elifit
Moderatorka
I tak to u mnie też będzie wyglądać [emoji23]Elifit ja zawsze robie saltke na zasadzie co mam to dam haha
Udanych imprez kto ma
Moja nocka mogłaby być lepsza ale nie narzekam bo i tak dopiero od niedawna jest fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak to u mnie też będzie wyglądać [emoji23]Elifit ja zawsze robie saltke na zasadzie co mam to dam haha
Ja tez musze sie umowic do kosmetyczki na termin z zabiegiem dla kobiet w ciazy .... Ciagle zapominam tego zaproszenie zabrac juz sie zastanawialam czy przez fb sie nie zapisac na termin bo jakos wciaz mi tam nie po drodze hihiJa dzis lecę do kosmetyczki sie odkrzaczyc w koncu troche i paznokcie zrobić [emoji4][emoji140]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwię ci się że korzystasz z pomocy bo samej to kosmos.Ja dzis lecę do kosmetyczki sie odkrzaczyc w koncu troche i paznokcie zrobić [emoji4][emoji140]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze daje rade sie golic ale za niedlugo pewnie bede potrzebowala pomocy [emoji16]
A magnez lykasz ? Ja mialam takie bole od braku magnezu zaczelam brac i powoli ustawaly teraz juz mnie nie boli nicDziewczyny co oprocz lezenia na bol pachwin? Najgorzej gdy leze na plecach i probuje posniesc noge do gory auu..
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
To już tak niestety będzie do końca ciąży. Miednica się rozciąga.Dziewczyny co oprocz lezenia na bol pachwin? Najgorzej gdy leze na plecach i probuje posniesc noge do gory auu..
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom