reklama
elifit
Moderatorka
Spokojnie. Może rozszerza ci się bezboleśnie. Mnie w pierwszej ciąży bolało dopiero pod koniec.Wiecie co ja sie zastanawiam teraz jak ja urodze sn skoro nie mam ani boli miednicy ani spojenie mnie nie boli u mnie to sie chyba nic nie rozszerza haha kazda cos boli a mnie nic
Weszłabyś w biodrach w stare spodnie?
creativo
Fanka BB :)
A nie wiem nie sprawdzalam czasami mnie biodro boli ale to od zawsze mialam z nim problem ... Z tym, ze ja zawsze biodrzasta bylam to moze dlatego mnie nic nie boliSpokojnie. Może rozszerza ci się bezboleśnie. Mnie w pierwszej ciąży bolało dopiero pod koniec.
Weszłabyś w biodrach w stare spodnie?
Lola Lolita nie tylko Ty. Ja z kolei byłam trochę dzikusem, wszystkie koleżanki na dyskotekach a ja wolalam siedziec w domu. Sama nie to zeby z chłopakiem rodzice mnie nawet na sile wysylali zebym gdzieś wyszla chcieli mnie wozic nawet na dyskoteke a ja nic ten "zwiazek" przed moim mężem to była komedia bo mialam 17 lat to był mój pierwszy chłopak i tak niby mi się podobał a jednak nie. Nawet całować się z nim nie chcialam Aaa i rozmawiałam z nim na temat obecnego meza. No farsa jakas. Później zerwalam z tym chlopakiem bo ja nadal wolalam byc dzikusem tak oto w 3 liceum dopiero poważny związek (Nawet można powiedzieć że pierwszy) był z moim mężem i tak już zostalo. Mój mąż się cieszy ze bylam takim trochę dzikusem i mowi zawsze zeby nasza córka( kiedys) była taka jak ja. Czysta, niewinna i miała w życiu tylko jednego faceta (wiecie w jakim sensie).
Czarownica3006
Weszłam dzisiaj na wagę z nadzieją, że coś spadło bo jakoś mniej spuchnieta jestem... I co? +1kg od wczoraj!! +12kg w Totalu. Masakra ja chciałam max 15 a widzę ze idę na 20
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Elifit ja nie wiem skąd ty czerpiesz!! Hahaha Ubawiłam się.
Czarownica3006
nie przywitalam sie z Wami z tego wszystkiego milego weekendu Mamuśki! My dzisiaj mamy aktywny dzien, 33 urodziny prawie meza i nasza 9 rocznica.. wieczorem impreza! Prawie mąż dopiął swego i mamy gosci. w sumie bedzie nas 11 osob... wiec ogarniamy dom, zakupy, jakis prezent prawie mezowi trzeba kupic no i rocznicowe perfumy mam nadzieje, ze wyciagne od niego hihi (jadore... zakochalam sie w nich <3) a potem jakies salatki chociaz zrobie i moze parowki w ciescie - to u nas imprezowy hit no i trzymajcie kciuki zebym chociaz do 23 nie zasnela haahahhaahaah
elifit
Moderatorka
Wszystkiego najlepszego [emoji179] [emoji322] [emoji320] [emoji512]nie przywitalam sie z Wami z tego wszystkiego milego weekendu Mamuśki! My dzisiaj mamy aktywny dzien, 33 urodziny prawie meza i nasza 9 rocznica.. wieczorem impreza! Prawie mąż dopiął swego i mamy gosci. w sumie bedzie nas 11 osob... wiec ogarniamy dom, zakupy, jakis prezent prawie mezowi trzeba kupic no i rocznicowe perfumy mam nadzieje, ze wyciagne od niego hihi (jadore... zakochalam sie w nich <3) a potem jakies salatki chociaz zrobie i moze parowki w ciescie - to u nas imprezowy hit no i trzymajcie kciuki zebym chociaz do 23 nie zasnela haahahhaahaah
Czarownica3006
Dzieki Eli:* zycz mi zeby waga mi stanela ;D
reklama
elifit
Moderatorka
To wodaaa[emoji13]Dzieki Eli:* zycz mi zeby waga mi stanela ;D