reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Wiecie co ja sie zastanawiam teraz jak ja urodze sn skoro nie mam ani boli miednicy ani spojenie mnie nie boli u mnie to sie chyba nic nie rozszerza haha kazda cos boli a mnie nic :(

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Spokojnie. Może rozszerza ci się bezboleśnie. Mnie w pierwszej ciąży bolało dopiero pod koniec.
Weszłabyś w biodrach w stare spodnie?

cb7wugpju04jz4q8.png
A nie wiem nie sprawdzalam czasami mnie biodro boli ale to od zawsze mialam z nim problem ... Z tym, ze ja zawsze biodrzasta bylam to moze dlatego mnie nic nie boli

thgfflw1k3inkyc3.png

Lola Lolita nie tylko Ty. Ja z kolei byłam trochę dzikusem, wszystkie koleżanki na dyskotekach a ja wolalam siedziec w domu. Sama nie to zeby z chłopakiem :) rodzice mnie nawet na sile wysylali zebym gdzieś wyszla chcieli mnie wozic nawet na dyskoteke a ja nic :) ten "zwiazek" przed moim mężem to była komedia bo mialam 17 lat to był mój pierwszy chłopak i tak niby mi się podobał a jednak nie. Nawet całować się z nim nie chcialam :) Aaa i rozmawiałam z nim na temat obecnego meza. No farsa jakas. Później zerwalam z tym chlopakiem bo ja nadal wolalam byc dzikusem tak oto w 3 liceum dopiero poważny związek (Nawet można powiedzieć że pierwszy) był z moim mężem i tak już zostalo. Mój mąż się cieszy ze bylam takim trochę dzikusem i mowi zawsze zeby nasza córka( kiedys) była taka jak ja. Czysta, niewinna i miała w życiu tylko jednego faceta (wiecie w jakim sensie).

Weszłam dzisiaj na wagę z nadzieją, że coś spadło bo jakoś mniej spuchnieta jestem... I co? +1kg od wczoraj!! +12kg w Totalu. Masakra :( ja chciałam max 15 a widzę ze idę na 20 :( :(

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

nie przywitalam sie z Wami z tego wszystkiego :) milego weekendu Mamuśki! My dzisiaj mamy aktywny dzien, 33 urodziny prawie meza i nasza 9 rocznica.. wieczorem impreza! Prawie mąż dopiął swego i mamy gosci. w sumie bedzie nas 11 osob... wiec ogarniamy dom, zakupy, jakis prezent prawie mezowi trzeba kupic no i rocznicowe perfumy mam nadzieje, ze wyciagne od niego hihi (jadore... zakochalam sie w nich <3) a potem jakies salatki chociaz zrobie i moze parowki w ciescie - to u nas imprezowy hit :) no i trzymajcie kciuki zebym chociaz do 23 nie zasnela haahahhaahaah

nie przywitalam sie z Wami z tego wszystkiego :) milego weekendu Mamuśki! My dzisiaj mamy aktywny dzien, 33 urodziny prawie meza i nasza 9 rocznica.. wieczorem impreza! Prawie mąż dopiął swego i mamy gosci. w sumie bedzie nas 11 osob... wiec ogarniamy dom, zakupy, jakis prezent prawie mezowi trzeba kupic no i rocznicowe perfumy mam nadzieje, ze wyciagne od niego hihi (jadore... zakochalam sie w nich <3) a potem jakies salatki chociaz zrobie i moze parowki w ciescie - to u nas imprezowy hit :) no i trzymajcie kciuki zebym chociaz do 23 nie zasnela haahahhaahaah
Wszystkiego najlepszego [emoji179] [emoji322] [emoji320] [emoji512]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry