż przed ubiciem....
Kłucia rzadko, prawie nie ma więc się cieszę.

A tak to zajefajnie super ekstra kolorowo ..
Lola ty tam odpoczywaj duzo i dbaj o siebie !

thgfflw1k3inkyc3.png

Lola ty tam odpoczywaj duzo i dbaj o siebie !

thgfflw1k3inkyc3.png
Spoko spoko, torba przyszykowana jakby co to szpital, mam około 6 minut autem bez korków.
Będzie dobrze.
Powiem wam, że dzisiaj muszę męża wysłać na pocztę bo dostałam pismo że skarbówki że niby pita nie rozliczylam. Rozliczalismy się wspólnie z mężem w innej skarbówce i pewnie dlatego, no ale pismo trzeba wysłać.

Od dziś w Biedronce firanki 350cm na 150 cm za jedyne 35 zł!!!! Super cena!!!!

Ja leżę bo dzisiaj gorszy dzień i brzuch boli. Mama na spacer z młodym chciała mnie wyciągnąć... Nie dam rady.
Więc mam obiad zrobić. Zupę ryżowa.
No nie mam sił. Wrzuce wszystko do garnka i wsio. Jaka wyjdzie taka wyjdzie....
Ja dzisiaj tez wrzuce do garnka i niech sie gotuje .. nie mam sil a musze jechac po poludniu do banku odebrac pieniadze i wniosek wypisac o zwrot z ubezpieczenia na kredyt i musze byc bo byl wspolny..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry