a mowia, do ktorego tygodnia dotrwasz?Mi juz mowia, ze to niemozliwe aby z przegroda macicy utrymac dlugo ciaze, a jednak w Polsce mi utrzymali. Wiec Polscy lekarze wiele potrafia. I nie wiem co wymysla gdyby mala przestala rosnac.
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Nie mowia, ale przy lekach w polsce Pô 30 tyg kilka razy mi hamowali, tu tego nie robia. Dlatego przemycilam tu lutéine.
trytytka
Jadwiga leż, stosuj luteine, magnezuj się a i tak powiem Ci na Twoim miejscu rozważałabym przeprowadzkę na chociaż 2 najbliższe miesiące do Polski, wiem dzieci, szkoła itd. ale tej bezsilności sobie nie wyobrażam jakby co...
Aneta ja w pierwszej ciąży tak panicznie się bałam porodu przedwczesnego, teraz mniej, może dlatego, że tamta ciąża z pewnymi komplikacjami i to nasilało strach chociaż odnośnie Madzi i Maciusia poszłam i wyciągnełam wózek z garażu, żeby już uprać czas najwyższy coś ogarniać...
Czarownica co prawda to prawda i każdy na wikipedii napisać może, większość o kant tylka tych artykułów, ale opracowania z badań klinicznych nieznacznie się różnią np. doświadczenia z Matki Polki w Łodzi
Link do: Leczenie obumierającego zapalenia jelit – doświadczenia własne • Nowa Pediatria 3/2000 • Czytelnia Medyczna BORGIS tylko tyle, że w nowszych badaniach nieznacznie ale zawsze o parę procent ten współczynnik umieralności się zmniejsza.
Ważne, że ratują takie dzieciaczki i trzeba wierzyć, że Maciuś da radę!!!!
Aneta ja w pierwszej ciąży tak panicznie się bałam porodu przedwczesnego, teraz mniej, może dlatego, że tamta ciąża z pewnymi komplikacjami i to nasilało strach chociaż odnośnie Madzi i Maciusia poszłam i wyciągnełam wózek z garażu, żeby już uprać czas najwyższy coś ogarniać...
Czarownica co prawda to prawda i każdy na wikipedii napisać może, większość o kant tylka tych artykułów, ale opracowania z badań klinicznych nieznacznie się różnią np. doświadczenia z Matki Polki w Łodzi
Link do: Leczenie obumierającego zapalenia jelit – doświadczenia własne • Nowa Pediatria 3/2000 • Czytelnia Medyczna BORGIS tylko tyle, że w nowszych badaniach nieznacznie ale zawsze o parę procent ten współczynnik umieralności się zmniejsza.
Ważne, że ratują takie dzieciaczki i trzeba wierzyć, że Maciuś da radę!!!!
anio0
Ja na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.
Anio0 Lisia bardzo mi przykro.
DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył
Przekaż proszę Madzi, że jesteśmy z nią całym sercem i modlimy się o Malutkiego. Wierzę, że będzie wszystko dobrze. W końcu Maciuś jest już małym fighterem - dał sobie radę do tej pory, to pokona wszystko!
Jadwiga orłowska
Anetka to m'y obie z grudniowek bedziemy zyc z tygodnia na tydzien. Ale pomimo swojego optymizmu ja nie wiele mam. Dla siebie wkladki i wklady poporodowe, dla malej reklamowke ubranek, butelke pieluszki tetrowe, oliwke i plyn do kapieli, reczniki. Z grubszych rzeczy to kompletnie nic. Ogladam tylko na internecie, zeby pokazac mezowi zeby wiedzial jakie kupic.
Jadwiga orłowska
Jadwiga leż, stosuj luteine, magnezuj się a i tak powiem Ci na Twoim miejscu rozważałabym przeprowadzkę na chociaż 2 najbliższe miesiące do Polski, wiem dzieci, szkoła itd. ale tej bezsilności sobie nie wyobrażam jakby co...
Czarownica co prawda to prawda i każdy na wikipedii napisać może co chce ale opracowania z badań klinicznych nieznacznie się różnią np. doświadczenia z Matki Polki w Łodzi
Link do: Leczenie obumierającego zapalenia jelit – doświadczenia własne • Nowa Pediatria 3/2000 • Czytelnia Medyczna BORGIS
Myslalam o tym, ale to bym musiala zniknac na min 3 miesiace, a nie mam nikogo do dzieci. Ni i nie wiem czy 20 godzin w drodze by mi nie zaszkodzilo bardziej. W Polsce wycofali tamten lek wiec tez nie wiem Jakie by mi szanse Dalí.
8 lat temu tak zrobilam jak piszesz i dobrze wyszlo, ale teraz to bardziej skomplikowane.
i lezysz nadal tak?Nie mowia, ale przy lekach w polsce Pô 30 tyg kilka razy mi hamowali, tu tego nie robia. Dlatego przemycilam tu lutéine.
Jadwiga orłowska
Tak leze, polozna dala mi kilka wskazowek i jak narazie dziala. Przynajmniej mnie bole w nocy nie budza.
Jadwiga orłowska
Przypuszczalnie bedzie szal OK 13 wrzesnia, ale jak to przetrwamy to bedzie dobrze. Mysle se do 35 mam szanse dociagnac
reklama
noemi87
Witajcie. Co do snów, to też miałam jakieś dziwne, na końcu śniło mi się, że mąż mnie wkurzył i się sprawdziło przyjemniejszy był początek snu, jak szłam sobie drogą i znajdowałam non stop pod nogami kaskę
My po rozpoczęciu roku szkolnego, synek zwarty i gotowy na pójście jutro do szkoły
Będę się modlić i trzymać kciuki za małego Maciusia, jest silny i wierzę, że da radę
My po rozpoczęciu roku szkolnego, synek zwarty i gotowy na pójście jutro do szkoły
Będę się modlić i trzymać kciuki za małego Maciusia, jest silny i wierzę, że da radę