a mnie teraz nic nie boli, no moze zgaga pieczeU mojego też
Byłam po syna i coś mnie brzuch zaczął kłuć z prawej strony i do tej pory nie przeszło jakiś pechowy dzień grudniówek czy co
reklama
i jak Ty dajesz rade jak mlody ma taki atak?Bolalo mnie 20 min jak lezalam. Wzielam magnez i wstalam. Rozchodzilam chyba to. Zadzwoniłam do meza zeby w razie w byl przygotowany na przyjazd ale wydaje sie ze juz ok. Plamienia nie ma mala sie rusza i nie boli juz. Mam nadzieję ze to tylko taki fałszywy alarm. Wystraszylam sie mocno jak zaczelo tak bolec
Jeszcze na domiar wszystkiego moj syn od 2 dni sie znowu mocno buntuje. Rzuca sie po chodnikach i nie chce wstac. Nie nawidze jak maz ma na druga zmianę
Lola co tam?
noemi87
Fanka BB :)
Bolalo mnie 20 min jak lezalam. Wzielam magnez i wstalam. Rozchodzilam chyba to. Zadzwoniłam do meza zeby w razie w byl przygotowany na przyjazd ale wydaje sie ze juz ok. Plamienia nie ma mala sie rusza i nie boli juz. Mam nadzieję ze to tylko taki fałszywy alarm. Wystraszylam sie mocno jak zaczelo tak bolec
Jeszcze na domiar wszystkiego moj syn od 2 dni sie znowu mocno buntuje. Rzuca sie po chodnikach i nie chce wstac. Nie nawidze jak maz ma na druga zmianę
Lola co tam?
Najważniejsze, że już lepiej. Mi też zawsze jakieś bóle się trafiają jak mąż jest w delegacji, dzisiaj też ledwo pojechał i jakieś kłucie bolące no nic, poleżę i przejdzie mam nadzieję
aneta_ck
Lux ostatnio juz nie daje rady. Jestem strasznie zmęczona. Ciezko mi sie podniesc. Ciężko mi go podnosic z tej ziemi. Najgorsze jest to ze on sie na rekach szybciutko uspokaja a ja go podnieść nie moge i to dodatkowo mnie wkurza mam nadzieje ze taki chwilowy kryzys mam i zaraz będzie lepiej.i jak Ty dajesz rade jak mlody ma taki atak?
wiesz to nie jego wina, ze jest taki, zal mi go a Ty musisz byc dzielna
aneta_ck
Lola Lolitta
No i to mi się podoba! Zaloze się że bylo wyśmienite@Lola Lolitta zmotywowałaś mnie do zjedzenia ryby. Łosoś z pieca, talarki i kalafior z wody. Drżyjcie cukry
Ja dzisiaj miałam pieczonego kurczaka w sosie cytrynowym, pieczona marchewką i brązowy ryż. Mniam!!!
Lola Lolitta
Dziewuchy mnie dalej kluje jak chodzę a spojenie łonowe chyba zamiast rozejść to się złamie. Nospa trochę pomogła, mały rusza się delikatnie więc cieszę się z tego. Taki mega ospały jest, zwolnione ruchy ma, ale ważne że się rusza.
Leżę już do rana...
Bo jak leżę to jest dobrze
Dzięki za troske kochane :*
Mam nadzieję że na IP się nie znajdę. Nie mam nic do szpitala.
Leżę już do rana...
Bo jak leżę to jest dobrze
Dzięki za troske kochane :*
Mam nadzieję że na IP się nie znajdę. Nie mam nic do szpitala.
A my z mezem poznaliśmy sie w liceum, chodziliśmy do tej samej klasy Ale bylismy wtedy w innych zwiazkach. Choć Maciek mnie zawsze zaczepial na lekcjach, ciągle wychodzilo tak ze siedzielismy obok siebie. No i w 3 klasie jak już bylismy sami stwiedzilismy że pojdziemy razem na studniowke no i od tej studniowki już jestesmy razem. Mąż zapytał czy chciałabym być jego ha ha 17 stycznia minie 8 wspólnych lat
reklama
dzisiaj moja mama do mnie przyjechala i Poszlysmy na zakupy. Tak chodzilam i chodziłam od godz 9 do 13 a jak wrocilam to myślałam ze mi kregoslup pęknie. Ja juz sie nie nadaje na takie wypady, poza tym zawsze szybko chodzilam i mama mnie dzis tak hamowala zwolnij, no zwolnij Karolina przecież ty w ciazy jesteś zwolnij a ja inaczej nie umiem choc czasem łapie mnie zadyszka to ja i tak zasowam