reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ty prowadzisz ciaza na Nfz? ja prywatnie i moze temu mam na kazdej wizycie usg
Ja i na nfz i prywatnie ale u tego samego gina on jest taki, ze nie naciaga ;) badania wszystkie mam na nfz a prenatalne i polowkowe robilam u niego prywatnie i powiem ci ze jestem zadowolona z takiego rozwiazania bo skierowania wszystkie te co da rade daje mi na nfz nie place za wyniki z krwi chyba, ze mam cos dodatkowo zrobic to wtedy mi mowi ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Ja i na nfz i prywatnie ale u tego samego gina on jest taki, ze nie naciaga ;) badania wszystkie mam na nfz a prenatalne i polowkowe robilam u niego prywatnie i powiem ci ze jestem zadowolona z takiego rozwiazania bo skierowania wszystkie te co da rade daje mi na nfz nie place za wyniki z krwi chyba, ze mam cos dodatkowo zrobic to wtedy mi mowi ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
moja lubi kase, ale wiele razy jak mialam stan zapalny a do wizyty daleko to przyjela mnie za darmo, zbadala i i dala recepte....wiec az taka zla nie jest, moja bardzo pilnuje badan, co usg mam jakies do zrobienia, morfo, mocz, tsh i inne no i na poczatku ciazy ten duzy pakiet byl za ponad 400 zl, ale jak trzeba to trzeba, u nas tak jak pisalam ciezko o gina na Nfz, ktory jest fajny i jakos wole jej zaplacic i wiedziec, ze sie mna zajmie

Kochane jestescie! Hormony mi walą w głowę i prawie płacze czytając wasze odpowiedzi :* :* :* dobrze,że zaraz babcia mnie odwiedzi, jedzie z drugiego konca szczecina żeby mi zrobić placki ziemniaczane i potrawke bo robi najlepsze na swiecie <3 ma 79 lat i jedzie 3 autobusami! Co prawda jestem z nieznanych powodów zła nawet na to,że tu jedzie ale mam nadzieje, ze jak przyjedzie to mi przejdzie. To straszne nie panować nad swoimi emocjami. Mam takie uczucie jak czasami przed okresem. Dół życiowy i nic nie ma sensu. Dobrze,że jesteście. Coraz bardziej ostatnio doceniam to nasze forum... kochane dziewczyny :* aaaa i ja nadal czaruje, wiem,że u Was wszystkich będzie wszystko dobrze! No i u mnie też!!!!

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

moja lubi kase, ale wiele razy jak mialam stan zapalny a do wizyty daleko to przyjela mnie za darmo, zbadala i i dala recepte....wiec az taka zla nie jest, moja bardzo pilnuje badan, co usg mam jakies do zrobienia, morfo, mocz, tsh i inne no i na poczatku ciazy ten duzy pakiet byl za ponad 400 zl, ale jak trzeba to trzeba, u nas tak jak pisalam ciezko o gina na Nfz, ktory jest fajny i jakos wole jej zaplacic i wiedziec, ze sie mna zajmie
Zalezy od miasta moj ma super opinie i ogolnie jestem zadowolona oczywiscie jakbym miala ciaze zagrozona czy cos w tym stylu to bym latala co chwile prywatnie na patrzac na nic ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Kochane jestescie! Hormony mi walą w głowę i prawie płacze czytając wasze odpowiedzi :* :* :* dobrze,że zaraz babcia mnie odwiedzi, jedzie z drugiego konca szczecina żeby mi zrobić placki ziemniaczane i potrawke bo robi najlepsze na swiecie <3 ma 79 lat i jedzie 3 autobusami! Co prawda jestem z nieznanych powodów zła nawet na to,że tu jedzie ale mam nadzieje, ze jak przyjedzie to mi przejdzie. To straszne nie panować nad swoimi emocjami. Mam takie uczucie jak czasami przed okresem. Dół życiowy i nic nie ma sensu. Dobrze,że jesteście. Coraz bardziej ostatnio doceniam to nasze forum... kochane dziewczyny :* aaaa i ja nadal czaruje, wiem,że u Was wszystkich będzie wszystko dobrze! No i u mnie też!!!!

Łapcie buziaki ode mnie i Jaśka z brzucha ;) przerwa w popijaniu wód płodowych na buziale dla was ;)

Zalezy od miasta moj ma super opinie i ogolnie jestem zadowolona oczywiscie jakbym miala ciaze zagrozona czy cos w tym stylu to bym latala co chwile prywatnie na patrzac na nic ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
no ja przez moja strate sprzed dwoch lat szukalam lekarza, ktory ma dobre opinie i trafila na nia, poczytalam duzo, bratowa chodzila do niej tez w drugiej ciazy od polowy jej trwania

super masz ta babcie ♥

reklama
Hej dziewczynki. Ale zasuwacie, nie nadążam Was czytać :p Synek w szkole, mąż już lepiej się czuje i jutro wraca do pracy.. a ja nie mam dzisiaj mocy, nie wyspałam się i w ogóle jakaś bez sił jestem..

moja ginka co usg sprawdza doglebnie serce malego, oglada go caluskiego od stop do glowy, a ja sie stresuje, ze znajdzie cos co bedzie nie tak :oo:

Moja też od samego początku jak do niej chodzę sprawdza tętno małej, nawet jak nie robi usg to serduszko zawsze sprawdza i bardzo dobrze ;)

Co do ruchów, to nie ma co się nakręcać, dziecko raz jest mniej aktywne, raz bardziej, najważniejsze, że są ruchy. Moja mała też wczoraj mało się ruszała a dzisiaj daje czadu od rana, cały brzuch mi skacze :D

Do góry