reklama
Lola Lolitta
Fanka BB :)
I szampana otwieraHormony mi od 3dni świrują. Wystarczy jakaś stara piosenka albo widok mini-ubranka i płaczę. Wzrusza mnie wszystko. Aż strach co będzie dalej Im bliżej spotkania z synem tym wrażliwsza się robię na świat.
Pewnie jeszcze 4/5 tygodni i niektóre z nas zobaczą maluchy... Kto poleci pierwszy ten stawia tort
LisiaMama
moja przed usg zawsze robi dopochwowo na chwile i sprawdza szyjke, na fotelu tez palcuchy pakuje hehe jakkolwiek to brzmi
U mnie to samo na każdej wizycie USG szyjki i na fotelu [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
Jak widzę gwiazdki przed oczami latające to za mało żelaza czy magnezu? Żelazo od tygodnia suplementuje codziennie, magnez biorę 2 x dziennie od kilku miesiecy
elifit
Moderatorka
Będę miała doule. Dziewczyna się uczy dopiero. Ale się cieszę
Kindzia braxtony cie męczą odpoczywaj
Kindzia braxtony cie męczą odpoczywaj
elifit
Moderatorka
Szyjkę umiem.sama zbadać ale.nie wiem czy wyczuje dobrze
Gi. Mi szyjki nie bada bo po co skoro była długa. Ale w pn mu zgłosze te twardnienia
Gi. Mi szyjki nie bada bo po co skoro była długa. Ale w pn mu zgłosze te twardnienia
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja tez mam takie parowe cos, ale jakos nie zamierzam "parowac" tym kurteczekJa mam prasowacz parowy steamer wiec wyprasuje [emoji4] i materacyk zamiast prania moge tym wyprasować parowo 98 stopni wybija wszystko [emoji16]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Wy sie wszystkie "drzecie" a ja jestem jak anioł [emoji23][emoji23] tak moj maz mowi, ze jestem taka spokojna, miła, itd. Chyba sie tylko 1-2 razy poklocilismy i to w sumie na krotkomam to samo, dre sie, niewiadomo o co
xXxIzuLQaxXx
Co szyjesz ? PokazAch ty mi nic nie mów.
Zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko bo już zaczynało być dobrze.
Uwierz mi ją się przejmuje.
Jedyny plus że mam mieszkanie z którego mnie nikt na zbity pysk nie wyrzuci. Bo to mieszkanie rodziców. Ale jakbym była na wynajmie to już bym miała gacie obsrane. W te dwa dni 0,5 kg mi spadło.
Ja wiem, że on znajdzie sobie pracę, ale znów musi zaczynać od najniższej krajowej i zapierdzielac od świtu do nocy by mieć podwyżkę. Strasznie pracodawcy kombinują.
Już mu powiedziałam by założył kilkuosobowe firmę (on ma jednoosobowa ale zawiesił bo nie jazdy pracodawca chce przyjmować mikrofirmy).
Mam nadzieję że ten szef buc da mu od grudnia na dłużej, bo zwariuje.
Od poniedziałku nocami będę zabawki szyła i wystawiała na Allegro by zarobić.
Zawsze na jarmarku jeździłam, a jarmark świąteczny w tym roku wypada 13 grudnia podajrze, a ja mam termin 10 grudnia, więc się nie wystawię.....
reklama
xXxIzuLQaxXx
My w lazience mamy na scianach biale polysk, i o dziwo latwe w utrzymaniu czystosci. Na scianacb w kuchni mamy bardzo matowe grafitowe, tez super, nawet tluszcz fajnie schodzi.Dziewczyny pomozcie prosze jestesmy na etapie wybierania plytek na podlogi do kuchni i lazienki i strasznie podobaja mi sie biale w polysku ale troche bohe sie czy sie nie zajade z ich czystoscia. Macie jakies doswiadczenie z takimi. Moze doradzicie czy lepiej miec matowe czy z polyskiem?
Na podlodze mamy jasne żółte, no taki beż, no nie wiem co za kolor, i sa w macie i tez fajnie sie myje. Polysku na podloge bym przy dzieciach nie dala, sa sliskie. Ale za to mam meble kuchenne bialy polysk -tragedia [emoji23][emoji23][emoji23] ciagle upalcowane haha