reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Lola Lolitta jak sie masz !!!??
Toz ja to specjalnie dla Ciebie zagladam tak rano w sobotni ranek z nadzieja ze sie odezwalas ze u Was wsio ok.
Trzymam za Was mocno kciuki!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez myslalam, ze juz jakies info bedzie od Loli :(

thgfflw1k3inkyc3.png

Wczoraj to mnie troche wkurzyl jak zapytal ale to naprawde cie boli ? A ja do niego no jak mowie, ze boli to boli sobie mysle nie no dla picu sobie stoje zgieta w pol .... Faceci...

thgfflw1k3inkyc3.png
a moj mi sie pytal jak to jest byc w ciazy i jak maly rosnie w brzuchu :D i jak to jest czuc ruchy, mowie no przykladasz reke to czujesz, no tak, ale Ty to czujesz inaczej, bo maly rosnie w Tobie :D

Witajcie

Wywołajmy Lolę na fb. Choć jeśli jest w szpitalu i nie ma neta to może nie ma jak dać znać
To mi przypomina że powinnyśmy mieć w razie czego kontakt tel do sb. @Antiope ja mam do cb to będę ci pisać jakby co.

Lejeeeeee paskudna pogoda [emoji299] [emoji299] [emoji299]

Miłego

cb7wugpju04jz4q8.png
A jak sie czujesz ? Dzisiaj lepiej juz ?

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry