reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dlatego sie ciesze ze rodze w de.
Choc raz w zyciu moj bedzie mial szanse byc przy mnie .zawsze twierdzi ze jest mu przykro ze pierwsze chwile zycia jego dzieci I go przy nich nie bylo.
Tutaj facet moze byc przy cc. No chyba ze pelna narkoza to nie ma takiej opcji.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
moj najwyzej bedzie warowac pod drzwiami sali operacyjnej i zaraz malego bedzie pilnowac jak z nim wyjada

heheh moglam dac Ci swojego, bo mi padl, nie mam reki do storczykow
Dawaj. Korzrnie Korzenie ma ok?

cb7wugpju04jz4q8.png

Mon tez chce byc de mna.
U mojej na razie rosną dwie dolne jedynki, juz polowa wyszla. Gorne jeszcze sie nie chca kiwac. Ale wyszly stale tylne, 3 juz w calosci, jedna jeszcze wychodzi ;) dentystka juz wspomina o lakowaniu

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
moim najpierw rosna, a pozniej sie kiwaja i przez to sa nieladne. Chcialam zabrac syna do ortodonty, ale ma sa malo zebow stalych. Bo on ma
zanizony wiek kosci do wieku urodzeniowego. I tak czekamy. Dam mû teraz swoja dawke D3 bo mam nadwyzke,to mode ruszy z miejsca

Dlatego sie ciesze ze rodze w de.
Choc raz w zyciu moj bedzie mial szanse byc przy mnie .zawsze twierdzi ze jest mu przykro ze pierwsze chwile zycia jego dzieci I go przy nich nie bylo.
Tutaj facet moze byc przy cc. No chyba ze pelna narkoza to nie ma takiej opcji.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja będę rodzić w szpitalu gdzie zaraz po cc tato może być przy dziecku, przy mierzeniu warzeniu, może kangurować itp. A potem mnie przewiozą i będą ze mną

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja sobie poodpoczywalam w czwartek i w piatek bylam jak nowonarodzona ;) trzeba sluchac organizmu i tyle

Pochwale sie, ze prezent od tesciowej dostalam ;) wykupila mi masaz relaksacyjno dotleniajacy dla kobiet w ciazy ;)

reklama
Ja storczomama pewnie poproszę o nowe storczodziecko :D

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja jestem morderca kwiatków! Żaden sie u mnie dłużej nie uchowa [emoji51] wszystkie kwiatki mam sztuczne z ikei, ale one na szczęście wyglądają naprawde jak prawdziwe i nikt póki nie pomaca nie wierzy, ze sa sztuczne [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry