Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ostatnio czytałam jak jedna mama chce rozszerzać dietę od kalafiora. Mi sie ten pomysł za bardzo nie podoba, a wam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio czytałam jak jedna mama chce rozszerzać dietę od kalafiora. Mi sie ten pomysł za bardzo nie podoba, a wam?
Bardzo mądra ta mamaOstatnio czytałam jak jedna mama chce rozszerzać dietę od kalafiora. Mi sie ten pomysł za bardzo nie podoba, a wam?
To miłe, że jest tyle osób które chcą Cię wspierać i Ci pomóc. Ja bym się cieszyła jakby mnie tak ciągle ktoś odwiedzał.Ja wczoraj padłam przed 21:00.... Pisałam Wam, ze mój maz musiał wyjechać w delegacje do stanów na 3 mce z pracy i wraca na 3 tygodnie przed porodem.
W związku z tym wszyscy nasi znajomi maja dzielne postanowienie mnie odwiedzać i wspierać. Tylko powiem Wam szczerze ze można tez zagłaskać człowieka na smierć... Od 3 tygodni mam codziennie gości! Nie żebym narzekała, ale jednak tak [emoji12] mam juz dość i nie mam kiedy odpocząć, a głupio mi tez ich ciagle splawiac, bo wiem, ze wszyscy chcą dobrze... Najgorzej, ze w piątek jeszcze teściowie mi sie zwala na noc, bo jadą do Częstochowy jak co roku i pomyśleli, ze mnie odwiedza z nocowaniem jak tak...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi z powodu wujka. Ja bym na Twoim miejscu jednak nie jechała na ten pogrzeb. Wujkowi już nie pomożesz, a sobie i małemu możesz zaszkodzić. Myślę, że wystarczy jeśli mąż pojedzie jako reprezentant Waszej rodzinki, albo może nawet zabrać ze sobą dziewczynki. Ty jednak powinnaś zostać w domu i wypoczywać.Kochane nie pojechalam na ip bo przeszlo, lezalam i jadlam co chwile magnez. A potem zasnelam i przespalam juz cala noc bo spalismy w innym pokoju bo maz malowal stelaz w naszym lozku w sypialni to zebym nie spala w smrodzie farby to maz rozlozyl lozko w goscinnym.
Maluch wczoraj sie malo ruszal, ale dzis juz od rana wojuje
Dzis jeszcze od rana nie mialam skurczu ani razu, leze i dzis nie wstaje na pewno.
Wczoraj zmarl wujek meza, 2 miesiace temu dowiedzial sie ze ma raka i tak szybko odszedl, juz nic sie nie dalo zrobic. Nie wiem czy jechac na pogrzeb (jest jutro)..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom