cytrusowa85
Fanka BB :)
Niby miłe, ale przy gościach tez sie naskacze, bo to najpierw trzeba ogarnąć domek przed, zrobić zakupy co nie jest takie proste jak jestem całkiem sama, potem wszystkim kawę, herbatę, ciasto przygotować, a jak przyjdzie 5 osób na raz to juz nie tak łatwo, potem po wszystkim posprzątać. Jeszcze jak przyjadą na godzinkę dwie to spoko, ale wczoraj siedzieli 4- godziny a ja jakoś słabo sie czułam i wieczorem ledwo żyłam przez to, brzuch aż mnie rozbolał co sie raczej rzadko zdarza...
Tak samo jak przyjadą na noc to trzeba jednak przygotować kolacje, sniadanie, łóżka i pościel, a potem wszystko poprac przed kolejnymi gośćmi i tak w kółko... Kazdy chce dobrze, ale nie zdaje sobie sprawy ile ja sie napracuje przy tym goszczeniu kogoś dzien w dzien...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No masz racje. 5 jak sie zwali to chyba niemadre z ich strony. Powiedz im grzecznie ale wyraznie ze to meczace dla Cuebie tyle ludzi na raz. Niech przychodza co drugi dzien . Bulki kupia z rana zakupy na obiad niech zrobia przy okazji jak Ida (nie bedziesz mosic) ale ustal zasady jakies Ta zebys tez odpoczeka ksiazke poczytala gazetke. No tez zuoelnue nie odtracaj Bo tam samej xalymi dniami to zwariowac idzie.