reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja po wizycie bo mialam skurcze przepowiadajace ale szyjka zamknieta i dluga wiec one nie wplywaja na szyjke.Zosia wazy okolo 1 kilograma i juz ulozona glowka w dol.

Wlasnie kupilam wozek bebetto torino kolor sl4 3 w1 z fotelikiem marsem (5 gwiazde)
Jestem w nim zakochana
Daj fotki ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1473350675294.png

Fajna komoda jest w biedronce ;)

Załączniki

• 1473350675294.png
    1473350675294.png
    319,4 KB · Wyświetleń: 372
Joshi Ty sie kobieto na zapas nie martw. Moze wcale nie bedziesz musiala miec insuliny. A nawet jesli to jest tak mała igielka 4 mm ze nie poczujesz. Ja wstrzykuje sobie w brzusio tak mi diabetolog kazal ale tak bardziej z boku i prawie nie boli. Mierzenie z palca jest dla mnie gorsze niz te zastrzyki.

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba. Albo ze za duzo robie albo ze nic nie robie i on wszystko robic musi. W ogole go nie slucham nie rozumiem i chodze i mowie ze mnie boli. To tak w skrocie. Jak sie ogarnie to pogadamy ja sobie do glowy już tego nie biore bo nie mam sily. A tak na prawde to pewnie chodzi o seks. Zakaz mamy znowu itd itd

Joshi Ty sie kobieto na zapas nie martw. Moze wcale nie bedziesz musiala miec insuliny. A nawet jesli to jest tak mała igielka 4 mm ze nie poczujesz. Ja wstrzykuje sobie w brzusio tak mi diabetolog kazal ale tak bardziej z boku i prawie nie boli. Mierzenie z palca jest dla mnie gorsze niz te zastrzyki.

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba. Albo ze za duzo robie albo ze nic nie robie i on wszystko robic musi. W ogole go nie slucham nie rozumiem i chodze i mowie ze mnie boli. To tak w skrocie. Jak sie ogarnie to pogadamy ja sobie do glowy już tego nie biore bo nie mam sily. A tak na prawde to pewnie chodzi o seks. Zakaz mamy znowu itd itd

Wiesz, ja tez mysle ze to wlasnie przez seks (a wlasciwie jego brak).. My tez nie mozemy :(

No i znów żadne powiadomienia do mnie nie docierają.. jak nie mam nic w mailu to zapominam tu wejść.
Przykro, że jedna mama poroniła w 16 tc. Ja tak dokladnie mialam 4 lata temu :(
Gratuluje Madzi od Maciusia!!! Przepraszam, że tak późno ale nic nie wiedziałam. Dobrze że dzidziuś uratowany!!!! W którym tygodniu się urodził?
Czyli pierwsza już nie będę... to daje mi nadzieję, że jednak dzidzia tym razem przyjdzie na świat żywa i zdrowa.

U nas upały, zmagam się z koszmarną duchotą, po raz pierwszy w życiu mam dość słońca i chcę chmury a nawet deszcz.
Mam problemy z zasypianiem, kładę się spać i praktycznie każdej nocy muszę przeleżeć 2 godziny zanim zasnę. NIe wiem czy to normalne, czy się stresuję? :(

aneta_ck ja też na wojennej ścieżce z moim, praktycznie to każdego dnia mam kłótnie...
seks może być problemem.... :(

Buziaki dziewczyny!!

No i znów żadne powiadomienia do mnie nie docierają.. jak nie mam nic w mailu to zapominam tu wejść.
Przykro, że jedna mama poroniła w 16 tc. Ja tak dokladnie mialam 4 lata temu :(
Gratuluje Madzi od Maciusia!!! Przepraszam, że tak późno ale nic nie wiedziałam. Dobrze że dzidziuś uratowany!!!! W którym tygodniu się urodził?
Czyli pierwsza już nie będę... to daje mi nadzieję, że jednak dzidzia tym razem przyjdzie na świat żywa i zdrowa.

U nas upały, zmagam się z koszmarną duchotą, po raz pierwszy w życiu mam dość słońca i chcę chmury a nawet deszcz.
Mam problemy z zasypianiem, kładę się spać i praktycznie każdej nocy muszę przeleżeć 2 godziny zanim zasnę. NIe wiem czy to normalne, czy się stresuję? :(

aneta_ck ja też na wojennej ścieżce z moim, praktycznie to każdego dnia mam kłótnie...
seks może być problemem.... :(

Buziaki dziewczyny!!
Maciuś urodził sie chyba w 24 tygodniu.

Ja raczej zasypiam od razu, ale za to nie raz budze sie na siusiu np o 4 lub 5 rano i juz nie moge zasnac..

W pierwszej ciazy mialam taka bezsennosc przez jakies 2 miesiące.

Joshi doczytalam, zycze by powtorka testu lepiej wyszla i cukier nie byl az tak wysoki!!

wiecie co, jestem zla na tesciowa, mowimy dzis, ze bedziemy zamawiac wozek no i fotelik a ta znow mi truje, ze fotelik to mam se poszukac po kims, najlepiej po 10-tce dzieci bez atestow rzecz jasna i oddac 11-tu dziecku...rece mi opadly, mowie, ze specjalnie kupujemy markowy, zeby bezpiecznie przewozic dziecko, jak do sciany...lozeczko mi wciska stare, ktore sie rozwala i nie rozumie, ze kupujemy nowe i ladne..oszczednosc to czy wiek? aha i jutro ma pogrzeb kogos w rodzinie i juz narzeka, ze nie ma jak jechac, mowie Edyta ma wolne, niech psosiedzi z Rafalem...no to nie, bo z kim pojdzie i mam wrazenie, ze probowala na nas wywrzec wzrokiem, ze mam ja tam zawiezc...ja w ciazy nie bede po pogrzebach jezdzic, chce odpoczac

reklama
Maciuś urodził sie chyba w 24 tygodniu.

Ja raczej zasypiam od razu, ale za to nie raz budze sie na siusiu np o 4 lub 5 rano i juz nie moge zasnac..

W pierwszej ciazy mialam taka bezsennosc przez jakies 2 miesiące.

u mnie to zalezy od nocki, bo potrafie zasnac i spac do rana a sa i nocki, ze sie mecze i przewracam sie z boku na bok

Do góry