Iza moze lepiej jedz, szkoda Twoich nerwow niech sprawdza czy nic zlego nie dzieje sie...Wybralam sie z mezem do sklepu po prezent dla bratanka meza (2 latka) i tak pozniej żałowałam ze szok.. przez dobra godzine mialam skurcze co 4 minuty! Juz chcialam do szpitala jechac ale caly czas sobie wmawialam ze zaraz przejdzie. I przeszlo w koncu jak nafaszerowalam się lekami w domu.. leze i boje sie ruszyc normalnie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tez bym tak zrobila [emoji52]Iza moze lepiej jedz, szkoda Twoich nerwow niech sprawdza czy nic zlego nie dzieje sie...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ahhh wrzesień. . 400 zł na same opłaty przedszkolne plus wyprawka. Właśnie wróciłam ze spotkania
Tez wróciłam i kasa poszla.
240 przedszkole i wyżywienie.
150 wyprawka (kredki papier wycinanki
60 komitet
85 książki
30 ubezpieczenie
30 artykuly chemiczne(papier chusteczkiitp)
Okolo 600 poszlooooo
cytrusowa85
Izulxx przeszlo??? Zaciskaj nogi
Witam wszystkie mamusie, juz kiedyś do Was pisalam w sprawie ZUS-u może mnie pamiętacie chcialam wtedy do Was dolaczyc Ale pojawiły się problemy z budową domu, która jest na tapecie w moim życiu od kilku miesięcy i to niestety uniemozliwilo mi dołączenie do Was. Teraz teoretycznie z budową jest bez zmian Ale stwierdziłam że muszę tu dołączyć inaczej być nie moze
Ooo super! Dzięki może na siebie wpadniemyDziewczyny z wawy i okolic 24 września bedą targi dla przyszłych mam, szczegóły w linku [emoji4]
Link do: Mamaville Targi VOL.9
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cytrusowa85
Witaj Karolina
Znasz Plec? Pierwsze dzieciatko? Gdzie sie budujecie duże miasto czy mniejsze napisz cis wiecej
Znasz Plec? Pierwsze dzieciatko? Gdzie sie budujecie duże miasto czy mniejsze napisz cis wiecej