reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej dziewczynki. Synek w szkole, a ja już po zakupach, liczyłam, że jak pójdę rano to nie będzie ludzi, ale zastałam kilometrowe kolejki i oczywiście nikt nie pomyślał żeby przepuścić, żadna nowość, standard ;)

Dzwonili do mnie z ZUS-u i wszystko już wyjaśniłam, także cieszę się, że jest ok i nie będę musiała już jeździć po kasę:)

Co do kremów na odparzenia mi najbardziej pasował Sudocrem

Miłego dzionka wszystkim:)

reklama
Teoretycznie w umowie jest, ze rozpoczecie budowy w sierpniu oddanie w pazdzierniku, ale niedługo bedzie połowa września a tu tylko fundament. Skoro jest do październikato moze i zdazylby wybudowac aAle mi już bardziej chodzi o to traktowanie nas jak debili. Teraz mieszkam z tesciami 30 km od dzialki on mowi ze jutro bedzie to ja się tam tarabanie na działkę a jego już 7 raz nie ma.

No własnie nie wiem co mnie wybudza. Chyba tez żołądek i plecy. Synek ostatnio lepiej sypia i jak moglabym pospac to taka d...

Pytalas jak to wyglada na tej ergoterapii. No wiec po pierwszym spotkaniu to jest cos takiego jak cwiczenia połączone z zabawą. Ta kobietka wzięła taką dużą piłkę i najpierw sobie ją toczyli do siebie i ilczyli a potem ona go na tej pilce kładla i toczyła i tak jakby masowala czy cos. Potem bawili sie w dopasowywanie puzzli z tym ze mial maz trzymac ta formę gdzie sie uklada puzzle a julko brac po jednym i dopasowywac. Z tym ze jak szedl do nas to nie mogl normalnie tylko mial taki jakby maly tor przeszkód z poduszek i mial po nich raczkowac. Tak to wygladalo wczoraj. Po tym był tak zmeczony ze zasnął w momencie i dopiero okol 5 rano zaczal sie krecic i do nas przyszedl do lozka.

Fajne takie zajęcia. :happy:
Co do wybudzania, to ja wczoraj tak miałam, że się obudziłam 3.30 i już do rana nie zasnęłam. Żadnego powodu pobudki nie było, ot tak się obudziłam. Cały dzień byłam nieprzytomna i mnie głowa bolała

Wiesz co i to mnie w sumie jeszcze dobiło. Ja przyprowadzam dziecko spóźnione.. przepraszam za spóźnienie. . A ona do mnie "proszę tak późno nie przyprowadzać bo już listy obecności nie mamy" niby z troską i uśmiechem ale słowa mnie zabolały. Powiedziałam tylko wiem przepraszam za spóźnienie. I ona potem tam zaczęła się uśmiechać i mówić że "w porządku że zgłoszą że Aru jednak jest ".
Źle się czuję z całą sytuacją. To był pierwszy raz a ona mnie oceniła jakby to była norma :(

cb7wugpju04jz4q8.png
Myślę, że niepotrzebnie bierzesz to do siebie. Nie przejmuj się tak.

No bankowo [emoji23]
Ja na stowe [emoji41]

Wczoraj jak sie kapalam moj wrocil z zakupow.
Wziol po drodze dwa hamburgery z auta co mu z roboty wrocily zeby sie nie zmarnowaly.
Ja sie kapie.
Moj pyta kto ma ochote. Filip dziubnol I zostawil I wyszlo ze Patryk zjadl dwa .
Wyszlam z lazienki I se Mysle jeden pewnie zostal to se go zjem.
Kuzwa jaki placz I lament ze mi nie zostawili.
Ze nikt o mnie nie pomysli ze moze tez mialam ochote.itp.
Matko tragedia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obrazona siedzialam I chlipalam nosem.
Skonczylo sie tym ze cala trojka zrobila mi na pocieszenie pizze [emoji23][emoji23][emoji23].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Też bym się wkurzyła i pewnie popłakała :-p

Teoretycznie w umowie jest, ze rozpoczecie budowy w sierpniu oddanie w pazdzierniku, ale niedługo bedzie połowa września a tu tylko fundament. Skoro jest do październikato moze i zdazylby wybudowac aAle mi już bardziej chodzi o to traktowanie nas jak debili. Teraz mieszkam z tesciami 30 km od dzialki on mowi ze jutro bedzie to ja się tam tarabanie na działkę a jego już 7 raz nie ma.
A za jaką część mu już zapłaciliście?

Moje dziewczyny dzis w domu, Olusia przeziebiona a Olivka do dentysty. Juz jestesmy po wizycie, byla bardzo dzielna.. ale znowu za pare dni wizyta a to chyba dla mnie wiekszy stres niz dla Olivki

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ma coś do leczenia? Moje dzieciaki też ostatnio były ale na szczęście tylko przegląd to nie zdążyły się wystraszyć. Powodzenia

Jutro przyjdzie babka upierze mi dywany. Jeszcze by mi się fryzjerka przydała. Lubię takie usługi in-house :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Zapłaciliśmy 2000 zaliczki 1500 za kierowanie budowa i 4000 tys za fundament. W umowie mamy rozliczanie etapowe co skończą za to płacimy. Ale do tej pory od 1 sierpnia byli 2 dni na budowie, tyle robili fundament. Połowa czasu już za nami a pan nie myśli się zjawic. Mam wrażenie że on ma cos z glowa to nie jest możliwe że normalny człowiek tyle razy się umawia mowi ze jutro bedzie na 200% a ciągle go nie ma. Chyba jest jakis psychiczny. Jestem ostatnia osoba, która mówi o kimś źle o innych Ale czuje ze obsmaruje go w necie zeby ostrzec innych

Koniecznie sie pochwal

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Z tego co widzialam na wyprawkowym polecialysmy w to samo :D Ta bluzeczka i sweterek w paseczki <3 Wzielam jeszcze bodziaki bo nie mialam zadnych na dlugi rekaw, kocyk i skarpeciochy :) U nas niestety nie bylo polspiochow :( a tego mi potrzeba najbardziej bo mam az.. jedna pare! :p

Kurde jeszcze nic nie zrobilam a pol dnia zlecialo, nie wiem kiedy mi ostatnio czas ucieka, ale nie wyrabiam sie z niczym. Na szczescie rwa troche odpuscila i moge sie poruszac, bo ostatnie dwa dni to byla jakas porazka.

Kochane robicie sobie sesje brzuszkowe? Ja wstepnie jestem umowiona na koncowke wrzesnia, ale tak teraz rozmyslam, czy nie za wczesnie bo spodziewalam sie, ze bede duzo wieksza a tutaj jak zaloze cos luzniejszego to brzuszka nie widac. Chce to przelozyc na polowe pazdziernika. Mam mega zagwozdke w co sie ubrac.. Sesja bedzie plenerowa. I nie mam weny totalnie na ubior :(

Z tego co widzialam na wyprawkowym polecialysmy w to samo :D Ta bluzeczka i sweterek w paseczki <3 Wzielam jeszcze bodziaki bo nie mialam zadnych na dlugi rekaw, kocyk i skarpeciochy :) U nas niestety nie bylo polspiochow :( a tego mi potrzeba najbardziej bo mam az.. jedna pare! [emoji14]

Kurde jeszcze nic nie zrobilam a pol dnia zlecialo, nie wiem kiedy mi ostatnio czas ucieka, ale nie wyrabiam sie z niczym. Na szczescie rwa troche odpuscila i moge sie poruszac, bo ostatnie dwa dni to byla jakas porazka.

Kochane robicie sobie sesje brzuszkowe? Ja wstepnie jestem umowiona na koncowke wrzesnia, ale tak teraz rozmyslam, czy nie za wczesnie bo spodziewalam sie, ze bede duzo wieksza a tutaj jak zaloze cos luzniejszego to brzuszka nie widac. Chce to przelozyc na polowe pazdziernika. Mam mega zagwozdke w co sie ubrac.. Sesja bedzie plenerowa. I nie mam weny totalnie na ubior :(
Mnie robiła siostra zdjęcia brzuszkowe. Wrzucałam w galerii. Ale to były takie na szybko bez jakichś przygotowań. Mam w chuście w lesie i w sypialni z córką bez córki i z mężem.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??

Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry