Antiope
Fanka BB :)
Nie nastawiaj się źle. Będziesz miała szybki i łatwy poród, bo do tego jesteś stworzona. Koniec kropka.uzywane smoczki rulez!))
apropo's samochodow ze mna sie umowil pan na jazde probna na dzis na 9 i...nie bylo czym jezdzic jak przyjechalam do salonu... no bez komentarza. raczej spalil most!
uff to nie tylko ja budze sie o 4 i juz nie moge zasnac?
prosze nie piszcie o traumatycznych porodach. to mnie przytlacza i lapie mnie deprecha ja mimo wszystko chce zachowac ciut optymizmu. nienwidze szpitali i podswiadomie czuje ze przezuje jakas traume
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nie zgodzę się, że są tylko opisy traumatycznych porodów. Sama opisywałam tu kilka razy mój własny, który uważam za lekki, szybki i bezproblemowy. I szczerze, to przed moim porodem znajdywałam głównie te pozytywne opisy.Hehehe to niezłe Cie załatwił z ta jazda! Ja swoj salon bardzo sobie chwale, po kupnie samochodu robię u nich wszystkie przeglądy obowiązkowe i zawsze dają mi duże rabaty jak wystawiam im opinie potem [emoji4] i do tego zawsze wynajdują mi jakieś pakiety dilerskie na ubezpieczenie OC i AC [emoji846]
Co do porodów to w ogole nie czytam na ten temat! Tzn żadnych historii innych kobiet, bo w necie zawsze opisują te złe przypadki, a nikt sie nie pochwali, ze miał szybko i sprawnie... Wiec sama siebie nie straszę [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom