reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Jestem jestem moje kochane wariatki.
Toz to tylko na weekend zniknelam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U nas dlugi weekend byl I moj mial wolne , wiec wykorzystywalismy czas rodzinie [emoji7]
Bylismy na mini golfie z chlopakami. Smiechu bylo ojjj bylo. Przez brzuch tracilam rownowage I niczym banka wstanka sie bujalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego ledwo w pileczke trafialam.
Moj gotowal I ogarnial chate a ja lezalam I pachnialam [emoji23][emoji23][emoji23] I powaznie te kilka dni pomocy mi dobrze zrobily bo odpoczelam nic nie robiac.
Sex tez byl a co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Brzuch troche pozniej twardnial ale szybko sie rozeszlo.
Powiedzialam mojemu ze to dlatego ze pewnie popukal mlodego po glowie I ten sie wkurzyl pewnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis bylam 3 km do Lidla spacerem a qurwa spowrotem pod gore 3 km .
Szlam I gadalam jaka jestem idiotka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ledwo wrocilam. Zachcialo mi sie spacerow po wyprawke dla malego .a moj mowil poczekaj Wroce z roboty to pojedziemy autem .to nie kuzwa Polazlam Sama I sapiaca I spocona kulałam sie pod gore z reklamowa pelna ciuchow.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ruch to zdrowie hehe, choc ja jak sie gdzies wypuszcze to potem mowie dzizas czemu auta nie wzielam :D ale nic, spacerkow sie zachcialo :)

ja tam lubie jesien :D
Ale nie taką jak dziś ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Lux mnie tez ostatnio sutki pobolewaja

Dziewczyny mam pytanie bedziecie uzywac na sutki lanomasci z ziaji dwa miesiace przed porodem ? Na opakowaniu jest napisane ze mozna zapobiegawczo uzywac 2 miesiace przed porodem aby zahartowac sutki ze tak to okresle czyli po prostu skore nawilzyc ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
tez się zastanawiałam czy coś z nimi robić. Przy córce bolały i chciałabym teraz jakoś temu zapobiec.

mnie sutki nic nie bola, tylko piersi i bol idzie z boku, no do ujechania jest tak napierniczaja

Zalezy od miasta moj ma super opinie i ogolnie jestem zadowolona oczywiscie jakbym miala ciaze zagrozona czy cos w tym stylu to bym latala co chwile prywatnie na patrzac na nic ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
ja z zagrożonym byłam na NFZ i byłam zadowolona. Ciagle usg, dopler, badania krwi, wizyty co tydzień bo i najważniejsze dwoje całe i zdrowe donoszone do 38. A tu mi mówią ze z przegroda to nie możliwe.

Ja jestem jakas inna chyba, jak zawsze mi bylo wiecznie goraco, tak odkad jestem w ciazy zmarzluch straszny sie ze mnie zrobil :D
mi po porodzie zawsze było zimno, bardzo zimno. Dobrze , ze tu sama sobie włączam piecyk.

Mała mi się rozbudziła wreszcie :D i znowu tak dokazuje, że chyba mnie chce z równowagi wyprowadzić, haha ;) a ja siedzę i pstrykam zdjęcia brzucha, bo przybiera najróżniejsze kształty :szok:
oj muszę tez porobić, bo z ciąż nie mam nic, a to ostatnia okazja.

Co do ruchów ja nie liczę, po prostu są i to się dla mnie liczy.

Wkladalam wczoraj Luteine i coś ta moja szyjka kiepska, a tu jeszcze tydzień do usg.

Maz chory i się cieszę bo w końcu mam go dla siebie. Leżymy sobie i śpimy poprzytulani. Chyba mu coś dostępie do herbatki bo mi tak dobrze z nim.

1475587657977.png

Ja mam takie lozeczko turystyczne, dokladnie ten model i ten kolor, firma Baby Design. Do tego mam materac kupiony osobno na te wymiary ;)
Przez to łóżeczko mam troszke uraz do tego typu lozeczek, dlatego ze praktycznie od razu puscily szwy przy zamku :/ a tanie nie bylo, z materacem ponad 3 stówy kosztowalo

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475587657977.png
    1475587657977.png
    59,5 KB · Wyświetleń: 311
Kochane jestescie! Hormony mi walą w głowę i prawie płacze czytając wasze odpowiedzi :* :* :* dobrze,że zaraz babcia mnie odwiedzi, jedzie z drugiego konca szczecina żeby mi zrobić placki ziemniaczane i potrawke bo robi najlepsze na swiecie <3 ma 79 lat i jedzie 3 autobusami! Co prawda jestem z nieznanych powodów zła nawet na to,że tu jedzie ale mam nadzieje, ze jak przyjedzie to mi przejdzie. To straszne nie panować nad swoimi emocjami. Mam takie uczucie jak czasami przed okresem. Dół życiowy i nic nie ma sensu. Dobrze,że jesteście. Coraz bardziej ostatnio doceniam to nasze forum... kochane dziewczyny :* aaaa i ja nadal czaruje, wiem,że u Was wszystkich będzie wszystko dobrze! No i u mnie też!!!!

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
mi by po plackach ziemniaczanych przeszlo! :))) i to jeszcze od babci moja babcia Zosia ktorej moja corcia bedzie imienniczka odeszla juz 17 lat temu:( a druga jeszcze wczesniej. a wiesz jakie one robily placki! i kluseczki rozne! i pierogi! wcinaj i napisz czy smakowaly. musze u mamy zamowic!
Dzisiaj przerwa w deszczowym tygodniu, ale bardzo wietrznie. Mąż zabrał córkę rowerem do babci, więc mam wolną chatę:) Obejrzę sobie jakiś serial a potem pewnie wezmę się za porządki i opróżnianie kolejnych szuflad. Walka z molami także w toku ale mąż by mnie chyba zabił jakbym skakała po szafkach kuchennych i wdrapywała się gdzieś wysoko w ciąży.
z molami walka to masakra. ja juz rok walcze. ciagle wracaja!:( na poczatku bylo tak ze wywalilam wszystkie suche otwarte rzeczy z kuchni do smieci a puszki, sloiki i inne rzeczy z szafek i szuflad na 3 tygodnie na balkon dalam (zima byla). potem lepy do szuflad stosowalam i duzo lawendy. duzo wyginelo ale ciagle sie pojedyncze czasami pojwiaja:( podobno to ze sklepu je przynosimy! z jedzeniem!
ja tak mysle co sie z Joshi dzieje....
a ja wlasnie myslalam o...
Dzień dobry. Jesień przyszła. Pora zacząć odpoczywać...
no i sie ta co o niej myslalam odezwala!:))) zamiast o fazach ksiezyca napisz co u ciebie? corcia zdrowa? a jak sie malzenstwo ci podoba?:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry