reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Aaaa na zatoki - bo jestem w tym niezłym specjalista :/
- płukanie zatok
czyli brać w strzykawke roztwór wody z solą, wlać w jedną dziurke nosa, zatkac go, po chwili albo odchrzaknac aby gardłem poszło albo po prostu wysmarkac.
Niemile ale skuteczne - oddycha się inaczej i pięknie czyści z wydzieliny.
Albo fixin :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ja z tarczyca mecze się od roku i chyba dzięki euthyroxowi w ogóle jestem w ciąży:)! Wiec biorę i brać będe już do końca życia - ciesz się że u Ciebie zarówno Hashimoto jak i cukry ( dwie lubiące się choroby ) tylko pojawily się chwilowo, choć w nienajlepszej chwili....!
U mnie rano potrafi być kolo 100 jak i koło 200 mg/dl :/ i od zawsze insulina... a teraz to już jej morze... Bo zapotrzebowanie wzrasta.
Kurcze, współczuję ci :( Mam nadzieję, że u mnie wszystko się ustabilizuje. Siły nam trzeba :)

odnosnie porodów to jeszcze przed ciążą duuuzo o tym czytałam oczywiście wystraszylam się na amen. A odkąd zaszlam w ciaze nawet nie chce o tym sluchac. Tej koleżance, która ostatnio urodziła też zabronilam szczegółowego opisu jej porodu, ale jej mąż za to opowiedział ehhh co ma być to bedzie, muszę urodzić nie ma wyjścia :) wiem że będzie bolalo, Ale dla Franulka wszystko

No antiope niezła historia, dobrze zrobiłaś!!!

A co do zębów mlecznych to słyszałam że komórki macierzyste można z zębów pobierać, ale tylko z zębów mlecznych mechanicznie wyrywanych i niby materiał trzyma się około tyg max. Potem komórek jest za mało by je utrzymać i wykorzystać
Pewnie będzie więcej badań na ten temat
Ja czytałam ze te komórki utrzymuja się kilka lat

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, mam dość zapchanych zatok, to już 6 dzień:( niby lepiej, ale przed chwilą po wydmuchaniu krew w nosa aż kapała :/ W aptece nic nie doradzili. Temp skacze, raz 36,2 a po 2h - 36,7 :/
Ja chcę być zdroooowa!!!! :(
Zaparz herbate rumiankowa, wlej do miseczki, recznik na glowe i wdychaj gleboko. Oczywiscie co 2-3 wdechy nosem musisz usunac delikatnie wydzieline (wysmarkac sie [emoji23]). Pomaga naprawde ;)

Planeta singlii! smialismy sie i plakalismy z mezem obydwoje. jest na zalukaj

dokladnie tak zrob. jak mnie budowa denerwuje to mowie wszystkim ze mnie brzuch boli i musze odpoczac i sie sami zajmuja zamiast do mnie dzwonic (glownie tata)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Na cda.pl tez mozna ogladac filmy jakby ktoras szukala ;) i cda.pl dziala na np telewizorze przez wi fi normalnie. Zalukaj nie ma wtyczki na flash playera na androida -zostaje tylko komputer/laptop

To u mnie też takie kolory królują + biały i czarny. Ale dla córeczki trudno znaleźć ciuchy w takich kolorach, prędzej ma chlopiecym;)

Biały i czarny to takie basic sa, ze nawet tego nie liczę [emoji16] zawsze uzupełniają granat i szarość [emoji4] w tym sezonie jeszcze troche khaki dorzuciłam w postaci sukienek i koszul

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Planeta singlii! smialismy sie i plakalismy z mezem obydwoje. jest na zalukaj

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Planeta obejrzana, dobre pół filmu płakałam jak bóbr, eh te hormony ciążowe.
Przyjemne kino, dzięki za polecenie.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Do góry