reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

A jak sie czujesz ? Dzisiaj lepiej juz ?

thgfflw1k3inkyc3.png
Tak. Na razie jest ok :) :*

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry
Witajcie

Wywołajmy Lolę na fb. Choć jeśli jest w szpitalu i nie ma neta to może nie ma jak dać znać
To mi przypomina że powinnyśmy mieć w razie czego kontakt tel do sb. @Antiope ja mam do cb to będę ci pisać jakby co.

Lejeeeeee paskudna pogoda [emoji299] [emoji299] [emoji299]

Miłego

cb7wugpju04jz4q8.png
Ok :happy:

[emoji254] Maciuś ma operacje o 19. Godzinka. Znieczulenie ogólne. Lekarze nastrajają pozytywnie. Ponoć to rutynowa operacja. Po niej lepiej będzie się mu oddychało. Przyjeżdża kardiochirurg z Krakowa dr Gładki. Kciukamy [emoji254]

cb7wugpju04jz4q8.png
Kciuki mocno zaciśnięte.

Tak. Na razie jest ok :) :*

cb7wugpju04jz4q8.png
Super, że lepiej.

A ja dziś niewyspana. Wczoraj skończyłam Was nadrabiać po północy, a dziś przed 6 młody obudził mnie kaszlem. Bidusia w końcu wstał o 6, bo kaszel nie dał mu spać, a ja razem z nim :sad:

Miałam wczoraj miły wieczór z mężem. On to jak chce to potrafi się mną zająć. I teraz słucham nowej piosenki Ellie Goulding i przeżywam od nowa zakochanie w moim chłopie [emoji23][emoji28]

cb7wugpju04jz4q8.png
No prosze prosze ;) moj mi ostatnio powiedzial, ze teraz kocha mnie jeszcze bardziej niz przed ciaza cokolwiek to znaczy oczywiscie zapytalam czy przed ciaza mnie nie kochal haha a on na to, ze teraz kocha jeszcze mocniej i docenia to, ze nosze nasze wspolne dziecko bo to poswiecenie z mojej strony [emoji16] nigdy mu nie mowilam ze sie poswiecam dla nas zebysmy mieli dziecko i nie wiem skad ta mysl mu sie wziela haha

thgfflw1k3inkyc3.png

hej,nie wiem jak Wy, ale ja mam po spaniu!!!! sasiedzi z klatki obok zrobili takie party, ze hej, do polnocy szaleli, moj pojecha wlasnie do pracy a ja ogladam tv :) aha i zaczelam dzis 30 tydzien :D o jaaaa

Lola czekam na wiesci, mam nadzieje, ze wszystko jest :*
U mnie to samo, jedni do pierwszej karali, a drudzy od 6 trzaskali drzwiami bo wychodzili do pracy.

Lola tak mnie przestraszylas, ze pół nocy spałam ze stoperem.

Dziś mam jakiegoś dola. Już tracę nadzieje, muszę ich jakoś w środę nakłonić na sterydy. Do tego dalej nie dostałam ubezpiecEnia i jak co to na koniec rachunek na 5-6 tys€. Jeszcze jakby był inkubator to masakra.

Dzień dobry

Ok :happy:

Kciuki mocno zaciśnięte.

Super, że lepiej.

A ja dziś niewyspana. Wczoraj skończyłam Was nadrabiać po północy, a dziś przed 6 młody obudził mnie kaszlem. Bidusia w końcu wstał o 6, bo kaszel nie dał mu spać, a ja razem z nim :sad:
Antiope moze syrop z cebuli mu daj ? Taki domowej roboty nie zaszkodzi

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry