reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Bolalo mnie 20 min jak lezalam. Wzielam magnez i wstalam. Rozchodzilam chyba to. Zadzwoniłam do meza zeby w razie w byl przygotowany na przyjazd ale wydaje sie ze juz ok. Plamienia nie ma mala sie rusza i nie boli juz. Mam nadzieję ze to tylko taki fałszywy alarm. Wystraszylam sie mocno jak zaczelo tak bolec :(

Jeszcze na domiar wszystkiego moj syn od 2 dni sie znowu mocno buntuje. Rzuca sie po chodnikach i nie chce wstac. Nie nawidze jak maz ma na druga zmianę

Lola co tam?

i jak Ty dajesz rade jak mlody ma taki atak?

Bolalo mnie 20 min jak lezalam. Wzielam magnez i wstalam. Rozchodzilam chyba to. Zadzwoniłam do meza zeby w razie w byl przygotowany na przyjazd ale wydaje sie ze juz ok. Plamienia nie ma mala sie rusza i nie boli juz. Mam nadzieję ze to tylko taki fałszywy alarm. Wystraszylam sie mocno jak zaczelo tak bolec :(

Jeszcze na domiar wszystkiego moj syn od 2 dni sie znowu mocno buntuje. Rzuca sie po chodnikach i nie chce wstac. Nie nawidze jak maz ma na druga zmianę

Lola co tam?

Najważniejsze, że już lepiej. Mi też zawsze jakieś bóle się trafiają jak mąż jest w delegacji, dzisiaj też ledwo pojechał i jakieś kłucie bolące:dry: no nic, poleżę i przejdzie mam nadzieję

i jak Ty dajesz rade jak mlody ma taki atak?
Lux ostatnio juz nie daje rady. Jestem strasznie zmęczona. Ciezko mi sie podniesc. Ciężko mi go podnosic z tej ziemi. Najgorsze jest to ze on sie na rekach szybciutko uspokaja a ja go podnieść nie moge i to dodatkowo mnie wkurza :( mam nadzieje ze taki chwilowy kryzys mam i zaraz będzie lepiej.

Lux ostatnio juz nie daje rady. Jestem strasznie zmęczona. Ciezko mi sie podniesc. Ciężko mi go podnosic z tej ziemi. Najgorsze jest to ze on sie na rekach szybciutko uspokaja a ja go podnieść nie moge i to dodatkowo mnie wkurza :( mam nadzieje ze taki chwilowy kryzys mam i zaraz będzie lepiej.

wiesz to nie jego wina, ze jest taki, zal mi go :( a Ty musisz byc dzielna

Dziewuchy mnie dalej kluje jak chodzę a spojenie łonowe chyba zamiast rozejść to się złamie. Nospa trochę pomogła, mały rusza się delikatnie więc cieszę się z tego. Taki mega ospały jest, zwolnione ruchy ma, ale ważne że się rusza.
Leżę już do rana...
Bo jak leżę to jest dobrze :)
Dzięki za troske kochane :*
Mam nadzieję że na IP się nie znajdę. Nie mam nic do szpitala.

A my z mezem poznaliśmy sie w liceum, chodziliśmy do tej samej klasy Ale bylismy wtedy w innych zwiazkach. Choć Maciek mnie zawsze zaczepial na lekcjach, ciągle wychodzilo tak ze siedzielismy obok siebie. No i w 3 klasie jak już bylismy sami stwiedzilismy że pojdziemy razem na studniowke no i od tej studniowki już jestesmy razem. Mąż zapytał czy chciałabym być jego ha ha 17 stycznia minie 8 wspólnych lat

reklama
dzisiaj moja mama do mnie przyjechala i Poszlysmy na zakupy. Tak chodzilam i chodziłam od godz 9 do 13 a jak wrocilam to myślałam ze mi kregoslup pęknie. Ja juz sie nie nadaje na takie wypady, poza tym zawsze szybko chodzilam i mama mnie dzis tak hamowala zwolnij, no zwolnij Karolina przecież ty w ciazy jesteś zwolnij a ja inaczej nie umiem choc czasem łapie mnie zadyszka to ja i tak zasowam

Do góry