reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

N właśnie niech joshi coś tam poskrobie.

Ja się pochwalę że włączyłam pranie mini ubranek łiiiiiiiiiii. Od rozmiaru 48, bo mój syn urodził się 52 cm ale 48 było akurat.
I okazało się że mam jeszcze mini ubranka z metkami!!! 3 spiochy i czapeczki oj rozczulilam się,mój 2 latek był kiedyś taki tyci!!!!
Nie wiem co mnie naszlo, ale w głowie już słyszę szybciej szybciej!!!!

Byłam dzisiaj w przychodni i mój lekarz jak mnie zobaczył to aż krzyknął "zaraz pękniesz"!!!!! Oj wstyd mi było hehehe. Poszłam by umówić się z położną, będzie w piątek.
A u nas słońce na zmianę z chmurami, młody się wyhasał. :)

reklama
Eli niespodzianka cudna. Az serce rosnie :)

Joshi wyslalismy do naszej prywatnej krankenkassy tam gdzie jestesmy dodatkowo ubezpieczeni i teraz czekamy na odpowiedz. Mam nadzieję ze sie to wyjasni.

Ja nozyczek tych samych bede uzywac. Psikne tylko czyms do odkazania i wystarczy:)

A w takim łóżeczku turystycznym jest materacyk od razu czy jak to w ogóle wyglada? No bo materacyk zeby zwinąć w takie zawiniatko jak pokazują w turystycznych miseczkach to chyba niemozliwe?
Jest materac ale taki ze raczej niemozliwe aby dziecku bylo na nim wygodnie. My mielismy z Filipem I bardzo sobie Chwale turystyczne lozeczko. Maly nawet jak sue wiercil w nocy to spal bo wszedzie miekko. A z Patrykiem mielismy drewniane I kuzwa co walnol w szczebelki to sie budzil. Nawet ochraniavze nie pomagaly. Teraz tez kupujemy turystyczne . I oczywiscie dokupuje normalny materac silikonowy.
1475583522296.jpg

To jest to co chce od poczatku w bezach I juz nawet na inne nie patrze.
Daily plus cam.
Powiem szczerze, że się nad tym nie zastanawiałam nawet, ale chyba nie ma...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475583522296.jpg
    1475583522296.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 267
Nieeeeee!!! :/ a ja wciąż nie znalazłam żadnej kurtki ani płaszczyka na te chłodniejsze dni. W nic się nie zapinam. Pytałam rodziny i znajomych, ale w nic nie wchodzę... a jak Wy sobie poradziłyście?
Ja narazie latam w poncho z aldi.
1475583923098.jpg

Mam niebieskie I szare.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475583923098.jpg
    1475583923098.jpg
    91 KB · Wyświetleń: 760
reklama
Mała mi się rozbudziła wreszcie :D i znowu tak dokazuje, że chyba mnie chce z równowagi wyprowadzić, haha ;) a ja siedzę i pstrykam zdjęcia brzucha, bo przybiera najróżniejsze kształty :szok:

Do góry