reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja po wizycie bo mialam skurcze przepowiadajace ale szyjka zamknieta i dluga wiec one nie wplywaja na szyjke.Zosia wazy okolo 1 kilograma i juz ulozona glowka w dol.

Wlasnie kupilam wozek bebetto torino kolor sl4 3 w1 z fotelikiem marsem (5 gwiazde)
Jestem w nim zakochana
Daj fotki ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1473350675294.png

Fajna komoda jest w biedronce ;)

Załączniki

• 1473350675294.png
    1473350675294.png
    319,4 KB · Wyświetleń: 377
Joshi Ty sie kobieto na zapas nie martw. Moze wcale nie bedziesz musiala miec insuliny. A nawet jesli to jest tak mała igielka 4 mm ze nie poczujesz. Ja wstrzykuje sobie w brzusio tak mi diabetolog kazal ale tak bardziej z boku i prawie nie boli. Mierzenie z palca jest dla mnie gorsze niz te zastrzyki.

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba. Albo ze za duzo robie albo ze nic nie robie i on wszystko robic musi. W ogole go nie slucham nie rozumiem i chodze i mowie ze mnie boli. To tak w skrocie. Jak sie ogarnie to pogadamy ja sobie do glowy już tego nie biore bo nie mam sily. A tak na prawde to pewnie chodzi o seks. Zakaz mamy znowu itd itd

Joshi Ty sie kobieto na zapas nie martw. Moze wcale nie bedziesz musiala miec insuliny. A nawet jesli to jest tak mała igielka 4 mm ze nie poczujesz. Ja wstrzykuje sobie w brzusio tak mi diabetolog kazal ale tak bardziej z boku i prawie nie boli. Mierzenie z palca jest dla mnie gorsze niz te zastrzyki.

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba. Albo ze za duzo robie albo ze nic nie robie i on wszystko robic musi. W ogole go nie slucham nie rozumiem i chodze i mowie ze mnie boli. To tak w skrocie. Jak sie ogarnie to pogadamy ja sobie do glowy już tego nie biore bo nie mam sily. A tak na prawde to pewnie chodzi o seks. Zakaz mamy znowu itd itd

Wiesz, ja tez mysle ze to wlasnie przez seks (a wlasciwie jego brak).. My tez nie mozemy :(

No i znów żadne powiadomienia do mnie nie docierają.. jak nie mam nic w mailu to zapominam tu wejść.
Przykro, że jedna mama poroniła w 16 tc. Ja tak dokladnie mialam 4 lata temu :(
Gratuluje Madzi od Maciusia!!! Przepraszam, że tak późno ale nic nie wiedziałam. Dobrze że dzidziuś uratowany!!!! W którym tygodniu się urodził?
Czyli pierwsza już nie będę... to daje mi nadzieję, że jednak dzidzia tym razem przyjdzie na świat żywa i zdrowa.

U nas upały, zmagam się z koszmarną duchotą, po raz pierwszy w życiu mam dość słońca i chcę chmury a nawet deszcz.
Mam problemy z zasypianiem, kładę się spać i praktycznie każdej nocy muszę przeleżeć 2 godziny zanim zasnę. NIe wiem czy to normalne, czy się stresuję? :(

aneta_ck ja też na wojennej ścieżce z moim, praktycznie to każdego dnia mam kłótnie...
seks może być problemem.... :(

Buziaki dziewczyny!!

No i znów żadne powiadomienia do mnie nie docierają.. jak nie mam nic w mailu to zapominam tu wejść.
Przykro, że jedna mama poroniła w 16 tc. Ja tak dokladnie mialam 4 lata temu :(
Gratuluje Madzi od Maciusia!!! Przepraszam, że tak późno ale nic nie wiedziałam. Dobrze że dzidziuś uratowany!!!! W którym tygodniu się urodził?
Czyli pierwsza już nie będę... to daje mi nadzieję, że jednak dzidzia tym razem przyjdzie na świat żywa i zdrowa.

U nas upały, zmagam się z koszmarną duchotą, po raz pierwszy w życiu mam dość słońca i chcę chmury a nawet deszcz.
Mam problemy z zasypianiem, kładę się spać i praktycznie każdej nocy muszę przeleżeć 2 godziny zanim zasnę. NIe wiem czy to normalne, czy się stresuję? :(

aneta_ck ja też na wojennej ścieżce z moim, praktycznie to każdego dnia mam kłótnie...
seks może być problemem.... :(

Buziaki dziewczyny!!
Maciuś urodził sie chyba w 24 tygodniu.

Ja raczej zasypiam od razu, ale za to nie raz budze sie na siusiu np o 4 lub 5 rano i juz nie moge zasnac..

W pierwszej ciazy mialam taka bezsennosc przez jakies 2 miesiące.

Joshi doczytalam, zycze by powtorka testu lepiej wyszla i cukier nie byl az tak wysoki!!

wiecie co, jestem zla na tesciowa, mowimy dzis, ze bedziemy zamawiac wozek no i fotelik a ta znow mi truje, ze fotelik to mam se poszukac po kims, najlepiej po 10-tce dzieci bez atestow rzecz jasna i oddac 11-tu dziecku...rece mi opadly, mowie, ze specjalnie kupujemy markowy, zeby bezpiecznie przewozic dziecko, jak do sciany...lozeczko mi wciska stare, ktore sie rozwala i nie rozumie, ze kupujemy nowe i ladne..oszczednosc to czy wiek? aha i jutro ma pogrzeb kogos w rodzinie i juz narzeka, ze nie ma jak jechac, mowie Edyta ma wolne, niech psosiedzi z Rafalem...no to nie, bo z kim pojdzie i mam wrazenie, ze probowala na nas wywrzec wzrokiem, ze mam ja tam zawiezc...ja w ciazy nie bede po pogrzebach jezdzic, chce odpoczac

reklama
Maciuś urodził sie chyba w 24 tygodniu.

Ja raczej zasypiam od razu, ale za to nie raz budze sie na siusiu np o 4 lub 5 rano i juz nie moge zasnac..

W pierwszej ciazy mialam taka bezsennosc przez jakies 2 miesiące.

u mnie to zalezy od nocki, bo potrafie zasnac i spac do rana a sa i nocki, ze sie mecze i przewracam sie z boku na bok

Do góry