Antiope
Fanka BB :)
I jak dzisiaj? No przy małych dzieciach, to naprawdę cieżko nie dźwignąć czasami i generalnie się oszczędzać. Ja się w sumie bardzo cieszę, że wyszło akurat tak, że na ostatnie miesiące ciąży synek poszedł do przedszkola, bo przynajmniej jest tych kilka godzin luźniejszych.Anio Elunia będzie dobrze.
Joshi piękne kwiaty. My z mężem służbowo ale widzę że się martwi.
Mnue trochę przeszło ale wzmaga się gdy nie leżę więc leżę. Mała bardzo aktywna nie pomaga. Mam nadzieję że przejdzie całkowicie po odpoczynku nocnym.
Moja koleżanka w 34tc trafiła właśnie do szpitala na podtrzymanie ciąży. Przy dzieciach naprawdę ciężko wyleżeć
Myślę, że da się połączyć wszystkie te cechy, tylko jest to kwestia ceny...eh, przeczytalam 151 postow i zaznaczylam 5 do odpowiedzenienia i mi sie skasowalo napisze z pamieci...
@elifit: jak sie czujesz? ja od tygodnia czuje lekka obolalosc podbrzusza oraz ciagniecie w brzuchu i troche jak na okres. pogadam z gin ale mi sie zdaje ze to juz taki moze byc urok trzeciego trymestru? zwiekszylam magnez do 2xdziennie i od 2 dni odpoczywam duzo. oszczedzajmy sie!
@Lux: zrob sobie dziewczyno 1 albo 2 dni calkowitego lenistwa! poczuj rozkosz lezenia z ksiazka caly dzien albo sluchania muzyki albo tv..co tam lubisz Nalezy ci sie!
@lisia i Antiope: moj pozyczony wozek mutsy nie spodobal mi sie bo mial byc caly czarny (tak zrozumialam) a jest czarno bury (szary) z przewaga burego. Ten bury wyglada jak brudny zrobie zdjecia za kilka dni.
Postanowilam poki co zostawic sprawe az sie Zosia urodzi. Jesli nadal bedzie mnie denerwowal a bede duzo korzstac z wozka to kupie inna gondole uzwana. A spacerowke to wlasnie jakis wypasik planowalam od poczatku nabyc. Tylko nie wiem czy sie uda w jednym modelu polaczyc moje potrzeby (wertepy podmiejskie, ladny nowoczwsny designe i zeby sie dobrze skladala do samochodu i nie za wiele zajmowala miejsca)? Da sie tak? Ewentualnie z miejsce moge odpuscic bo wielu podrozy nie planuje poki co.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
No ja też w wielu sytuacjach próbuję sama siebie przekonać, że nie ma co panikować a i tak mi to nie wychodzi. Może dla spokoju ducha skonsultuj jednak z innym specjalistą. Zosi Twoje nerwy nie służą.Dzień dobry Wam.. pisałam wczoraj, że nie będę panikować, ale wychodzi mi to z marnym skutkiem. Wczoraj ryczałam do nocy, tak bardzo się boję o Zosię Jeszcze zdałam sobie sprawę, że to co wzięłam kiedyś za Zosine nogi wcale nimi nie jest i mam od kilku dni przynajmniej jakieś wybrzuszenie tuż pod mostkiem pomiędzy żebrami. Nigdy nie miałam przepukliny, ale wygląda to podobnie, z tego co zdążyłam się rozeznać w internecie.
Dzisiaj mam wizytę u endo, to może ją o to zapytam przy okazji, o ile oczywiście nie zapomnę. Do tego dzisiaj przyjeżdża do nas moja rodzinka, zostają do piątku, bo w piątek na weekend spodziewamy się teściów. Będzie co robić, to na pewno, ale mam nadzieję, że chociaż dzięki gościom nie będę miała czasu na myślenie...
Ja musiałam na czczo, przy każdej ciąży.Hej dziewczyny, czytam właśnie,że na test obciążenia glukoza nie trzeba iść na czczo (kilka różnych stron i odpowiedzi lekarzy). Co wy na to? Jak Wam mówili lekarze?
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
A może zanim Ci coś konkretnego przepisze zrób sobie biocenozę pochwy, bo takie celowanie z lekami na ślepo jest trochę bez sensu. Jak ja miałam problem ze stanami zapalnymi, to moja gin bez tego badania nie chciała mi niczego przepisać, bo stwierdziła, że nie ma się co faszerować lekami, które i tak mogą nie zadziałać. Poza tym tak naprawdę lekarz powinien coś przepisać Waszym mężczyznom, bo jak się oboje nie leczycie, to to można tak w kółko, bo będziecie się cały czas zarażać od faceta, który wprawdzie nie ma objawów, ale przenosi na Was zakażenie. W czasie kiedy ja się leczyłam mój D też dostał maść. I od tamtej pory odpukać mamy spokój. W tej ciąży nic mi się nie przyplątało.Czyli muszę definitywnie odstawić cukry :|
Też macmiror i lactovaginal, ale za pierwszym razem miałam nystatyne i chyba lepiej zadziala, więc zasugeruje dziś lekarzowi, ze może by raz jeszcze w ten sposób spróbować...
To u mnie będzie już 3x, więc powoli Cię doganiam