reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Elifit do calej sytuacji dolozyc mozemy jeszcze twoje hormony I to ze teraz kazda z nas mozna bezwiednie urazic bo my I tak przetlumaczymy po swojemu [emoji23]
Moze po prostu zle to odebralas.
Nie łam sie malenka [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak właśnie mi się wydaje że my takie miętkie teraz jesteśmy [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dziewczyny pomocy, ja juz nie wiem co mam robić. Podpisalismy umowe z murarzem na budowę całego domu który zrobił nam narazie fundament i od miesiąca nie mogę się doprosic zeby zaczal budowac dalej czasem nieodbiera kilka dni juz 7 razy umawial sie ze jutro na 100 % nawet wczoraj pow ze dzisiaj przychodzi juz na 200% i oczywiście nie ma go i nie odbiera. Wkur..... mnie to strasznie mój biedny Franulek denerwuje sie razem ze mna bo az mi brzuch skacze jak szalony. Co ja mam teraz z tym zrobic, ja juz chyba nie chce zeby on nam ten dom budowal bo tak bedzie do konca a ja jestem w ciazy i nie chce wyladowac w szpitalu przez te nerwy. Masakra, chodze tylko i rycze

Tak właśnie mi się wydaje że my takie miętkie teraz jesteśmy [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png
No bankowo [emoji23]
Ja na stowe [emoji41]

Wczoraj jak sie kapalam moj wrocil z zakupow.
Wziol po drodze dwa hamburgery z auta co mu z roboty wrocily zeby sie nie zmarnowaly.
Ja sie kapie.
Moj pyta kto ma ochote. Filip dziubnol I zostawil I wyszlo ze Patryk zjadl dwa .
Wyszlam z lazienki I se Mysle jeden pewnie zostal to se go zjem.
Kuzwa jaki placz I lament ze mi nie zostawili.
Ze nikt o mnie nie pomysli ze moze tez mialam ochote.itp.
Matko tragedia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obrazona siedzialam I chlipalam nosem.
Skonczylo sie tym ze cala trojka zrobila mi na pocieszenie pizze [emoji23][emoji23][emoji23].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

No bankowo [emoji23]
Ja na stowe [emoji41]

Wczoraj jak sie kapalam moj wrocil z zakupow.
Wziol po drodze dwa hamburgery z auta co mu z roboty wrocily zeby sie nie zmarnowaly.
Ja sie kapie.
Moj pyta kto ma ochote. Filip dziubnol I zostawil I wyszlo ze Patryk zjadl dwa .
Wyszlam z lazienki I se Mysle jeden pewnie zostal to se go zjem.
Kuzwa jaki placz I lament ze mi nie zostawili.
Ze nikt o mnie nie pomysli ze moze tez mialam ochote.itp.
Matko tragedia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obrazona siedzialam I chlipalam nosem.
Skonczylo sie tym ze cala trojka zrobila mi na pocieszenie pizze [emoji23][emoji23][emoji23].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Na dobre wyszło boś pizzę zjadła [emoji23] [emoji23] [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny pomocy, ja juz nie wiem co mam robić. Podpisalismy umowe z murarzem na budowę całego domu który zrobił nam narazie fundament i od miesiąca nie mogę się doprosic zeby zaczal budowac dalej czasem nieodbiera kilka dni juz 7 razy umawial sie ze jutro na 100 % nawet wczoraj pow ze dzisiaj przychodzi juz na 200% i oczywiście nie ma go i nie odbiera. Wkur..... mnie to strasznie mój biedny Franulek denerwuje sie razem ze mna bo az mi brzuch skacze jak szalony. Co ja mam teraz z tym zrobic, ja juz chyba nie chce zeby on nam ten dom budowal bo tak bedzie do konca a ja jestem w ciazy i nie chce wyladowac w szpitalu przez te nerwy. Masakra, chodze tylko i rycze
A mieliscietam jakieś ustalone terminy? Takie kamienie milowe?
Moim zdaniem jego zachowanie to niewywiązywanie się z umowy i wobez tego macie prawo ją zerwać ale dobrze byłoby spytać prawnika.

cb7wugpju04jz4q8.png

. Myśle, ze prawnik mógłby napisać mu stosowne pisemko. Wymusić na nim pisemna odpowiedz,Ale to zależy co jest w umowie.

reklama
Ahhh wrzesień. . 400 zł na same opłaty przedszkolne plus wyprawka. Właśnie wróciłam ze spotkania

cb7wugpju04jz4q8.png
U mnie przedszkole wychodziło max 250zl z wyżywieniem i RR. Wyprawkę (kredki, nożyczki itp) RR pokrywa.
Dziewczyny z wawy i okolic 24 września bedą targi dla przyszłych mam, szczegóły w linku [emoji4]

Link do: Mamaville Targi VOL.9

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na fb jest wydarzenie.

Strasznie dużo piszecie postów- nie daje rady nadrobić. Codziennie mam jakąś wizytę. A to sama, a to dzieci a to praca itp. Potem odbieram dzieci, praca domowa i koniec dnia. Padnięta zasypiam. Wchodzę rano a tu nawet 18 stron postów a czasu brak :(
Miłego dnia wam życzę :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry