reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi to sie marzy porod w takim ala domu narodzin ale najblizszy 200km od nas jest :( nie lubie szpitala lekarzy itd
U nas na szczescie jest wdrozony program Rodzic po ludzku ale chyba tez nie daja dzieci zaraz po cesarce aczkolwiek nie dowiadywalam sie nastawilam sie na sn ale jak bedzie potrzeba cc to sie zgodze

reklama
Jak się mieszka w dużym mieście lub niedaleko owego to można sobie wybierać szpital. Ja mam 100km do mojego szpitala i najprawdopodobniej w dniu terminu będę musiała się stawić. Te powiatowe rządzą się swoimi prawami i w du.. mają prawa pacjenta.

cb7wugpju04jz4q8.png

lisiamama - miałaś pytać na szkole rodzenia o ten linomag ? dowiedziałaś się cos ?

Szczerze mówiąc w czwartek nie było na to czasu, bo babka przeciągnęła o poł godziny, zeby sie wyrobić mi wszystko o połogu opowiedzieć i o tym jak spakować torbę do szpitala. We wtorek nam zajęcia o laktacji to na pewno dopytam [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny a czy na szkole rodzenia trują wam ciągle o tej krwi pępowinowej co chwilę z jakiś innych firm przyjeżdzają i ciągle tylko temat o tym.. powiedzieć dwa razy i dać każdemu czas i spokój a nie teraz przyszłym rodzicom graja na uczuciach no ale to jest konkretny koszt.. no nie wiem czy mnie po roku było by stać na bankowanie

reklama
dziewczyny a czy na szkole rodzenia trują wam ciągle o tej krwi pępowinowej co chwilę z jakiś innych firm przyjeżdzają i ciągle tylko temat o tym.. powiedzieć dwa razy i dać każdemu czas i spokój a nie teraz przyszłym rodzicom graja na uczuciach no ale to jest konkretny koszt.. no nie wiem czy mnie po roku było by stać na bankowanie
Ja jestem dopiero po 1 zajęciach i jeszcze nie podejmowali tego tematu (chyba jest przewidziany na sam koniec), ale wydaje mi się, że moja prowadząca położna nie będzie nas na to jakoś mocno namawiać, ost sama opowiadała jak wazne jest, aby za szybko nie odpepniac dziecka, a przy pobraniu krwi pepowinowej chyba właśnie ten czas skracają do minimum.

Do góry