reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zaparz herbate rumiankowa, wlej do miseczki, recznik na glowe i wdychaj gleboko. Oczywiscie co 2-3 wdechy nosem musisz usunac delikatnie wydzieline (wysmarkac sie [emoji23]). Pomaga naprawde ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, dzięki, praktykowałam, na mnie niestety nie podziałało :( wkurza mnie to dodatkowe osłabienie. Muszę lekarza zapytać.

Powodzenia na glukozie [emoji6]

Na zatoki jak mi to lekarz powiedzial, jak nie dziala oczuszczanie to jedynie antybiotyk :/

Ja znow lubie wiele kolorow ;) nie jestem wybredna. Lubie zywe ladne kolory, ale jesli chodzi o zwykle bluzeczki to najwiecej mam bialych z jakims nadrukiem, dlatego ze pasuja do wszystkich spodni/getrow [emoji4] lubie pastelowe róże i szarosci. Granatowe lubie u moich corek. Lubie tez beż i brąz, ale nie wszystkie odcienie. Oj, duzo tego :) Tylko zielonego nie lubie [emoji23]

Bry z rana ;)
U mnie roz szaleje i w mojej szafie i w szafie dla malutkiej haha
A tak w ogole tknelo mnie dzisiaj na zdobienie pokoju dzieciecego fakt poki co Emilka bedzie z nami w sypialni ktora docelowo bedzie jej pokojem chyba, ze kupimy nasz wymarzony dom ... Ale chcialabym zrobic taki kacik dzieciecy z naklejkami lub czyms w tym stylu.
Ktoras z was moze znalazla jakas fajna sttone z fajnymi naklejkami ale nie takimi pstrokatymi typowo dzieciecymi a z jakimis ptaszkami drzewkiem itd ? (Chyba na wyprawkowym zadam to pytanie to ktos tez skorzysta albo oddzielny temat zaloze)
Od wczoraj mala kopie jak oszalala i zastanawiam sie czy juz tak jej zostanie co chwile czuje jak kopnie albo sie przesuwa ;) juz sie nie moge doczekac kiedy z nami bedzie, jak wyglada jaka jest ahhhh musze wytrzymac

Ej, pralam teraz materac nasz, bo mam wrazenie ze troche smierdzi. Przepralam go lekko woda z plynem do naczyn i sodą oczyszczoną, a potem przelecialam mopem parowym. Na razie jedna strona, bo nie przeloze go sama, zreszta musi wyschnac. Czym go moge jeszcze potraktowac ? Ocet, sok z cytryny ? Posypie go jeszcze sodą jak wyschnie i odkurze ale watpie czy to pomoże..

Bry z rana ;)
U mnie roz szaleje i w mojej szafie i w szafie dla malutkiej haha
A tak w ogole tknelo mnie dzisiaj na zdobienie pokoju dzieciecego fakt poki co Emilka bedzie z nami w sypialni ktora docelowo bedzie jej pokojem chyba, ze kupimy nasz wymarzony dom ... Ale chcialabym zrobic taki kacik dzieciecy z naklejkami lub czyms w tym stylu.
Ktoras z was moze znalazla jakas fajna sttone z fajnymi naklejkami ale nie takimi pstrokatymi typowo dzieciecymi a z jakimis ptaszkami drzewkiem itd ? (Chyba na wyprawkowym zadam to pytanie to ktos tez skorzysta albo oddzielny temat zaloze)
Od wczoraj mala kopie jak oszalala i zastanawiam sie czy juz tak jej zostanie co chwile czuje jak kopnie albo sie przesuwa ;) juz sie nie moge doczekac kiedy z nami bedzie, jak wyglada jaka jest ahhhh musze wytrzymac
My wlasnie taki kącik zrobilismy w sypialni dla Szymusia ;) ale bez naklejek. To jest zbedne jak dla mnie ;) ma szafki, lozeczko, bedzie mial karuzelke z projektorem to zastapi naklejki [emoji4]

Dzień dobry
Jak ja nienawidzę jesieni i zimna. Ledwie od kilku dni chłodno, a mój młody obudził się niewyraźny. Dziś nie posłałam go do przedszkola i teraz pod znakiem zapytania stoi mój udział w naszym piątkowym spotkaniu, bo jak się rozłoży i w piątek nie będzie też w przedszkolu, to nie mam go z kim zostawić. Normalnie chyba się popłaczę. Tak się cieszyłam na to spotkanie. Mam nadzieję, że jeszcze się młody wykuruje.

reklama
Antiope zdrowka dla malego ja tez nie lubie jesieni i zimy.....

Czarownica mnie ta glukoza tak zmulila ze nie chcialo mi sie jesc pozniej a cukru caly dzien nie ruszalam ani slodkich rzeczy haha

Ana ana na pewno wszystko bedzie ok ;)

Do góry