reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzisiaj przerwa w deszczowym tygodniu, ale bardzo wietrznie. Mąż zabrał córkę rowerem do babci, więc mam wolną chatę:) Obejrzę sobie jakiś serial a potem pewnie wezmę się za porządki i opróżnianie kolejnych szuflad. Walka z molami także w toku ale mąż by mnie chyba zabił jakbym skakała po szafkach kuchennych i wdrapywała się gdzieś wysoko w ciąży.
powciagaj je odkurzaczem :p
ja postawiłam sobie płytkę owadobójczą z brosa w kuchni, która zabija wszystkie owady nawet na pchły działa ;)

reklama
DZIEWCZYNY [emoji4][emoji4][emoji4]
Mam dla was NIESPODZIANKĘ na grupie na fejsie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

cb7wugpju04jz4q8.png

u nas piękne słoneczko dzisiaj świeci niby się wyspałam ale i tak jakaś taka jestem, że nic mi sie nie chce ... pomijam fakt, że odkąd pokoj jest pomalowany to chodzę uśmiechnięta od ucha do ucha dzisiaj już poustawiamy meble bo nie śmierdzi w pokoju farbą więc można spać :D

a w ogóle miałam wam pisać, że ciągle mi gorąco luby wczoraj w domu pod kołdrą siedział a on z tych zimnolubnych i ciągle pytał ale na pewno nie jest ci zimno ? może jednak włączymy ten piecyk a ja w bluzce na ramiączkach haha oj ciężka zima w tym roku przed nim haha (pomijam fakt, że zawsze zmarźluchem bylam)
Ja jestem jakas inna chyba, jak zawsze mi bylo wiecznie goraco, tak odkad jestem w ciazy zmarzluch straszny sie ze mnie zrobil :D

Noo mojej koleżanki syn przestał się tyle ruszać co kiedyś. Był to 36tc. Pojechała na ip. Na ktg wyszły spadki tętna. Cc na cito. Okazało się że mały miał węzeł prawdziwy na szyi od pepowiny.

Ruchy warto liczyć czy się nie zmieniła ich częstotliwość nagle.

Lilcia jak się rusza to dyche spokojnie nalicze

cb7wugpju04jz4q8.png
Zgadzam się, liczyć i być uważną, ale bez schizy 10na godzinę.

reklama
Do góry