reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dobry dzień kobitki!

PS ja na muszki też mam taki sposób, ale wkładamy słomkę, wtedy na bank nie mogą wyjść.

Co do ubranek to miałam 56.
Mały urodził się 52 cm i ubranka 52 były za duże, musiałam dokupić 48 i tak z miesiąc z nimi chodził. Potem dlugo 56 cm.
Urodził się w 38 tyg, miał 3330g, spadł do 2990g i topił się w ciuchach. Potem w 6 tygodniu skoczył do 3100g i już powolutku lecieliśmy z wagą do przodu .

Ten bobas będzie duuuuzy, bo wyprzedza termin o 10 dni, a i ja ogromna jestem jak potwór.
Popralam ubranka 48, ale czuję że się nie przydadzą a szkoda bo takie śliczne i nie zniszczone :(

My się wyspaliśmy, młody zasnął o 22 więc cud!!!

Jadwiga współczuję wymiotów, mnie też czasami biorą.

Lux ja też jeszcze kasy nie mam, zadzwoń do ZUS to Ci powiedzą kiedy termin przelewu będzie. Oni robią albo 1, 14 lub 30 dzien miesiąca.

reklama
Antiope a pediatra wam nie polecila tej masci z plastrami znieczulajacej dla dzieci? Dwie godz przed naklejasz plaster na miejsce pobrania i git. Maly nawet jednej lezki nie uronil. Siedzial grzecznie i patrzyl jak mu lekarka pobiera. Nawet trzymać go nie trzeba bylo. A mial sporo pobierane.

Dziewczyny co za noc cholera. Ja jak Jadwiga dostalam kopa w żołądek i mi sie cofnelo normalnie :( zaraz takich mdlosci dostalam i bolu brzucha ze sie balam. Nawet meza obudzilam bo normalnie pierwsze takie powazne skurcze mialam. Ale po pol godz przeszlo. Z synkiem mialam z kregoslupa wiec to zupełnie inne uczucie.

W dodatku z tego wszystkiego zaspalam. Z domu misze 8.45 wychodzic z synkiem a ja sie o 7.55 obudzilam. I biegiem z bolen brzucha po domu. Normalnie bym to olala i sie spoznila ale mam diabetologa na. 10.30 i skończyły mi sie paski i insulina i nie ma opcji ze przeloze termin. Na szczescie dalam rade na styk. Wlasnie w autobusie siedze i zaraz zasne tutaj.

Powodzenia. Oby wszystko było z brzuchem dobrze!!
Aha, paski insulinowe może przepisać lekarz rodzinny.

Pochwale sie a co tam [emoji41] wygralam walke z owocowkami [emoji16]

thgfflw1k3inkyc3.png
Jaaak? A już widzę :)

Dzień dobry
Matko jaki ziąb rano.. przymrozek .. ale pocieszam się że słońce się przebija [emoji296]

@creativo ja normalnie widzę u cb 31tc.

Zdrowia niedomagającym

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

DZIEWCZYNY Maciuś potrzebuje naszych kciuków i modlitwy. W sobotę będzie miał operację bo mu się nie zamknął jakiś przewód Bottala i muszą to zoperować.

cb7wugpju04jz4q8.png

Trzymam mocno kciuki za Maciusia. NA PEWNO wszystko będzoe dobrze, to silny chłopak!!! Pierwszą tak trudną i ryzykowną operację udało mu się wygrać, to i teraz wygra!!!! Przekaż Mamie Maciusia, że jesteśmy myślami i modlitwą z nim!!!!

DZIEWCZYNY Maciuś potrzebuje naszych kciuków i modlitwy. W sobotę będzie miał operację bo mu się nie zamknął jakiś przewód Bottala i muszą to zoperować.

cb7wugpju04jz4q8.png
Macius musi dac rade kto jak nie on !!! Na pewno wszystko dobrze sie skonczy bo wszyscy za niego trzymaja kciuki

Jak mi sie dzisiaj nic nie chce masakra ...

thgfflw1k3inkyc3.png

A prosze bardzo hihi moj sposob
Zobacz załącznik 776749

W srodku jest kawalek pomaranczy ktory juz sie zepsul bo one lubia zepsute owoce dolalam resztke piwa bo piwo tez lubia haha a na zewnatrz postawilam plytke owadobojcza firmy BROS ... Codziennie mam tam pelno trupow na okolo no ale dziala teraz jeszcze jakies pojedyncze lataja z 2-3 sztuki ale nie ma tak jak wczesniej ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
U mojej babci też takie pułapki porozstawiane. Działają:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry