cytrusowa85
Fanka BB :)
Pewnie ze tak!dzieki, super miec wolne i moc w spokoju wszystko porobic
nalezy Ci sie
korzystaj
Joshi bedzie dobry wynik tym razem. I tak macie orenzadki tam takze ale nie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze tak!dzieki, super miec wolne i moc w spokoju wszystko porobic
Prosta sprawa, dzwonisz lub piszesz że jak nie stawi się jutro na budowie to zrywasz umowę z jego winy, a on oddaje zaliczkę (jeżeli macie). Mój mąż budowlaniec więc tak doradza.Teoretycznie w umowie jest, ze rozpoczecie budowy w sierpniu oddanie w pazdzierniku, ale niedługo bedzie połowa września a tu tylko fundament. Skoro jest do październikato moze i zdazylby wybudowac aAle mi już bardziej chodzi o to traktowanie nas jak debili. Teraz mieszkam z tesciami 30 km od dzialki on mowi ze jutro bedzie to ja się tam tarabanie na działkę a jego już 7 raz nie ma.
Joshi oby tym razem wynik był dobry!!!Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??
Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mogę zobaczyć twojej sesji bo masz ograniczony dostęp....Mnie robiła siostra zdjęcia brzuszkowe. Wrzucałam w galerii. Ale to były takie na szybko bez jakichś przygotowań. Mam w chuście w lesie i w sypialni z córką bez córki i z mężem.
Joshi, tylko spokojnie. Powtórzysz, może wprowadzenie diety wystarczy. Ja już od 15tyg jestem cukrzycową mamą. Dasz radę. Kto jak nie ty?Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??
Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mówią, że cukrzyca dotyka tylko kilka procent ciężarnych. Bzdura chyba Gdybym przed pobraniem na czczo zrobiła dłuższy spacer to pewnie nawet o cukrzycy bym nie wiedziała. Tak mogę reagować.
Tak to to. Może też promieniowac w środę pośladka biodra kolana stopy. Przejdzie za kilka dniDzień dobry Kobietki! Krótkie pytanie do Pań zmagających się z rwą kulszową: czy wasz ból występuje po jednej stronie i czy promieniuje AŻ do pachwin? Od wczoraj wieczorem nie mogę się ruszyć, chodzę zgięta w pół i podejrzewam rwę, a nigdy tego nie miałam... Help!