reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

uzywane smoczki rulez!:)))
apropo's samochodow ze mna sie umowil pan na jazde probna na dzis na 9 i...nie bylo czym jezdzic jak przyjechalam do salonu... no bez komentarza. raczej spalil most!:)

uff to nie tylko ja budze sie o 4 i juz nie moge zasnac?:)

prosze nie piszcie o traumatycznych porodach. to mnie przytlacza i lapie mnie deprecha:( ja mimo wszystko chce zachowac ciut optymizmu. nienwidze szpitali i podswiadomie czuje ze przezuje jakas traume:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nie nastawiaj się źle. Będziesz miała szybki i łatwy poród, bo do tego jesteś stworzona. Koniec kropka.

Hehehe to niezłe Cie załatwił z ta jazda! Ja swoj salon bardzo sobie chwale, po kupnie samochodu robię u nich wszystkie przeglądy obowiązkowe i zawsze dają mi duże rabaty jak wystawiam im opinie potem [emoji4] i do tego zawsze wynajdują mi jakieś pakiety dilerskie na ubezpieczenie OC i AC [emoji846]

Co do porodów to w ogole nie czytam na ten temat! Tzn żadnych historii innych kobiet, bo w necie zawsze opisują te złe przypadki, a nikt sie nie pochwali, ze miał szybko i sprawnie... Wiec sama siebie nie straszę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zgodzę się, że są tylko opisy traumatycznych porodów. Sama opisywałam tu kilka razy mój własny, który uważam za lekki, szybki i bezproblemowy. :happy: I szczerze, to przed moim porodem znajdywałam głównie te pozytywne opisy.

reklama
Kurde, mam dość zapchanych zatok, to już 6 dzień:( niby lepiej, ale przed chwilą po wydmuchaniu krew w nosa aż kapała :/ W aptece nic nie doradzili. Temp skacze, raz 36,2 a po 2h - 36,7 :/
Ja chcę być zdroooowa!!!! :(

Zostałam ciocią [emoji5] Krystianek 3825g jest już na świecie [emoji254] [emoji179] Ostatnia z sióstr została mamą. Poryczałam się ahh [emoji5] [emoji24]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry