reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez juz tam mowie "Boze, jeszcze tylko od 4 do 8 tygodni" i maluszek bedzie z nami ;) szok! A tak dlatego, ze ja urodzilam sie w 33 tygodniu, wiec za 4 tygodnie tyle bedzie skonczone, wiec juz sie nie bede martwila, a 8 tygodni to taka ostatecznosc mysle, bo Olivia sie urodzila 3 dni przed terminem, a Ola 10 dni przed terminem, wiec biorac pod uwage jeszcze krotka szyjke i mini rozwarcie ktore juz mam, do tego czeste skurcze i twardnienie brzucha, to myślę ze na pewno nie przenosze dluzej.. A wiecie jak to zleci ??? Masakra przecież.. ani sie nie obejrzymy a maluchy beda z nami ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
My jestesmy w 28 plus 3 .
Dzis mojemu mowilam ze cholera jak malo czasu zostalo [emoji23]
Patryk moj rodzony w 33 tyg
Filip 35/36
Oby Fabian posiedzial do 38

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
N właśnie niech joshi coś tam poskrobie.

Ja się pochwalę że włączyłam pranie mini ubranek łiiiiiiiiiii. Od rozmiaru 48, bo mój syn urodził się 52 cm ale 48 było akurat.
I okazało się że mam jeszcze mini ubranka z metkami!!! 3 spiochy i czapeczki oj rozczulilam się,mój 2 latek był kiedyś taki tyci!!!!
Nie wiem co mnie naszlo, ale w głowie już słyszę szybciej szybciej!!!!

Byłam dzisiaj w przychodni i mój lekarz jak mnie zobaczył to aż krzyknął "zaraz pękniesz"!!!!! Oj wstyd mi było hehehe. Poszłam by umówić się z położną, będzie w piątek.
A u nas słońce na zmianę z chmurami, młody się wyhasał. :)
moj wczoraj przegladal te ciuszki na malego i sie rozczulal, fajnie to wygladalo ♥

My jestesmy w 28 plus 3 .
Dzis mojemu mowilam ze cholera jak malo czasu zostalo [emoji23]
Patryk moj rodzony w 33 tyg
Filip 35/36
Oby Fabian posiedzial do 38

U mnie wczoraj wieczorem sięgnęlo do 104 w pasie!!!! Fakt najadłam się, niemniej jednak. Starowałam z pułapu ok 75 ;/

Na brzuszku to chyba jak kikut pępowiny odpadnie i sie zagoi wszystko.

Do kąpieli jest wlasnie duzo rozwiązań i sama sie zastanawiam, bo sa te foteliki do kapania, albo wanienki z ikei z takim spodem antypoślizgowym. Juz sama sie gubię co lepsze...

1475428820-50cnfm.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobry wklad do wanienki
Moje dzieci trzymane na rece w trakcie kapieli ale dla Fabisia kupie ten wklad .
Widzialam jak bratowa malego kapie z tym I bardzo zadowolona jest.

ja tak mysle co sie z Joshi dzieje....

Tez o niej myslalam wczoraj - @joshi odzywaj sie tu do nas!

Co to za niespodzianka? Js nie jestem w grupie fb :(
Tez myslalam o joshi

na wizytowym byla i cisza

patrz kto napisal :D ej a juz myslalam, ze kosmici mieli inwazje na Twoj dom :D

N właśnie niech joshi coś tam poskrobie.

Ja się pochwalę że włączyłam pranie mini ubranek łiiiiiiiiiii. Od rozmiaru 48, bo mój syn urodził się 52 cm ale 48 było akurat.
I okazało się że mam jeszcze mini ubranka z metkami!!! 3 spiochy i czapeczki oj rozczulilam się,mój 2 latek był kiedyś taki tyci!!!!
Nie wiem co mnie naszlo, ale w głowie już słyszę szybciej szybciej!!!!

Byłam dzisiaj w przychodni i mój lekarz jak mnie zobaczył to aż krzyknął "zaraz pękniesz"!!!!! Oj wstyd mi było hehehe. Poszłam by umówić się z położną, będzie w piątek.
A u nas słońce na zmianę z chmurami, młody się wyhasał. :)

Ooo... jest i Joshi[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem jestem moje kochane wariatki.
Toz to tylko na weekend zniknelam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U nas dlugi weekend byl I moj mial wolne , wiec wykorzystywalismy czas rodzinie [emoji7]
Bylismy na mini golfie z chlopakami. Smiechu bylo ojjj bylo. Przez brzuch tracilam rownowage I niczym banka wstanka sie bujalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego ledwo w pileczke trafialam.
Moj gotowal I ogarnial chate a ja lezalam I pachnialam [emoji23][emoji23][emoji23] I powaznie te kilka dni pomocy mi dobrze zrobily bo odpoczelam nic nie robiac.
Sex tez byl a co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Brzuch troche pozniej twardnial ale szybko sie rozeszlo.
Powiedzialam mojemu ze to dlatego ze pewnie popukal mlodego po glowie I ten sie wkurzyl pewnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis bylam 3 km do Lidla spacerem a qurwa spowrotem pod gore 3 km .
Szlam I gadalam jaka jestem idiotka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ledwo wrocilam. Zachcialo mi sie spacerow po wyprawke dla malego .a moj mowil poczekaj Wroce z roboty to pojedziemy autem .to nie kuzwa Polazlam Sama I sapiaca I spocona kulałam sie pod gore z reklamowa pelna ciuchow.

reklama
Do góry