reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Joshi kciukam

Kalendarz Nivea roczek twojego maluszka szukam

cb7wugpju04jz4q8.png

Teoretycznie w umowie jest, ze rozpoczecie budowy w sierpniu oddanie w pazdzierniku, ale niedługo bedzie połowa września a tu tylko fundament. Skoro jest do październikato moze i zdazylby wybudowac aAle mi już bardziej chodzi o to traktowanie nas jak debili. Teraz mieszkam z tesciami 30 km od dzialki on mowi ze jutro bedzie to ja się tam tarabanie na działkę a jego już 7 raz nie ma.
Prosta sprawa, dzwonisz lub piszesz że jak nie stawi się jutro na budowie to zrywasz umowę z jego winy, a on oddaje zaliczkę (jeżeli macie). Mój mąż budowlaniec więc tak doradza.

Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??

Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joshi oby tym razem wynik był dobry!!!

Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??

Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joshi, tylko spokojnie. Powtórzysz, może wprowadzenie diety wystarczy. Ja już od 15tyg jestem cukrzycową mamą. Dasz radę. Kto jak nie ty? :)

Joshi nie bedzie zle kochana. Powtorz cukier i wtedy zobaczysz. Ja juz od 9 tyg jade na insulinie i rosniemy z Rozalka. Przede wszystkim nie zamartwiaj sie. Ja sobie tez zadaje pytanie dlaczego nie moge moec normalnej ciazy tylko ciagle coś.

Joshi nie bedzie zle kochana. Powtorz cukier i wtedy zobaczysz. Ja juz od 9 tyg jade na insulinie i rosniemy z Rozalka. Przede wszystkim nie zamartwiaj sie. Ja sobie tez zadaje pytanie dlaczego nie moge moec normalnej ciazy tylko ciagle coś.

Mówią, że cukrzyca dotyka tylko kilka procent ciężarnych. Bzdura chyba :) Gdybym przed pobraniem na czczo zrobiła dłuższy spacer to pewnie nawet o cukrzycy bym nie wiedziała. Tak mogę reagować.

Dziewczyny są gorsze problemy niż cukier. Damy radę.

Dzień dobry Kobietki! Krótkie pytanie do Pań zmagających się z rwą kulszową: czy wasz ból występuje po jednej stronie i czy promieniuje AŻ do pachwin? Od wczoraj wieczorem nie mogę się ruszyć, chodzę zgięta w pół i podejrzewam rwę, a nigdy tego nie miałam... Help!

reklama
Dzień dobry Kobietki! Krótkie pytanie do Pań zmagających się z rwą kulszową: czy wasz ból występuje po jednej stronie i czy promieniuje AŻ do pachwin? Od wczoraj wieczorem nie mogę się ruszyć, chodzę zgięta w pół i podejrzewam rwę, a nigdy tego nie miałam... Help!
Tak to to. Może też promieniowac w środę pośladka biodra kolana stopy. Przejdzie za kilka dni

Mąż mnie wkurza. Idzie na 16tki do roboty na weekend [emoji19] [emoji35]

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry