reklama
Hej, ja juz powolutku wstaje i szykuje się na wizyte. Nie mogę się doczekać.
Czarownica powodzenia na glukozie, oby to badanie przeszło u ciebie bez problemu.
Co do chorób mnie jeszcze nic nie bierze, ale mąż już zaczyna kichac i chyba zrobimy separację
Czarownica powodzenia na glukozie, oby to badanie przeszło u ciebie bez problemu.
Co do chorób mnie jeszcze nic nie bierze, ale mąż już zaczyna kichac i chyba zrobimy separację
Czarownica3006
Fanka BB :)
Na czczo cukier 88, glukozę wypiłam bez większego problemu bo ja jestem cukrowy potwór troche juz mi głód przechodzi.. po 15 będę miała już wyniki w necie to Wam napisze jak wyszło
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
creativo
Ja mialam 81Na czczo cukier 88, glukozę wypiłam bez większego problemu bo ja jestem cukrowy potwór troche juz mi głód przechodzi.. po 15 będę miała już wyniki w necie to Wam napisze jak wyszło
aneta_ck
Izulka ja kanape i materace i wozek piore vanishem w sprayu. Calkiem ladnie schodzi.
Wczoraj nie mialam czasu sie juz udzielac bo latalam po pralniach. Niestety do pralki nie przyszli i cholera wie kiedy sie pofatyguja. Musimy nowy termin uzgodnic bo podobno mieli jakies techniczne problemy... Taaaaa... Skonczylo sie na tym ze nie mialam juz czysteh bielizny i albo pralnia albo zakupy a na to drugie sie na razie nie zanosi
Jade sobie wlasnie do gina. Zobaczymy z czym madrym dzis wyskoczy. Mam dosc wizyt tam. Nawet nie wien jakie badania dziś bede miec. Ktg na pewno a reszta to zobaczymy.
Od 2 dni mala tak skacze mi w brzuchu ze nie wiem co się dzieje. Noramlnie nawet kolanka i stopki moge pod ręką wyczuc. Zaczyna troche bolec jak robi takie wygibasy
Ja na glukozie mialam ostatnio 86 ale to jakis wyjatek bo poprzednie razy mialam 106 i 108 wczoraj bylam na wizycie u diabetologa i na razie dawki zostają takie same chyba ze jeszcze dwa razy skoczy mi cukier to podnosimy o 2 j. Odezwe sie po badaniu.
Antiope zdrowka dla synka
Miłego dnia
Wczoraj nie mialam czasu sie juz udzielac bo latalam po pralniach. Niestety do pralki nie przyszli i cholera wie kiedy sie pofatyguja. Musimy nowy termin uzgodnic bo podobno mieli jakies techniczne problemy... Taaaaa... Skonczylo sie na tym ze nie mialam juz czysteh bielizny i albo pralnia albo zakupy a na to drugie sie na razie nie zanosi
Jade sobie wlasnie do gina. Zobaczymy z czym madrym dzis wyskoczy. Mam dosc wizyt tam. Nawet nie wien jakie badania dziś bede miec. Ktg na pewno a reszta to zobaczymy.
Od 2 dni mala tak skacze mi w brzuchu ze nie wiem co się dzieje. Noramlnie nawet kolanka i stopki moge pod ręką wyczuc. Zaczyna troche bolec jak robi takie wygibasy
Ja na glukozie mialam ostatnio 86 ale to jakis wyjatek bo poprzednie razy mialam 106 i 108 wczoraj bylam na wizycie u diabetologa i na razie dawki zostają takie same chyba ze jeszcze dwa razy skoczy mi cukier to podnosimy o 2 j. Odezwe sie po badaniu.
Antiope zdrowka dla synka
Miłego dnia
noemi87
Hej dziewczyny. Ja jeszcze w łóżku
Ja tak wczoraj miałam, katar, ból gardła i brzucha, ale to chyba od żołądka..
U nas też się już zaczyna, dalej mam katar i gardło boli, a synka chyba rozkłada choroba próbowałam opanować sytuację podając mu lekarstwa, które mamy w razie przeziębień, ale chyba nic z tego.. będę musiała go potrzymać w domu i pewnie iść do lekarza..ech, a w sobotę mamy turniej karate i myślałam, że będziemy
Krótko mówiąc sezon infekcji uważam za otwarty..
Ja dalej przeziebiona, mnie katar chyba nie opusci
Brzuch mnie boli :/ ale to chyba jelita, sama nie wiem..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak wczoraj miałam, katar, ból gardła i brzucha, ale to chyba od żołądka..
U nas też się już zaczyna, dalej mam katar i gardło boli, a synka chyba rozkłada choroba próbowałam opanować sytuację podając mu lekarstwa, które mamy w razie przeziębień, ale chyba nic z tego.. będę musiała go potrzymać w domu i pewnie iść do lekarza..ech, a w sobotę mamy turniej karate i myślałam, że będziemy
Krótko mówiąc sezon infekcji uważam za otwarty..
Trzymaj się dzielnie! Dobrych wynikówHej dziewczyny, właśnie jadę na glukozę. .. a już mi niedobrze z glodu. Ciekawe jak to będzie :/
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Ja już z infekcji wychodzę. Zdrówka wszystkim życzę.
Wczoraj miałam doła płakałam pół dnia. Głównie przez męża ale też o całokształt
Trochę nie radzę sobie z emocjami w tej ciąży
Miłego dnia życzę
Ja już z infekcji wychodzę. Zdrówka wszystkim życzę.
Wczoraj miałam doła płakałam pół dnia. Głównie przez męża ale też o całokształt
Trochę nie radzę sobie z emocjami w tej ciąży
Miłego dnia życzę
Dziewczyny, właśnie sprawdzilam wyniki w necie glukozy i kicha chyba z tego co spr w necie to nie wygląda to za dobrze myślicie, ze to będzie do powtórki czy raczej już wizyta u diabetologa ?
Na czczo - 83,7
Po 1h - 179,4
Po 2h - 148,8
Na czczo - 83,7
Po 1h - 179,4
Po 2h - 148,8
reklama
Czarownica3006
Godzina minęła, powiem Wam,że po tej glukozie to energii nabrałam, nie czuje się głodna. Całkiem spoko jeszcze godzina i do domu dzięki za kciuki