reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Matko a ja ktoras nocke z koleji budze sie o 2 I do 4 spac nie moge. Masakra

Dieta ma wplyw.
Jak ja Wam wspolczoje tego dziadostwa masakra.cale dwie ciaze sie z tym meczylam. Zachodzilam w ciaze a razem ze mna grzybica chyba.
Kochana a leczycie sie razem z mezem?
On tez sie musi leczyc. Bez niego twoje leczenie nic nie da.( o ile sie seksicie)
Byc moze taki uroki twojej ciazy. Ja takie mialam dwie wczesniejsze. Teraz czysto jak narazie.

Tak to prawda .po ciazy grzybica od chodzila u mnie raz dwa I sie nie pojawiala az do kolejnej.[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Racja, mąż moze smarowac siusiaka maścią clotrimazolum [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam głupie pytania, ale lepiej zadać niż się truć. Od kilku dni twardnieje mi na dole brzuch, takie uczucie jakby się mały wypychał całym ciałem, wcinam magnez na potęgę i puszcza. Nie wiem czy to od magnezu czy to placebo takie. Powiedzcie czy takie twardnienie to skurcze, czy skurcze inaczej się odczuwa? Głupia ja - nie wiem :)
Zalezy jak te napiecia wygladaja [emoji6] czy caly dół bfzucha twardnieje, czy twardnieje od góry do dołu, czy od dołu do góry, jak dlugo to trwa (ile sekund/minut), co jaki czas sie to dzieje, itd ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :* Doszłam do wniosku, że na razie nie będę panikować. Zwłaszcza, że gin dzisiaj bacznie oglądał kręgosłup Małej - wyczytałam dlaczego. Ponoć przy wodogłowiu częste jest także rozszczepienie kręgosłupa, a tego u nas nie stwierdził. Poczułam jednak, że naprawdę się zna na swojej robocie i po prostu jutro do niego zadzwonię i umówię się na kolejną wizytę nieco szybciej, za 2 tygodnie. Będę się czuła pewniej, a i zdążę o wszystko wypytać na spokojnie.
AnioO nie zamartwiaj się tak. Wytrzymaj troszkę i zobaczysz że na kontrolnym USG będzie dobrze. Ja sobie cały czas tak powtarzam. Też zwróciłam uwagę na ten kręgosłup i moja tez bacznie go ostatnio go sprawdzała. Widzisz twój lekarz trzyma rękę na pulsie I jak będzie trzeba bedzie reagował.

reklama
Do góry