creativo
Fanka BB :)
Mnie tez kazdy pyta jak sie czuje ... No a jak mam sie czuc lubemu tylko co chwile musze przypominac, ze jest mi juz ciezko bo facet to facet wiadomo zapomina ale jak mu tak przypomne to wtedy pomaga mi w domu wiec nie moge miec do niego pretensji.A wiecie co? Ja najbardziej w tej ciazy nie lubię pytań "jak się czujesz?". Nie wiem co odpowiadać... na tle dziewczyn, które muszą np całą ciążę leżeć albo mają jakieś inne przypadłości i problemy to nie mam prawa powiedzieć,że źle. Z drugiej strony czuje się wiadomo - jak emerytka a nawet gorzej bo mam gorsza kondycję od mojej 79 letniej babci teraz niedołężna jestem i to mnie wkurza, poce się z byle powodu, stekam jak wstaje z fotela... juz się do tego nawet trochę przyzwyczaiłam [emoji51] ale co mam odpowiadać? No nie lubię tego pytania jak cholera wiec zaczęłam mówić, że okej. Niedołężna ale jest spoko ...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio smial sie jak szlismy ze uwielbia jak jestem w ciazy bo ruszam sie jak taki pingwinek haha dobrze, ze mam poczucie humoru bo inaczej pewnie bym sie na niego obrazila.
Znow mi dzis niemoc doskwiera najchetniej poszlabym spac.