reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie tez tak jest co chwila [emoji846] to kwestia wody w organizmie. Cały czas mi sie waha waga tak w okolicach 1 kg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie juz bylo na wadze 79,8kg
Dzisiaj wchodze a tu znow magiczne 78,2kg o co kaman ??? Ja nie wiem albo dziecko juz mnie odchudza i to jest bardzo prawdopodobne bo mierzylam kurtke z zeszlego roku i z brzuchem jeszcze sie w nia mieszcze a przeciez brzuch mam a ona byla akurat na mnie kupiona....

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
U mnie juz bylo na wadze 79,8kg
Dzisiaj wchodze a tu znow magiczne 78,2kg o co kaman ??? Ja nie wiem albo dziecko juz mnie odchudza i to jest bardzo prawdopodobne bo mierzylam kurtke z zeszlego roku i z brzuchem jeszcze sie w nia mieszcze a przeciez brzuch mam a ona byla akurat na mnie kupiona....

thgfflw1k3inkyc3.png
No przecież lato się skończyło to i woda zleciała [emoji13]

cb7wugpju04jz4q8.png

Antiope moze syrop z cebuli mu daj ? Taki domowej roboty nie zaszkodzi

thgfflw1k3inkyc3.png

@Antiope zdrówka dla B
Możesz mu też zrobić syrop z cytryny miodu i imbiru

cb7wugpju04jz4q8.png
U niego ten kaszel przez spływający z noska katar. Byliśmy wczoraj u lekarza i ma już 2 syropki, więc wystarczy. Jak ma czysto w nosku to i przestaje kaszleć. Robię mu nebulizacje; rano z Mucosolvanem i solą fizjologiczną, a wieczorem z samą solą. Do tego dostaje Calcium, syrop na odetkanie noska i krople do nosa. Jest lepiej, bo dziś zaczął kaszleć dopiero nad ranem, a wczoraj to praktycznie przez cała noc kaszlał.

Info od Loli:
[emoji187][emoji254] Hej, forum mi nie chce działać. Byłam wczoraj w szpitalu bo miałam ostre kłucia macicy. Zrobili USG. Z małym, łożyskiem i blizną wszystko dobrze. Szyjka się skróciła, nie ma rozwarcia. Dali mi leki, kroplówki. Nie wiedzą skąd te kłucia. Wypisalam się na własne żądanie. Jestem u rodziców, zajmują się małym a ja leżę lykam nospe forte, jak nie przejdzie to wracam do szpitala. Dadzą mi sterydy na rozwój płuc, do Szczecina mnie wyślą w razie porodu bo nie mają sprzętu do ratowania. Tak się nie stanie bo nie mam rozwarcia. Leki mi nie pomagają nie wiem co to jest. Na szczęście to nie odlejajace się łożysko. Proszę Skopiuj tego posta jak możesz i im wyślij, nie wiem czemu forum mi się zacina.... Buziaki [emoji254] [emoji187]

cb7wugpju04jz4q8.png

Ej kurcze smutna wiadomość do mnie dotarła. Mojej szwagierki koleżanka z pracy w ciąży dostała trombofilii.. tak jak ta Kasia co wciąż śpi.. i po wybudzeniu ze śpiączki farmakologicznej dostała krwotoku i zmarła. Była w 5 msc ciąży. Ja pierd... :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Info od Loli:
[emoji187][emoji254] Hej, forum mi nie chce działać. Byłam wczoraj w szpitalu bo miałam ostre kłucia macicy. Zrobili USG. Z małym, łożyskiem i blizną wszystko dobrze. Szyjka się skróciła, nie ma rozwarcia. Dali mi leki, kroplówki. Nie wiedzą skąd te kłucia. Wypisalam się na własne żądanie. Jestem u rodziców, zajmują się małym a ja leżę lykam nospe forte, jak nie przejdzie to wracam do szpitala. Dadzą mi sterydy na rozwój płuc, do Szczecina mnie wyślą w razie porodu bo nie mają sprzętu do ratowania. Tak się nie stanie bo nie mam rozwarcia. Leki mi nie pomagają nie wiem co to jest. Na szczęście to nie odlejajace się łożysko. Proszę Skopiuj tego posta jak możesz i im wyślij, nie wiem czemu forum mi się zacina.... Buziaki [emoji254] [emoji187]

cb7wugpju04jz4q8.png
Dobrze, że jest lepiej. Trzymam kciuki, żeby maluszek jeszcze posiedział w brzuszku[emoji110]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry