reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez juz tam mowie "Boze, jeszcze tylko od 4 do 8 tygodni" i maluszek bedzie z nami ;) szok! A tak dlatego, ze ja urodzilam sie w 33 tygodniu, wiec za 4 tygodnie tyle bedzie skonczone, wiec juz sie nie bede martwila, a 8 tygodni to taka ostatecznosc mysle, bo Olivia sie urodzila 3 dni przed terminem, a Ola 10 dni przed terminem, wiec biorac pod uwage jeszcze krotka szyjke i mini rozwarcie ktore juz mam, do tego czeste skurcze i twardnienie brzucha, to myślę ze na pewno nie przenosze dluzej.. A wiecie jak to zleci ??? Masakra przecież.. ani sie nie obejrzymy a maluchy beda z nami ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
My jestesmy w 28 plus 3 .
Dzis mojemu mowilam ze cholera jak malo czasu zostalo [emoji23]
Patryk moj rodzony w 33 tyg
Filip 35/36
Oby Fabian posiedzial do 38

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
N właśnie niech joshi coś tam poskrobie.

Ja się pochwalę że włączyłam pranie mini ubranek łiiiiiiiiiii. Od rozmiaru 48, bo mój syn urodził się 52 cm ale 48 było akurat.
I okazało się że mam jeszcze mini ubranka z metkami!!! 3 spiochy i czapeczki oj rozczulilam się,mój 2 latek był kiedyś taki tyci!!!!
Nie wiem co mnie naszlo, ale w głowie już słyszę szybciej szybciej!!!!

Byłam dzisiaj w przychodni i mój lekarz jak mnie zobaczył to aż krzyknął "zaraz pękniesz"!!!!! Oj wstyd mi było hehehe. Poszłam by umówić się z położną, będzie w piątek.
A u nas słońce na zmianę z chmurami, młody się wyhasał. :)
moj wczoraj przegladal te ciuszki na malego i sie rozczulal, fajnie to wygladalo ♥

My jestesmy w 28 plus 3 .
Dzis mojemu mowilam ze cholera jak malo czasu zostalo [emoji23]
Patryk moj rodzony w 33 tyg
Filip 35/36
Oby Fabian posiedzial do 38

U mnie wczoraj wieczorem sięgnęlo do 104 w pasie!!!! Fakt najadłam się, niemniej jednak. Starowałam z pułapu ok 75 ;/

Na brzuszku to chyba jak kikut pępowiny odpadnie i sie zagoi wszystko.

Do kąpieli jest wlasnie duzo rozwiązań i sama sie zastanawiam, bo sa te foteliki do kapania, albo wanienki z ikei z takim spodem antypoślizgowym. Juz sama sie gubię co lepsze...

1475428820-50cnfm.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobry wklad do wanienki
Moje dzieci trzymane na rece w trakcie kapieli ale dla Fabisia kupie ten wklad .
Widzialam jak bratowa malego kapie z tym I bardzo zadowolona jest.

ja tak mysle co sie z Joshi dzieje....

Tez o niej myslalam wczoraj - @joshi odzywaj sie tu do nas!

Co to za niespodzianka? Js nie jestem w grupie fb :(
Tez myslalam o joshi

na wizytowym byla i cisza

patrz kto napisal :D ej a juz myslalam, ze kosmici mieli inwazje na Twoj dom :D

N właśnie niech joshi coś tam poskrobie.

Ja się pochwalę że włączyłam pranie mini ubranek łiiiiiiiiiii. Od rozmiaru 48, bo mój syn urodził się 52 cm ale 48 było akurat.
I okazało się że mam jeszcze mini ubranka z metkami!!! 3 spiochy i czapeczki oj rozczulilam się,mój 2 latek był kiedyś taki tyci!!!!
Nie wiem co mnie naszlo, ale w głowie już słyszę szybciej szybciej!!!!

Byłam dzisiaj w przychodni i mój lekarz jak mnie zobaczył to aż krzyknął "zaraz pękniesz"!!!!! Oj wstyd mi było hehehe. Poszłam by umówić się z położną, będzie w piątek.
A u nas słońce na zmianę z chmurami, młody się wyhasał. :)

Ooo... jest i Joshi[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem jestem moje kochane wariatki.
Toz to tylko na weekend zniknelam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U nas dlugi weekend byl I moj mial wolne , wiec wykorzystywalismy czas rodzinie [emoji7]
Bylismy na mini golfie z chlopakami. Smiechu bylo ojjj bylo. Przez brzuch tracilam rownowage I niczym banka wstanka sie bujalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego ledwo w pileczke trafialam.
Moj gotowal I ogarnial chate a ja lezalam I pachnialam [emoji23][emoji23][emoji23] I powaznie te kilka dni pomocy mi dobrze zrobily bo odpoczelam nic nie robiac.
Sex tez byl a co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Brzuch troche pozniej twardnial ale szybko sie rozeszlo.
Powiedzialam mojemu ze to dlatego ze pewnie popukal mlodego po glowie I ten sie wkurzyl pewnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis bylam 3 km do Lidla spacerem a qurwa spowrotem pod gore 3 km .
Szlam I gadalam jaka jestem idiotka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ledwo wrocilam. Zachcialo mi sie spacerow po wyprawke dla malego .a moj mowil poczekaj Wroce z roboty to pojedziemy autem .to nie kuzwa Polazlam Sama I sapiaca I spocona kulałam sie pod gore z reklamowa pelna ciuchow.

reklama
Do góry