elifit
Moderatorka
Lux faceci mają orgazmy lepsze od kobiet? Nieee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też ta z dużą dozą szczęścia w życiu. A mogło się skończyć zupełnie inaczejMoja mama liberalna jest, więc nie miałam rygorystycznie w domu, ale sama z siebie też starałam się nie naruszyć jej zaufania. O paru rzeczach też nie wie do tej pory[emoji6] za malolata sporo imprezowałam, ale ja z tych rozsądnych bardziej, a właściwie z tych z dużą dawka szczęścia w życiu. A jak odchowam dzieci, bo na jednym raczej nie poprzestane, to wracamy z mężem do głupot i imprezowania[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Nikt nam nie zabroni, chyba że dzieci nie będą się przyznawać do nas[emoji38]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Facet ma zawsze orgazm i to przywilej, ale kobiety to jak już mają to fajerwerki, bomby i kosmos wchodziLux faceci mają orgazmy lepsze od kobiet? Nieee
Trzeba się nauczyć orgazmu bez faceta efekt 100% satysfyFacet ma zawsze orgazm i to przywilej, ale kobiety to jak już mają to fajerwerki, bomby i kosmos wchodzi
potwierdzam. tez kiedys myslam ze orgazm kobiety zalezy od faceta ale juz dawno temu przestalam... to czy mam orgazm zalezy ode mnie samej, od tego czy umiem sie wyluzowac od problemow, a jednoczesnie skupic na tym co czuje tu i teraz... mniam lubie! nauczylam sie tego dopiero w zwiazku z mezem bo wczesniej nie czulam sie z zadnym facetem tak swobodnieTrzeba się nauczyć orgazmu bez faceta efekt 100% satysfy
O kurde! No to w szczecinie naprawdę jest inaczej. A co do usg to mam co wizytę ale tylko sprawdzamy tętno i szyjkę a na genetyczne chodzę prywatnie do kliniki badań genetycznych i sama dr mi to poleciła. Ja sobie wylapalam fajnych lekarzy w całej tej ekipie jaka tu jest i jestem zadowolona i moi znajomi z pracy też tu chodzą. Jak widać co miasto to inaczej...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę, my będziemy mieli dziadków daleko więc trochę ciężko będzie z kinem czy imprezą, ale w inne miejsca damy radę. Będzie przylepa jak ja, bo mama zbierała mnie wszędzie że sobą.
O, to u nas właśnie tak jest. Odkąd urodził się mój syn mieszkaliśmy sami i wszędzie go ze sobą zabieraliśmy i to prawda, jest taką typową przylepką, bez mamy ani na krok z drugim dzieckiem będzie zapewne podobnie, nie mamy nikogo z rodziny pod ręką więc trzeba sobie jakoś radzić
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ze spaniem mam problem a z pięciolatkiem który nie bardzo rozumie czemu rodzice idą gdzieś bez niego
Ale u ciebie Nadia pewnie zżyta z dziadkami i przyzwyczajona do zostawania to problemu nie masz. Poniekąd zazdroszczę a poniekąd lubię moją prywatność
Noemi ja jestem zadowolona. Co prawda mam abonament VIP co się wiąże z tym,że mam swojego opiekuna, specjalistę muszą mi załatwić w ciągu chyba 3 dni, mam szybsze terminy wizyt (np mojemu prawie mężowi powiedzieli,że urolog za 1.5tyg a mi dali termin na za 3 dni), stomatolog bezpłatnie... dopytaj wiec jaki abonament będzie miał mąż. Ale nawet w poprzedniej firmie, gdzie Vipem nie byłam tez byłam zadowolona. Samo to,że bez kolejek, szybka rejestracja, dostęp do swoich lekarzy, wyników i wizyt on-line jest mega przewaga nad opieka zdrowotna nfz czy inna prywatna, gdzie za każdą wizytę się płaci wiec ja polecam
DziękiLink do: Cudze dzieci to ta ksiazka. plakalam przy niej. psycholog mi ja polecil. na prawde wspaniala! polecam wszystkim macochom. poszukam potem moze w sieci jest pdf?
edit: zajrzyj na maila! jak ktos jeszcze chetny to podajcie adres email na priv
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja też bym chciała mieć tak jak mój. Je ile ma ochotę, a przy wzroście 185 cm waży 71-72 kgmoj chudy, choc przytyl jakies 10 kg przez ostatnie 2 lata, chcialabym jesc tyle co on i nie miec problemow z waga
To zarówno moja mama jak i teściowa uważają, że powinniśmy mieć od czasu do czasu wieczór dla siebie i odkąd młody skończył kilka miesięcy, to zabierają go na noc co jakiś czas, a my sobie gdzieś wychodzimy i następnego dnia możemy odespać. teraz jak jestem w ciąży, to trochę inaczej, ale ostatni raz byliśmy na imprezie jak byłam w 12 tc. Nie pobawiliśmy się długo, bo byłam zmęczona, ale zawsze spędziliśmy czas razem. A w ogóle, to pierwszy raz wyszliśmy bez małego jak miał niecałe 2 miesiące. Siostra przyjechała na święta i została z małym, a my poszliśmy do kina. Odciągnęłam mleko, żeby w razie czego mogła go nakarmić i nie było problemu.Nie będę ukrywać że przed dziećmi mój wieczór zaczynał się o 20 teraz o 20 się kończy. I to jest największa zmiana w moim życiu. Nie będę przecież prosić teściowej by przychodziła wieczorem do dzieci żebym mogła se wyjść. I co bym dzieciom powiedziała? Mama idzie w tango a wy se soijcie? Poczekam aż mi dzieci podrosną. Teraz mam inne priorytety.
Na podróże też jeszcze mam czas. Tak samo na szaleństwa. Młoda siksa jeszcze jestem
Ja zdałam prawko za pierwszym razem (teorię i praktykę), a mój D chyba za 2 albo 3.O nie nie, co do parkowania to ja jestem w tym lepsza! I prawko zdalam szybciej niż prawie maz