reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Anetka wez ty mi powiedz.
Ostatnia glukoza bylo wypicie soczku I po godzinie oddanie krwi. OK
Wynik zly do powtorki.
To jutro drugi raz bedzie tak samo czy kurde dwa kucia itp?
Z tego wszystkiego nawet nie zapytalam czy mam byc na czczo czy co. Bozeeee obym tylko nie zemdlala po tym.
Pic fajnie sie pije ale tak po 20-30 minutach bylo mi duszno, słabo, jakos zle jak by glowa ciezka czy zawroty glowy niewiem jak to okreslic. Ogólnie do dupy.ale soczek smakowal [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sorki, nie nadrobie 61 stron, mam nadzieję że nic niepokojącego się nie działo i wszystkie jesteście zdrowe, tak jak i wasze dzidziusie :)

Ja wczoraj wyprawialam dla synka urodziny. Było fajnie, kolorowo.

Jestem wielka jak balon do porodu, u mnie 30 C w cieniu. Płynę i spać przez ten upał nie mogę.
Dodatkowo zatoki mam zawalone. Kładę się i czuję jakbym ciężkie przeziębienie przechodziła. Masakra.

Dobrze że na ślubie siostry nie byłam, bo wyśmiali nieliczna grupę Polaków (moich rodziców i dwie koleżanki), że polaczji to biedota i pieniędzy nie mają
A co się okazało, ja dałam 100 funtów, moi rodzice 300 funtów plus obrączki plus kwiaty ślubne, Polki koleżanki po 100 funtów, a jej zajebisci znajomi z Anglii tylko po 30 funtów hahahahaha ( funt stoi 5.40 zł). Zenada. Tak moja siostra kocha Anglików a Ci jej gowno dali !!!!
I co? Oczywiście ona tego nie skomentowała. Teraz ma nazwisko angielskie i już Polką nie jest.
Witamy na zachodzie!!!
Aha dodam że jej teście 100 funtów rzucili i ich do SPA zabrała w podziękowaniu, a swoich rodziców już nie....
To jest córka?
Jak można wstydzić się swojego pochodzenia?

Anetka wez ty mi powiedz.
Ostatnia glukoza bylo wypicie soczku I po godzinie oddanie krwi. OK
Wynik zly do powtorki.
To jutro drugi raz bedzie tak samo czy kurde dwa kucia itp?
Z tego wszystkiego nawet nie zapytalam czy mam byc na czczo czy co. Bozeeee obym tylko nie zemdlala po tym.
Pic fajnie sie pije ale tak po 20-30 minutach bylo mi duszno, słabo, jakos zle jak by glowa ciezka czy zawroty glowy niewiem jak to okreslic. Ogólnie do dupy.ale soczek smakowal [emoji6][emoji6][emoji6]

Na wszelki wypadek nic nie jedz. Spakuj sobie kanapke do torebki. :)

Sorki, nie nadrobie 61 stron, mam nadzieję że nic niepokojącego się nie działo i wszystkie jesteście zdrowe, tak jak i wasze dzidziusie :)

Ja wczoraj wyprawialam dla synka urodziny. Było fajnie, kolorowo.

Jestem wielka jak balon do porodu, u mnie 30 C w cieniu. Płynę i spać przez ten upał nie mogę.
Dodatkowo zatoki mam zawalone. Kładę się i czuję jakbym ciężkie przeziębienie przechodziła. Masakra.

Dobrze że na ślubie siostry nie byłam, bo wyśmiali nieliczna grupę Polaków (moich rodziców i dwie koleżanki), że polaczji to biedota i pieniędzy nie mają
A co się okazało, ja dałam 100 funtów, moi rodzice 300 funtów plus obrączki plus kwiaty ślubne, Polki koleżanki po 100 funtów, a jej zajebisci znajomi z Anglii tylko po 30 funtów hahahahaha ( funt stoi 5.40 zł). Zenada. Tak moja siostra kocha Anglików a Ci jej gowno dali !!!!
I co? Oczywiście ona tego nie skomentowała. Teraz ma nazwisko angielskie i już Polką nie jest.
Witamy na zachodzie!!!
Aha dodam że jej teście 100 funtów rzucili i ich do SPA zabrała w podziękowaniu, a swoich rodziców już nie....
To jest córka?
Jak można wstydzić się swojego pochodzenia?

Mnie zawsze smieszyło, jak Polacy po pół roku mieszkania w Anglii albo w Stanach już zapominali polskich słów :) i wszystko było ...ammmm.... ummmm.... ammmmm ...
A co już mnie smuciło to takie licytowanie się na prezenty, ile kto da, ile kto powinien dać etc. Wypacza to zupełnie sens i radość wesela. Przynajmniej dla mnie.

Dziewczyny nie straszcie, bo ja już się nastawiłam na dziewczynkę i wszystkie ciuszki też mam raczej takie dziewczynkowe, ale by było jakby się jednak okazało, że chłopiec:p nie no przy synu się nie pomylili to teraz też liczę na to, że dziewczynka pozostanie dziewczynką;)

Co do glukozy to ja miałam trzy razy pobieraną krew, od razu, godzinę po wypiciu i 2 godziny po wypiciu, jak jest z powtórką badania nie wiem, ale przypuszczam, że pewnie podobnie jak za pierwszym razem.

Mnie zawsze smieszyło, jak Polacy po 2 pół roku mieszkania w Anglii albo w Stanach już zapominali polskich słów :) i wszystko było ...ammmm.... ummmm.... ammmmm ...
A co już mnie smuciło to takie licytowanie się na pracenty, ile kto da, ile kto powinien dać etc. Wypacza to zupełnie sens i radość wesela. Przynajmniej dla mnie.
Tak samo w de. Zenada!

No właśnie nie można chodzić po glukozie i pani zabronila mi pić przez te 2 godz. Nawet nie chciała mnie wypuścić do samochodu a zaparkowalam przy samym wejściu.

reklama
wrocilismy od mechanika, moj mowi chodz pojdziemy skrotem, yhm mam nogi poparzone od pokrzyw, za chwile mowi kuzwa mogilsmy isc ta polna wrr, no nic, auto zrobione, market zaliczony, odpoczywamy

Do góry