reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Elifit ja zawsze robie saltke na zasadzie co mam to dam haha

thgfflw1k3inkyc3.png
I tak to u mnie też będzie wyglądać [emoji23]

Udanych imprez kto ma

Moja nocka mogłaby być lepsza ale nie narzekam bo i tak dopiero od niedawna jest fajnie

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ja dzis lecę do kosmetyczki sie odkrzaczyc w koncu troche i paznokcie zrobić [emoji4][emoji140]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez musze sie umowic do kosmetyczki na termin z zabiegiem dla kobiet w ciazy .... Ciagle zapominam tego zaproszenie zabrac juz sie zastanawialam czy przez fb sie nie zapisac na termin bo jakos wciaz mi tam nie po drodze hihi

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzień dobry
Ja chyba też zaliczę dziś imprezę, bo córa mojego D idzie na urodziny swojej przyjaciółki i D stwierdził, że weźmie też Bazylka, bo ta dziewczynka ma brata w jego wieku, a skoro idzie D z dzieciakami, to równie dobrze ja też mogę iść. Jeszcze zobaczę, czy mi się będzie chciało. Bo ostatnio po południu to o niczym innym nie marzę, tylko się zdrzemnąć, a skoro D weźmie dzieciaki, to będzie idealna ku temu okazja...

Dzien dobry :)

Wlasnie odkrylam, ze trace kontakt ze stopami [emoji23] I niestety po raz ostatni sie sama ogolilam :( Jakby ktos to z boku obserwowal... [emoji23] Za to wczoraj odswiezylam hybrydke na pazurach i 3 tyg spokoju ;)
Dopijam herbatke i lece do pracy, pozniej znajomi wpadaja i o ile nie zasne to w planach jest kino [emoji14]

Milego dzionka Laseczki :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Dziewczyny co oprocz lezenia na bol pachwin? Najgorzej gdy leze na plecach i probuje posniesc noge do gory auu.. :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
To już tak niestety będzie do końca ciąży. Miednica się rozciąga.
Pociesze cię że będą lepsze i gorsze dni. Najgorzej będzie wieczorem.
Jak leżysz to leż na boku z poduszką między nogami.
Mnie najmniej boli jak jestem rozkraczona.. Mąż się cieszy [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry