reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie mam pojęcia, ja sie w to za bardzo nie wczytuje. Do momentu kiedy lekarz mówi mi, ze wszystko jest w porządku to mu wierze i sie nie nakręcam sama [emoji846] ale mam do niego bardzo duże zaufanie, bo jak tylko cos sie dzieje to od razu wyłapuje [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mojemu lekarzowi za każdym razem wychodził inny pomiar i to mnie martwi. Chciał mieć pewność, że wszystko jest dobrze, ale co drugi pomiar był poza granicą normy, a inne dosłownie na styk, bo 9.8-9.9mm. Powiedział, że mimo wszystko jest to granica normy, ale... cholera jasna! :( Co ja mam robić teraz?

reklama
Mojemu lekarzowi za każdym razem wychodził inny pomiar i to mnie martwi. Chciał mieć pewność, że wszystko jest dobrze, ale co drugi pomiar był poza granicą normy, a inne dosłownie na styk, bo 9.8-9.9mm. Powiedział, że mimo wszystko jest to granica normy, ale... cholera jasna! :( Co ja mam robić teraz?
Hmm, ale co on Ci dokladnie powiedzial? Nie wytlumaczyl tylko skwitowal, ze D1 jest na granicy normy i.. tyle? :/

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hmm, ale co on Ci dokladnie powiedzial? Nie wytlumaczyl tylko skwitowal, ze D1 jest na granicy normy i.. tyle? :/

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mierzył kilka razy i tłumaczył, że chce mieć pewność, bo różnie mu te pomiary wychodzą i gdy ostatni wyszedł na granicy normy, to dał sobie już spokój, a ja nie dopytywałam, bo jak na granicy normy, ale w normie, to ok, prawda? A później zaczęłam czytać o wodogłowiu wewnętrznym i nie wiem już co robić, czy umówić się za 2 tygodnie do niego na kolejną wizytę, czy też czekać miesiąc do następnej, czy iść do innego lekarza, czy szukać specjalisty z zakresu genetyki i jechać np. do Trójmiasta prywatnie, żeby się uspokoić... Nie wiem :(

Jak mi nie przejdzie do wieczora to pojadę na ip

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja dziś byłam u fryzjera i na zakupach. Kupiłam córci zestaw kolczyki klipsy naszyjnik branzo pierścionek. Ależ radochę ma moja strojnisia. Potem poszłam do ciucha i kupiłam Liluni sukieneczkę świąteczną. Potem do domu postałam trochę w kuchni i teraz bardzo źle się czuję :(
Ciągnie mnie w okolicy blizny i nie mogę chodzić ani stać. Leżę więc na mojej podusi i czekam aż mi przejdzie [emoji21]

cb7wugpju04jz4q8.png
Mnie tez pobolewa w okolicy blizny po cc ale tak jak by w srodku.
Polozna mnie pocieszyla ze moze bolec coraz mocniej [emoji23]
Tyle ze u mnie bola zrosty.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nakrecac sie.
Moje pomiary z 3d .
BPD 20+4
HC 19+5
AC 22+3
FL 21 +1
HL 21+6
CEREB NF 22+6

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry