Witajcie. Synek w szkole a ja po zakupach, zaraz się trzeba brać za sprzątanie i obiad, u mnie dziś klopsiki w sosie pomidorowym z ryżem. Seria przeziębień zaczęła się niestety i u nas, synek kicha, zaczyna pokasływać, obserwuję go bacznie, daje mu leki i zobaczymy jak to dalej będzie, a mnie mega mocno boli gardło..
powiedzcie mi po jakim czasie wplywa Wam na l4 kasa? ile dni od zlozenia zwolnienia w Zusie sa pieniadze? do zeszlej srody bylo pierwsze tygodniowe l4, tata zaraz zawiozl zwolnienie do kesiegowej i dala je do Zusu, od srody mija prawie tydzien i kasy brak, kiedys na l4 kasa byla w przeciagu 7-14 dni od momentu skonczenia sie danego l4 a tu cisza
Lux, w zasadzie różnie, ja teraz np. miałam zwolnienie do 16.09, kasa będzie przelana jutro, ostatnio miałam do 30.08 i chyba tego samego dnia był przelew, ale trzeba pilnować, bo ja np.pierwsze l4 ponad miesiąc nie miałam przelewu i okazało się, że wysyłają mi na adres zameldowania pod którym nie mieszkam, dlatego też założyłam profil i teraz mam wszystko pod kontrolą, wcale nie było przy tym dużo latania, tylko musiałam potwierdzić w zusie i nic więcej.
Moze zapalenie pęcherza
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom
Raczej nie, to był całkiem inny ból, takie jakby ściskanie-rwanie i uczucie gorąca w kroczu i dziwny ból brzucha, nie wiem może to jakiś rodzaj skurczów, póki co nie powtórzyly się i mam nadzieję, że tak zostanie