no moje ostatnie noce to jakis koszmarJa sie budze prawie co noc o 3 I tak nie spie do 5 [emoji23] pozniej zasypiam niewiem kiedy i o 7 mnie maz budzil jak do pracy wstaje a ja zla I bez sily bo chlopakow trza ogarnac do szkoly .
Choc dwie ostatnie Noce przespalam do 5 I po spaniu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
moj najwyzej bedzie warowac pod drzwiami sali operacyjnej i zaraz malego bedzie pilnowac jak z nim wyjadaDlatego sie ciesze ze rodze w de.
Choc raz w zyciu moj bedzie mial szanse byc przy mnie .zawsze twierdzi ze jest mu przykro ze pierwsze chwile zycia jego dzieci I go przy nich nie bylo.
Tutaj facet moze byc przy cc. No chyba ze pelna narkoza to nie ma takiej opcji.
elifit
Moderatorka
Dawaj. Korzrnie Korzenie ma ok?heheh moglam dac Ci swojego, bo mi padl, nie mam reki do storczykow
nie wiem, na smietniku lezy albo juz nie lezy, bo byli po smieciDawaj. Korzrnie Korzenie ma ok?
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Mon tez chce byc de mna.
zanizony wiek kosci do wieku urodzeniowego. I tak czekamy. Dam mû teraz swoja dawke D3 bo mam nadwyzke,to mode ruszy z miejsca
moim najpierw rosna, a pozniej sie kiwaja i przez to sa nieladne. Chcialam zabrac syna do ortodonty, ale ma sa malo zebow stalych. Bo on maU mojej na razie rosną dwie dolne jedynki, juz polowa wyszla. Gorne jeszcze sie nie chca kiwac. Ale wyszly stale tylne, 3 juz w calosci, jedna jeszcze wychodzi dentystka juz wspomina o lakowaniu
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
zanizony wiek kosci do wieku urodzeniowego. I tak czekamy. Dam mû teraz swoja dawke D3 bo mam nadwyzke,to mode ruszy z miejsca
Antiope
To w czym problem? Idź spać.wychodzi mi to zle spanie w nocy i pobudka o piatej...zaraz padne na pysk, doslownie nie na twarz, ale na pysk
Mój mały przez chorobę dostaje leki powodujące senność, więc go położyłam po obiedzie i teraz też się zamierzam sama położyć.
elifit
Moderatorka
Barbarzyncoooonie wiem, na smietniku lezy albo juz nie lezy, bo byli po smieci
elifit
Moderatorka
Ja będę rodzić w szpitalu gdzie zaraz po cc tato może być przy dziecku, przy mierzeniu warzeniu, może kangurować itp. A potem mnie przewiozą i będą ze mnąDlatego sie ciesze ze rodze w de.
Choc raz w zyciu moj bedzie mial szanse byc przy mnie .zawsze twierdzi ze jest mu przykro ze pierwsze chwile zycia jego dzieci I go przy nich nie bylo.
Tutaj facet moze byc przy cc. No chyba ze pelna narkoza to nie ma takiej opcji.
reklama
LisiaMama
Ja storczomama pewnie poproszę o nowe storczodziecko
Ja jestem morderca kwiatków! Żaden sie u mnie dłużej nie uchowa [emoji51] wszystkie kwiatki mam sztuczne z ikei, ale one na szczęście wyglądają naprawde jak prawdziwe i nikt póki nie pomaca nie wierzy, ze sa sztuczne [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom