reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zaparz herbate rumiankowa, wlej do miseczki, recznik na glowe i wdychaj gleboko. Oczywiscie co 2-3 wdechy nosem musisz usunac delikatnie wydzieline (wysmarkac sie [emoji23]). Pomaga naprawde ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, dzięki, praktykowałam, na mnie niestety nie podziałało :( wkurza mnie to dodatkowe osłabienie. Muszę lekarza zapytać.

Powodzenia na glukozie [emoji6]

Na zatoki jak mi to lekarz powiedzial, jak nie dziala oczuszczanie to jedynie antybiotyk :/

Ja znow lubie wiele kolorow ;) nie jestem wybredna. Lubie zywe ladne kolory, ale jesli chodzi o zwykle bluzeczki to najwiecej mam bialych z jakims nadrukiem, dlatego ze pasuja do wszystkich spodni/getrow [emoji4] lubie pastelowe róże i szarosci. Granatowe lubie u moich corek. Lubie tez beż i brąz, ale nie wszystkie odcienie. Oj, duzo tego :) Tylko zielonego nie lubie [emoji23]

Bry z rana ;)
U mnie roz szaleje i w mojej szafie i w szafie dla malutkiej haha
A tak w ogole tknelo mnie dzisiaj na zdobienie pokoju dzieciecego fakt poki co Emilka bedzie z nami w sypialni ktora docelowo bedzie jej pokojem chyba, ze kupimy nasz wymarzony dom ... Ale chcialabym zrobic taki kacik dzieciecy z naklejkami lub czyms w tym stylu.
Ktoras z was moze znalazla jakas fajna sttone z fajnymi naklejkami ale nie takimi pstrokatymi typowo dzieciecymi a z jakimis ptaszkami drzewkiem itd ? (Chyba na wyprawkowym zadam to pytanie to ktos tez skorzysta albo oddzielny temat zaloze)
Od wczoraj mala kopie jak oszalala i zastanawiam sie czy juz tak jej zostanie co chwile czuje jak kopnie albo sie przesuwa ;) juz sie nie moge doczekac kiedy z nami bedzie, jak wyglada jaka jest ahhhh musze wytrzymac

Ej, pralam teraz materac nasz, bo mam wrazenie ze troche smierdzi. Przepralam go lekko woda z plynem do naczyn i sodą oczyszczoną, a potem przelecialam mopem parowym. Na razie jedna strona, bo nie przeloze go sama, zreszta musi wyschnac. Czym go moge jeszcze potraktowac ? Ocet, sok z cytryny ? Posypie go jeszcze sodą jak wyschnie i odkurze ale watpie czy to pomoże..

Bry z rana ;)
U mnie roz szaleje i w mojej szafie i w szafie dla malutkiej haha
A tak w ogole tknelo mnie dzisiaj na zdobienie pokoju dzieciecego fakt poki co Emilka bedzie z nami w sypialni ktora docelowo bedzie jej pokojem chyba, ze kupimy nasz wymarzony dom ... Ale chcialabym zrobic taki kacik dzieciecy z naklejkami lub czyms w tym stylu.
Ktoras z was moze znalazla jakas fajna sttone z fajnymi naklejkami ale nie takimi pstrokatymi typowo dzieciecymi a z jakimis ptaszkami drzewkiem itd ? (Chyba na wyprawkowym zadam to pytanie to ktos tez skorzysta albo oddzielny temat zaloze)
Od wczoraj mala kopie jak oszalala i zastanawiam sie czy juz tak jej zostanie co chwile czuje jak kopnie albo sie przesuwa ;) juz sie nie moge doczekac kiedy z nami bedzie, jak wyglada jaka jest ahhhh musze wytrzymac
My wlasnie taki kącik zrobilismy w sypialni dla Szymusia ;) ale bez naklejek. To jest zbedne jak dla mnie ;) ma szafki, lozeczko, bedzie mial karuzelke z projektorem to zastapi naklejki [emoji4]

Dzień dobry
Jak ja nienawidzę jesieni i zimna. Ledwie od kilku dni chłodno, a mój młody obudził się niewyraźny. Dziś nie posłałam go do przedszkola i teraz pod znakiem zapytania stoi mój udział w naszym piątkowym spotkaniu, bo jak się rozłoży i w piątek nie będzie też w przedszkolu, to nie mam go z kim zostawić. Normalnie chyba się popłaczę. Tak się cieszyłam na to spotkanie. Mam nadzieję, że jeszcze się młody wykuruje.

reklama
Antiope zdrowka dla malego ja tez nie lubie jesieni i zimy.....

Czarownica mnie ta glukoza tak zmulila ze nie chcialo mi sie jesc pozniej a cukru caly dzien nie ruszalam ani slodkich rzeczy haha

Ana ana na pewno wszystko bedzie ok ;)

Do góry