reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Joshi kciukam

Kalendarz Nivea roczek twojego maluszka szukam

cb7wugpju04jz4q8.png

Teoretycznie w umowie jest, ze rozpoczecie budowy w sierpniu oddanie w pazdzierniku, ale niedługo bedzie połowa września a tu tylko fundament. Skoro jest do październikato moze i zdazylby wybudowac aAle mi już bardziej chodzi o to traktowanie nas jak debili. Teraz mieszkam z tesciami 30 km od dzialki on mowi ze jutro bedzie to ja się tam tarabanie na działkę a jego już 7 raz nie ma.
Prosta sprawa, dzwonisz lub piszesz że jak nie stawi się jutro na budowie to zrywasz umowę z jego winy, a on oddaje zaliczkę (jeżeli macie). Mój mąż budowlaniec więc tak doradza.

Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??

Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joshi oby tym razem wynik był dobry!!!

Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??

Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joshi, tylko spokojnie. Powtórzysz, może wprowadzenie diety wystarczy. Ja już od 15tyg jestem cukrzycową mamą. Dasz radę. Kto jak nie ty? :)

Joshi nie bedzie zle kochana. Powtorz cukier i wtedy zobaczysz. Ja juz od 9 tyg jade na insulinie i rosniemy z Rozalka. Przede wszystkim nie zamartwiaj sie. Ja sobie tez zadaje pytanie dlaczego nie moge moec normalnej ciazy tylko ciagle coś.

Joshi nie bedzie zle kochana. Powtorz cukier i wtedy zobaczysz. Ja juz od 9 tyg jade na insulinie i rosniemy z Rozalka. Przede wszystkim nie zamartwiaj sie. Ja sobie tez zadaje pytanie dlaczego nie moge moec normalnej ciazy tylko ciagle coś.

Mówią, że cukrzyca dotyka tylko kilka procent ciężarnych. Bzdura chyba :) Gdybym przed pobraniem na czczo zrobiła dłuższy spacer to pewnie nawet o cukrzycy bym nie wiedziała. Tak mogę reagować.

Dziewczyny są gorsze problemy niż cukier. Damy radę.

Dzień dobry Kobietki! Krótkie pytanie do Pań zmagających się z rwą kulszową: czy wasz ból występuje po jednej stronie i czy promieniuje AŻ do pachwin? Od wczoraj wieczorem nie mogę się ruszyć, chodzę zgięta w pół i podejrzewam rwę, a nigdy tego nie miałam... Help!

reklama
Dzień dobry Kobietki! Krótkie pytanie do Pań zmagających się z rwą kulszową: czy wasz ból występuje po jednej stronie i czy promieniuje AŻ do pachwin? Od wczoraj wieczorem nie mogę się ruszyć, chodzę zgięta w pół i podejrzewam rwę, a nigdy tego nie miałam... Help!
Tak to to. Może też promieniowac w środę pośladka biodra kolana stopy. Przejdzie za kilka dni

Mąż mnie wkurza. Idzie na 16tki do roboty na weekend [emoji19] [emoji35]

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry