reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry. Nocka kiepska, miałam jakieś głupie sny, obudziłam się po 3, zasnęłam po 5..a po7 pobudka żeby młodego do szkoły obudzić :dry: i jeszcze coś źle się czuję, ostatnio codziennie brzuch mnie pobolewa, dzisiaj mocniej niż zawsze, jak na okres, magnez już wzięłam ale bez no spy się nie obędzie.. Pogoda w miarę fajna, słonecznie, więc jakiś plus na początek dnia chociaż jest ;)
Dzis mnie strasznie zakulo w podbrzuszu po prawej stronie, myslalam ze mi cos tam peklo normalnie ;/ pobolalo pare minut, i przeszlo. Ruchy czuje, nie plamie, nie krwawie, bol sie nie powtorzyl.. dlonie spuchniete, ciśnienie 130/75 a tak to czuje sie dobrze.

Ha, przyszla moja paczka ze smyka ! Bluzki dla corek genialne, strasznie mi sie podobaja a i rozmiary takie jak maja byc ;) a do karuzelki nie mam bateri !! [emoji23]:( I dupa zbita, mąż pojechał na druga zmiane i co ja mam zrobic ? [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My w lazience mamy na scianach biale polysk, i o dziwo latwe w utrzymaniu czystosci. Na scianacb w kuchni mamy bardzo matowe grafitowe, tez super, nawet tluszcz fajnie schodzi.
Na podlodze mamy jasne żółte, no taki beż, no nie wiem co za kolor, i sa w macie i tez fajnie sie myje. Polysku na podloge bym przy dzieciach nie dala, sa sliskie. Ale za to mam meble kuchenne bialy polysk -tragedia [emoji23][emoji23][emoji23] ciagle upalcowane haha

Ja mam meble w kuchni na wysoki polysk i tak samo meble w salonie
Plytki w lazience i kuchni biale i na wysoki polysk jak mala zacznie chodzic to bede miala co robic haha

thgfflw1k3inkyc3.png

Witam sie i ja :) maly w przedszkolu a ja ledwo do domu wrocilam. Juz drugi dzien mam skurcze ale naszczescie nieregularne i ustają jak magnez wezmę. Ale chodzic z nimi jest ciężko. Robie sobie 2 godz drzemki teraz bo padam. Mlody rzucił spanie ostatnio. Miłego dnia :)

Ja tez mam skurcze :( i to calutki dzień, tyle ze slabe i nieregularne.. juz nawet nie licze ile tego jest, wyczuje jak stana sie bardziej regularne i silniejsze i wtedy zaczne sie przejmowac.. na razie nie chce sie juz bardziej stresowac

Dobra laski ide sie ogarnac sniadanie zjesc z psami wyjsc i popracowac troche bo wczoraj lezalam cos gorzej sie czulam wiec stwierdzilam ze chyba musze odpoczac pomijam fakt ze popoludniu latalismy po miescie jak zwykle ostatnio ... Ale juz wszystkie formalnosci pozalatwialismy ;) teraz bedzie luzik jeszcze tak sobie mysle ze chyba podjedziemy kupic listwy do pokoju malutkiej (jeszcze sie nie dorobilismy po remoncie) bo skoro wszystko jest poodsuwane to latwiej bedzie je teraz zalozyc a po co pozniej znow odsuwac meble ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Listwy.. wyobraz sobie ze my od ponad 5 lat co tu mieszkamy kupujemy listwy i zawsze zapominamy [emoji23] powaga! Tak jakos zawsze sa inne wazniejsze rzeczy na głowie, i tak obchodzimy sie bez tych listew [emoji23]

Listwy.. wyobraz sobie ze my od ponad 5 lat co tu mieszkamy kupujemy listwy i zawsze zapominamy [emoji23] powaga! Tak jakos zawsze sa inne wazniejsze rzeczy na głowie, i tak obchodzimy sie bez tych listew [emoji23]

Mi tam ich brak nie przeszkadza ale tesciowa za kazdym razem jak przyjedzie to o listwy pyta kiedy w koncu je zrobimy hihi

thgfflw1k3inkyc3.png

Leze na lewym boku od pol godziny i powoli zaczyna odpuszczac ten bol pomijam fakt, ze mala teraz kopac zaczela moze sie jakos przekrecila i jej tez niewygodnie bylo ? Nie wiem ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dziewczyny pomozcie prosze jestesmy na etapie wybierania plytek na podlogi do kuchni i lazienki i strasznie podobaja mi sie biale w polysku ale troche bohe sie czy sie nie zajade z ich czystoscia. Macie jakies doswiadczenie z takimi. Moze doradzicie czy lepiej miec matowe czy z polyskiem?
tak posiadam biale plytki. moje sa IDEALNE jesli chodzi o utrzymanie czystosci. raz w tyogdniu moja sprzataczka je myje a my dodatkowo odkurzamy raz w tygodniu (no max 2 razy).
Ja mam takie wielkie 120×120cm i laczenie niby bezfugowe ale jednak cieniutka szara fuga jest i wyglada super. mam je w calym mieszkaniu ale ono jest malenkie. niestety nie byly tanie. z tego co maz mowil to ok. 250-300 zl za szt (czyli za ponad metr). obawiam sie ze w tym tkwi tajemnica:((( w kazdym razie w nowym domu planuje podobne.
1475844978879.jpg

aha meble na wysoki polysk biale i szare z ikei mam w firmie i zero paluszkow na nich!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Załączniki

• 1475844978879.jpg
    1475844978879.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Do góry