reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A mnie wlasnie cale wiezadlo rozbolalo z prawej strony nie wiem czy mala tam sie tylkiem wypiela czy jak ... Czekam az sie przesunie

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Hormony mi od 3dni świrują. Wystarczy jakaś stara piosenka albo widok mini-ubranka i płaczę. Wzrusza mnie wszystko. Aż strach co będzie dalej :o Im bliżej spotkania z synem tym wrażliwsza się robię na świat.

Pewnie jeszcze 4/5 tygodni i niektóre z nas zobaczą maluchy... Kto poleci pierwszy ten stawia tort ;)
I szampana otwiera :D

Jak widzę gwiazdki przed oczami latające to za mało żelaza czy magnezu? Żelazo od tygodnia suplementuje codziennie, magnez biorę 2 x dziennie od kilku miesiecy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ach ty mi nic nie mów.
Zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko bo już zaczynało być dobrze.
Uwierz mi ją się przejmuje.
Jedyny plus że mam mieszkanie z którego mnie nikt na zbity pysk nie wyrzuci. Bo to mieszkanie rodziców. Ale jakbym była na wynajmie to już bym miała gacie obsrane. W te dwa dni 0,5 kg mi spadło.
Ja wiem, że on znajdzie sobie pracę, ale znów musi zaczynać od najniższej krajowej i zapierdzielac od świtu do nocy by mieć podwyżkę. Strasznie pracodawcy kombinują.
Już mu powiedziałam by założył kilkuosobowe firmę (on ma jednoosobowa ale zawiesił bo nie jazdy pracodawca chce przyjmować mikrofirmy).
Mam nadzieję że ten szef buc da mu od grudnia na dłużej, bo zwariuje.

Od poniedziałku nocami będę zabawki szyła i wystawiała na Allegro by zarobić.
Zawsze na jarmarku jeździłam, a jarmark świąteczny w tym roku wypada 13 grudnia podajrze, a ja mam termin 10 grudnia, więc się nie wystawię.....
Co szyjesz ? Pokaz ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pomozcie prosze jestesmy na etapie wybierania plytek na podlogi do kuchni i lazienki i strasznie podobaja mi sie biale w polysku ale troche bohe sie czy sie nie zajade z ich czystoscia. Macie jakies doswiadczenie z takimi. Moze doradzicie czy lepiej miec matowe czy z polyskiem?
My w lazience mamy na scianach biale polysk, i o dziwo latwe w utrzymaniu czystosci. Na scianacb w kuchni mamy bardzo matowe grafitowe, tez super, nawet tluszcz fajnie schodzi.
Na podlodze mamy jasne żółte, no taki beż, no nie wiem co za kolor, i sa w macie i tez fajnie sie myje. Polysku na podloge bym przy dzieciach nie dala, sa sliskie. Ale za to mam meble kuchenne bialy polysk -tragedia [emoji23][emoji23][emoji23] ciagle upalcowane haha

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry