reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Elifit do calej sytuacji dolozyc mozemy jeszcze twoje hormony I to ze teraz kazda z nas mozna bezwiednie urazic bo my I tak przetlumaczymy po swojemu [emoji23]
Moze po prostu zle to odebralas.
Nie łam sie malenka [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak właśnie mi się wydaje że my takie miętkie teraz jesteśmy [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dziewczyny pomocy, ja juz nie wiem co mam robić. Podpisalismy umowe z murarzem na budowę całego domu który zrobił nam narazie fundament i od miesiąca nie mogę się doprosic zeby zaczal budowac dalej czasem nieodbiera kilka dni juz 7 razy umawial sie ze jutro na 100 % nawet wczoraj pow ze dzisiaj przychodzi juz na 200% i oczywiście nie ma go i nie odbiera. Wkur..... mnie to strasznie mój biedny Franulek denerwuje sie razem ze mna bo az mi brzuch skacze jak szalony. Co ja mam teraz z tym zrobic, ja juz chyba nie chce zeby on nam ten dom budowal bo tak bedzie do konca a ja jestem w ciazy i nie chce wyladowac w szpitalu przez te nerwy. Masakra, chodze tylko i rycze

Tak właśnie mi się wydaje że my takie miętkie teraz jesteśmy [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png
No bankowo [emoji23]
Ja na stowe [emoji41]

Wczoraj jak sie kapalam moj wrocil z zakupow.
Wziol po drodze dwa hamburgery z auta co mu z roboty wrocily zeby sie nie zmarnowaly.
Ja sie kapie.
Moj pyta kto ma ochote. Filip dziubnol I zostawil I wyszlo ze Patryk zjadl dwa .
Wyszlam z lazienki I se Mysle jeden pewnie zostal to se go zjem.
Kuzwa jaki placz I lament ze mi nie zostawili.
Ze nikt o mnie nie pomysli ze moze tez mialam ochote.itp.
Matko tragedia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obrazona siedzialam I chlipalam nosem.
Skonczylo sie tym ze cala trojka zrobila mi na pocieszenie pizze [emoji23][emoji23][emoji23].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

No bankowo [emoji23]
Ja na stowe [emoji41]

Wczoraj jak sie kapalam moj wrocil z zakupow.
Wziol po drodze dwa hamburgery z auta co mu z roboty wrocily zeby sie nie zmarnowaly.
Ja sie kapie.
Moj pyta kto ma ochote. Filip dziubnol I zostawil I wyszlo ze Patryk zjadl dwa .
Wyszlam z lazienki I se Mysle jeden pewnie zostal to se go zjem.
Kuzwa jaki placz I lament ze mi nie zostawili.
Ze nikt o mnie nie pomysli ze moze tez mialam ochote.itp.
Matko tragedia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obrazona siedzialam I chlipalam nosem.
Skonczylo sie tym ze cala trojka zrobila mi na pocieszenie pizze [emoji23][emoji23][emoji23].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Na dobre wyszło boś pizzę zjadła [emoji23] [emoji23] [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny pomocy, ja juz nie wiem co mam robić. Podpisalismy umowe z murarzem na budowę całego domu który zrobił nam narazie fundament i od miesiąca nie mogę się doprosic zeby zaczal budowac dalej czasem nieodbiera kilka dni juz 7 razy umawial sie ze jutro na 100 % nawet wczoraj pow ze dzisiaj przychodzi juz na 200% i oczywiście nie ma go i nie odbiera. Wkur..... mnie to strasznie mój biedny Franulek denerwuje sie razem ze mna bo az mi brzuch skacze jak szalony. Co ja mam teraz z tym zrobic, ja juz chyba nie chce zeby on nam ten dom budowal bo tak bedzie do konca a ja jestem w ciazy i nie chce wyladowac w szpitalu przez te nerwy. Masakra, chodze tylko i rycze
A mieliscietam jakieś ustalone terminy? Takie kamienie milowe?
Moim zdaniem jego zachowanie to niewywiązywanie się z umowy i wobez tego macie prawo ją zerwać ale dobrze byłoby spytać prawnika.

cb7wugpju04jz4q8.png

. Myśle, ze prawnik mógłby napisać mu stosowne pisemko. Wymusić na nim pisemna odpowiedz,Ale to zależy co jest w umowie.

reklama
Ahhh wrzesień. . 400 zł na same opłaty przedszkolne plus wyprawka. Właśnie wróciłam ze spotkania

cb7wugpju04jz4q8.png
U mnie przedszkole wychodziło max 250zl z wyżywieniem i RR. Wyprawkę (kredki, nożyczki itp) RR pokrywa.
Dziewczyny z wawy i okolic 24 września bedą targi dla przyszłych mam, szczegóły w linku [emoji4]

Link do: Mamaville Targi VOL.9

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na fb jest wydarzenie.

Strasznie dużo piszecie postów- nie daje rady nadrobić. Codziennie mam jakąś wizytę. A to sama, a to dzieci a to praca itp. Potem odbieram dzieci, praca domowa i koniec dnia. Padnięta zasypiam. Wchodzę rano a tu nawet 18 stron postów a czasu brak :(
Miłego dnia wam życzę :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry