Dzień dobry
O matko, ale pyszności
i Ty to dostałaś, nie musiałaś sama sobie robić i dostarczyć?
Ja też nie liczę kopniaków / ruchów. Chyba dlatego, że brzuszek dużo bardziej aktywny, niż w poprzedniej ciąży. liczenie do 10 ruchu byłoby bez sensu, bo tyle to on robi czasami naraz w niewielkich odstępach czasu. Raczej myślę, czy nie ma jakichś wybitnych przerw w ciągu dnia albo z dnia na dzień.
O co chodzi z tymi znakami zodiaku
Sancia?
I co zostało Ci do kupienia?
No właśnie nie mam siły. Pora odzwyczaić siebie i innych od tego, że ciągle coś robię. Dopóki jeszcze mogę
A na kiedy Ty masz termin, przypomnisz mi?
Anio0 super że u lekarza OK
I po co sie tak było denerwować...
Od męża wiem, że często ja śpię a Jaś nie śpi, ale chyba nikomu z naszej dwójki taki układ nie przeszkadza, na szczęście
Z głową w nogach to spałam ostatni raz w podstawówce z tego co pamiętam. Ale musiałaś być zdziwiona, jak się obudziłaś!
Ciekawe, czemu tak wędrowałaś...
Bardzo mądra decyzja/decyzje
W TV nie ma nic. Czasem wieczorami, w ramach wspólnego odpoczynku włączamy coś, żeby obejrzeć, ale ja już oduczyłam się oglądać TV, albo zasypiam (a w sypialni nie mam tv, żeby przy nim nie zasypiać...
) albo biorę do ręki krzyżówki lub książkę. Po prostu nie umiem oglądać filmów.
Oj... A gdzie Wy teraz mieszkacie?
W mojej pracy jest kilka osób, które miały podobne problemy, albo przenieśli się do KRK, żeby tu pracować za ludzke pieniądze, albo pracują, ale dojeżdżają, czasem kilkadziesiąt kilometrów w jedną i w drugą stronę. Ale lepsze to niż pracować za najniższą krajową albo wcale... albo na czarno.
Hura
A lekarka nie jest skłonna inaczej wypisywać tych zwolnień?