reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Izulka ja kanape i materace i wozek piore vanishem w sprayu. Calkiem ladnie schodzi.

Wczoraj nie mialam czasu sie juz udzielac bo latalam po pralniach. Niestety do pralki nie przyszli i cholera wie kiedy sie pofatyguja. Musimy nowy termin uzgodnic bo podobno mieli jakies techniczne problemy... Taaaaa... Skonczylo sie na tym ze nie mialam juz czysteh bielizny i albo pralnia albo zakupy a na to drugie sie na razie nie zanosi:D

Jade sobie wlasnie do gina. Zobaczymy z czym madrym dzis wyskoczy. Mam dosc wizyt tam. Nawet nie wien jakie badania dziś bede miec. Ktg na pewno a reszta to zobaczymy.

Od 2 dni mala tak skacze mi w brzuchu ze nie wiem co się dzieje. Noramlnie nawet kolanka i stopki moge pod ręką wyczuc. Zaczyna troche bolec jak robi takie wygibasy :)

Ja na glukozie mialam ostatnio 86 ale to jakis wyjatek bo poprzednie razy mialam 106 i 108:D wczoraj bylam na wizycie u diabetologa i na razie dawki zostają takie same chyba ze jeszcze dwa razy skoczy mi cukier to podnosimy o 2 j. Odezwe sie po badaniu.

Antiope zdrowka dla synka :)

Miłego dnia :)

Hej dziewczyny. Ja jeszcze w łóżku :D

Ja dalej przeziebiona, mnie katar chyba nie opusci :(

Brzuch mnie boli :/ ale to chyba jelita, sama nie wiem..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak wczoraj miałam, katar, ból gardła i brzucha, ale to chyba od żołądka..

U nas też się już zaczyna, dalej mam katar i gardło boli, a synka chyba rozkłada choroba :( próbowałam opanować sytuację podając mu lekarstwa, które mamy w razie przeziębień, ale chyba nic z tego.. będę musiała go potrzymać w domu i pewnie iść do lekarza..ech, a w sobotę mamy turniej karate i myślałam, że będziemy :(
Krótko mówiąc sezon infekcji uważam za otwarty..

Dzień dobry
Ja już z infekcji wychodzę. Zdrówka wszystkim życzę.

Wczoraj miałam doła płakałam pół dnia. Głównie przez męża ale też o całokształt :(
Trochę nie radzę sobie z emocjami w tej ciąży

Miłego dnia życzę

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny, właśnie sprawdzilam wyniki w necie glukozy i kicha chyba :( z tego co spr w necie to nie wygląda to za dobrze :( myślicie, ze to będzie do powtórki czy raczej już wizyta u diabetologa ?
Na czczo - 83,7
Po 1h - 179,4
Po 2h - 148,8

reklama
Do góry