reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Jadwiga leż, stosuj luteine, magnezuj się a i tak powiem Ci na Twoim miejscu rozważałabym przeprowadzkę na chociaż 2 najbliższe miesiące do Polski, wiem dzieci, szkoła itd. ale tej bezsilności sobie nie wyobrażam jakby co...

Aneta ja w pierwszej ciąży tak panicznie się bałam porodu przedwczesnego, teraz mniej, może dlatego, że tamta ciąża z pewnymi komplikacjami i to nasilało strach chociaż odnośnie Madzi i Maciusia poszłam i wyciągnełam wózek z garażu, żeby już uprać:( czas najwyższy coś ogarniać...

Czarownica co prawda to prawda i każdy na wikipedii napisać może, większość o kant tylka tych artykułów, ale opracowania z badań klinicznych nieznacznie się różnią:( np. doświadczenia z Matki Polki w Łodzi
Link do: Leczenie obumierającego zapalenia jelit – doświadczenia własne • Nowa Pediatria 3/2000 • Czytelnia Medyczna BORGIS tylko tyle, że w nowszych badaniach nieznacznie ale zawsze o parę procent ten współczynnik umieralności się zmniejsza.
Ważne, że ratują takie dzieciaczki i trzeba wierzyć, że Maciuś da radę!!!!

Ja na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.

Anio0 Lisia bardzo mi przykro.

DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Przekaż proszę Madzi, że jesteśmy z nią całym sercem i modlimy się o Malutkiego. Wierzę, że będzie wszystko dobrze. W końcu Maciuś jest już małym fighterem - dał sobie radę do tej pory, to pokona wszystko!

Anetka to m'y obie z grudniowek bedziemy zyc z tygodnia na tydzien. Ale pomimo swojego optymizmu ja nie wiele mam. Dla siebie wkladki i wklady poporodowe, dla malej reklamowke ubranek, butelke pieluszki tetrowe, oliwke i plyn do kapieli, reczniki. Z grubszych rzeczy to kompletnie nic. Ogladam tylko na internecie, zeby pokazac mezowi zeby wiedzial jakie kupic.

:D:D

Jadwiga leż, stosuj luteine, magnezuj się a i tak powiem Ci na Twoim miejscu rozważałabym przeprowadzkę na chociaż 2 najbliższe miesiące do Polski, wiem dzieci, szkoła itd. ale tej bezsilności sobie nie wyobrażam jakby co...

Aneta ja w pierwszej ciąży tak panicznie się bałam porodu przedwczesnego, teraz mniej, może dlatego, że tamta ciąża z pewnymi komplikacjami i to nasilało strach chociaż odnośnie Madzi i Maciusia poszłam i wyciągnełam wózek z garażu, żeby już uprać:( czas najwyższy coś ogarniać...

Czarownica co prawda to prawda i każdy na wikipedii napisać może co chce ale opracowania z badań klinicznych nieznacznie się różnią:( np. doświadczenia z Matki Polki w Łodzi
Link do: Leczenie obumierającego zapalenia jelit – doświadczenia własne • Nowa Pediatria 3/2000 • Czytelnia Medyczna BORGIS

Myslalam o tym, ale to bym musiala zniknac na min 3 miesiace, a nie mam nikogo do dzieci. Ni i nie wiem czy 20 godzin w drodze by mi nie zaszkodzilo bardziej. W Polsce wycofali tamten lek wiec tez nie wiem Jakie by mi szanse Dalí.
8 lat temu tak zrobilam jak piszesz i dobrze wyszlo, ale teraz to bardziej skomplikowane.

reklama
Witajcie. Co do snów, to też miałam jakieś dziwne, na końcu śniło mi się, że mąż mnie wkurzył i się sprawdziło :crazy: przyjemniejszy był początek snu, jak szłam sobie drogą i znajdowałam non stop pod nogami kaskę ;)
My po rozpoczęciu roku szkolnego, synek zwarty i gotowy na pójście jutro do szkoły ;)

Będę się modlić i trzymać kciuki za małego Maciusia, jest silny i wierzę, że da radę

Do góry