cześć laski witam się z rana dawno nie pisałam
u nas ok prócz tego, że to Luby jest w ciąży a nie ja wczoraj focha strzelił o to, że JEGO pies cały dzień sam w domu siedział ! ale już biedny nie pamięta jak od kolegi mu się wracać z imprezy nie chciało i pies sam siedział dużo dłużej niż wczoraj nie no ja to co innego powinnam przecież przewidzieć, że nie wrócę do domu wcześniej nosz qrwa ! nie dość, że ja z nią wychodzę bo jemu zwyczajnie w świecie się nie chce to jeszcze mi akcje robi i się obraża
za to mu fajek nie kupiłam u musi palić to co w domu jest a nie lubi[emoji14]
a tak w ogóle wczoraj byłam na szopingu kupiłam bodziaki bez rękawów bo stwierdziłam, że mogą się przydać na noc pod śpiochy .... zresztą był rozmiar newborn i tak pomyślałam, że jak wszystko będzie za duże to chociaż bodziaki pod spód będą dobre[emoji14]4 kolorowe pieluchy tetrowe wzięłam takie ładniejsze kolorowe na wyjścia bo w domu mam same białe, moja mama wzieła małej spodenki bo się oprzeć nie mogła na 62 i kosmetyki kupiłam bephanten extra w małej tubce, krem na odparzenia z babydream, puder z babydream (stwierdziłam, że butelka mi się przyda później na mąkę ziemniaczaną a skład ten puder ma niezły) i chusteczki z babydream te różowe które sroka poleca na blogu w opakowaniu plastikowym w razie "W" (teraz jest na nie promocja) bo mam ambitny plan używać wody i wacików do przemywania na co dzień zobaczymy co mi z tego wyjdzie czy lenistwo zwycięży ...
byłyśmy jeszcze wczoraj nad morzem poopalać się na dwie godzinki później pospacerowałyśmy woda niby miała mieć 14 stopni ale dla mnie i tak za zimna więc pomoczyłam stopy pochodziłam po piasku i miałam darmowy pilling stóp
dzisiaj też jedziemy nad morze bo piękna pogoda i trzeba korzystać