reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

uzywane smoczki rulez!:)))
apropo's samochodow ze mna sie umowil pan na jazde probna na dzis na 9 i...nie bylo czym jezdzic jak przyjechalam do salonu... no bez komentarza. raczej spalil most!:)

uff to nie tylko ja budze sie o 4 i juz nie moge zasnac?:)

prosze nie piszcie o traumatycznych porodach. to mnie przytlacza i lapie mnie deprecha:( ja mimo wszystko chce zachowac ciut optymizmu. nienwidze szpitali i podswiadomie czuje ze przezuje jakas traume:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nie nastawiaj się źle. Będziesz miała szybki i łatwy poród, bo do tego jesteś stworzona. Koniec kropka.

Hehehe to niezłe Cie załatwił z ta jazda! Ja swoj salon bardzo sobie chwale, po kupnie samochodu robię u nich wszystkie przeglądy obowiązkowe i zawsze dają mi duże rabaty jak wystawiam im opinie potem [emoji4] i do tego zawsze wynajdują mi jakieś pakiety dilerskie na ubezpieczenie OC i AC [emoji846]

Co do porodów to w ogole nie czytam na ten temat! Tzn żadnych historii innych kobiet, bo w necie zawsze opisują te złe przypadki, a nikt sie nie pochwali, ze miał szybko i sprawnie... Wiec sama siebie nie straszę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zgodzę się, że są tylko opisy traumatycznych porodów. Sama opisywałam tu kilka razy mój własny, który uważam za lekki, szybki i bezproblemowy. :happy: I szczerze, to przed moim porodem znajdywałam głównie te pozytywne opisy.

reklama
Kurde, mam dość zapchanych zatok, to już 6 dzień:( niby lepiej, ale przed chwilą po wydmuchaniu krew w nosa aż kapała :/ W aptece nic nie doradzili. Temp skacze, raz 36,2 a po 2h - 36,7 :/
Ja chcę być zdroooowa!!!! :(

Zostałam ciocią [emoji5] Krystianek 3825g jest już na świecie [emoji254] [emoji179] Ostatnia z sióstr została mamą. Poryczałam się ahh [emoji5] [emoji24]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry