reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie mam pojęcia, ja sie w to za bardzo nie wczytuje. Do momentu kiedy lekarz mówi mi, ze wszystko jest w porządku to mu wierze i sie nie nakręcam sama [emoji846] ale mam do niego bardzo duże zaufanie, bo jak tylko cos sie dzieje to od razu wyłapuje [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mojemu lekarzowi za każdym razem wychodził inny pomiar i to mnie martwi. Chciał mieć pewność, że wszystko jest dobrze, ale co drugi pomiar był poza granicą normy, a inne dosłownie na styk, bo 9.8-9.9mm. Powiedział, że mimo wszystko jest to granica normy, ale... cholera jasna! :( Co ja mam robić teraz?

reklama
Mojemu lekarzowi za każdym razem wychodził inny pomiar i to mnie martwi. Chciał mieć pewność, że wszystko jest dobrze, ale co drugi pomiar był poza granicą normy, a inne dosłownie na styk, bo 9.8-9.9mm. Powiedział, że mimo wszystko jest to granica normy, ale... cholera jasna! :( Co ja mam robić teraz?
Hmm, ale co on Ci dokladnie powiedzial? Nie wytlumaczyl tylko skwitowal, ze D1 jest na granicy normy i.. tyle? :/

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hmm, ale co on Ci dokladnie powiedzial? Nie wytlumaczyl tylko skwitowal, ze D1 jest na granicy normy i.. tyle? :/

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mierzył kilka razy i tłumaczył, że chce mieć pewność, bo różnie mu te pomiary wychodzą i gdy ostatni wyszedł na granicy normy, to dał sobie już spokój, a ja nie dopytywałam, bo jak na granicy normy, ale w normie, to ok, prawda? A później zaczęłam czytać o wodogłowiu wewnętrznym i nie wiem już co robić, czy umówić się za 2 tygodnie do niego na kolejną wizytę, czy też czekać miesiąc do następnej, czy iść do innego lekarza, czy szukać specjalisty z zakresu genetyki i jechać np. do Trójmiasta prywatnie, żeby się uspokoić... Nie wiem :(

Jak mi nie przejdzie do wieczora to pojadę na ip

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja dziś byłam u fryzjera i na zakupach. Kupiłam córci zestaw kolczyki klipsy naszyjnik branzo pierścionek. Ależ radochę ma moja strojnisia. Potem poszłam do ciucha i kupiłam Liluni sukieneczkę świąteczną. Potem do domu postałam trochę w kuchni i teraz bardzo źle się czuję :(
Ciągnie mnie w okolicy blizny i nie mogę chodzić ani stać. Leżę więc na mojej podusi i czekam aż mi przejdzie [emoji21]

cb7wugpju04jz4q8.png
Mnie tez pobolewa w okolicy blizny po cc ale tak jak by w srodku.
Polozna mnie pocieszyla ze moze bolec coraz mocniej [emoji23]
Tyle ze u mnie bola zrosty.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nakrecac sie.
Moje pomiary z 3d .
BPD 20+4
HC 19+5
AC 22+3
FL 21 +1
HL 21+6
CEREB NF 22+6

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry