Trzymam kciuki aby malutki siedziala jak naJdluzej.aneta_ck Dziękuję za wezwanie do stawienia się na forum hehe...
Problem w tym, że jakoś powiadomienia z tego wątku wcale mi nie przychodzą, z innych tak a z tego nie, choć mam je w "obserwowanych forach". Więc znów po przerwie jestem z Wami, z czego się bardzo cieszę!
Doktor mówi, że nawet jeśli teraz by się urodziła malutka ma szanse na przeżycie... Niech zaczeka choć jeszcze ze dwa miesiące!
U mnie obawy przed porodem bo CC sie szykuje od poczatku z powodu miesniaka, ktory stoi na drodze dzidziuchowi No i następny problem, bo doktor zastanawia sie czy usuwac miesniaka podczas porodu (co moze wiazac sie z usunieciem macicy) czy nie! Jesli tak, to bedzie to dosc powazna operacja ;(
Ja bym tego nie chciala, spedza mi to sen z powiek. Doktor ostatnio powiedzial, ze chcialby to zrobic w odstepie po porodzie,,,, ale jeśli sytuacja bedzie wymagala usuniecia to trzeba bedzie to robic ad hoc.
Termin na CC to 1 grudnia... ale doktor juz wydał mi dokumenty, jesli zlapią mnie teraz skurcze lub odejdą wody...
Więc pewnie to ja bede pierwszą z forum, która urodzi.
Dziewczynki ile przybrałyscie na wadze? Doktor mowił, że im wiecej ciąż tym coraz to wiekszy sie ma brzuch? Niby u mnie sie zgadzaloby bo w 1 ciazy przytylam 7 kg a w drugiej juz 14, a teraz jestem dopiero deczko za polową a juz 10 kg dodało się A jak u was? U mnie wszytko w brzuch idzie i w staniki w pupę i nogi nic nie poszło... i tym sie pocieszam.
Pozdrawiam!!
Co do kg .
U nas 25 tydzien.
Start 57 kg .
teraz 64 kg.
Przytylam 7 kg ale np z rana mam 6 kg tylko.
W pierwszej ciazy z Patrykiem mialam 9 kg .no ale ciaza niedonoszona 33 tydzien ciazy.
W drugiej ciazy z Filipem gestoza no I 24 kg Przytylam ciaza rozwiązana w 35/36 tyg .
Teraz mam narazie + 7 kg .na tym etapie z Filipem juz mialam +10 kg .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom