MyDream
Fanka BB :)
Witam sie i ja.
Jeny, ale tutaj dzisiaj ciezkie wiadomosci od rana
@anio0 kochana bardzo mi przykro, przytulam wirtualnie :*
Madzia modle sie za Was, trzymam mocno kciuki za Maciusia! Przetrwaliscie juz tak wiele i napewno przetrwacie ta sytuacje. Wszystkie tutaj trzymamy za Was mocno kciuki i wirtualnie wspieramy :*
Jeny, ale tutaj dzisiaj ciezkie wiadomosci od rana
@anio0 kochana bardzo mi przykro, przytulam wirtualnie :*
Madzia modle sie za Was, trzymam mocno kciuki za Maciusia! Przetrwaliscie juz tak wiele i napewno przetrwacie ta sytuacje. Wszystkie tutaj trzymamy za Was mocno kciuki i wirtualnie wspieramy :*
Jeszcze nie jest najgorzej z plecami aczkolwiek powoli zaczynaja mi doskwierac. Jasiek szczegolnie upodobal sobie kopanie mnie w zebra w okolicy prawej nerki i czasami naprawde bol zmusza mnie do lezenia a i tak ciezko sobie pozycje znalezc :/Nie wuwn jak to z tym cukrem każdy lekarz inaczej. Ale wiecie lepiej uważać bo na co kolejna przychodnia itp. To racZej nic cudownego nie będzie. A jak tam u was z plecami i odczuciami dzidzi pod żeberkami?
Moj gin zalecil branie witaminy D3 do 31 tygodniaJa już moich odprowadziłam, nowy rok szkolny nowa szkoła a mi nawet nie pozwolono wejść z nimi do środka, żeby znaleźć ich nauczycieli. Wiem tylko że syn ma z Panią, a córka odwrotnie. Zapomniałam spytać czy są dziś obiady i nie wiem, czy mam iść po nich o 12 czy dopiero o 16. Więc sobie dziś pospaceruję.
W dodatku mężowi coś umysł przyćmiło i zostawił wszystkie dobre ubranka syna w Polsce i nie mam prawe nic dla niego. Muszę leżeć a garderoba pusta.
Ale chociaż sobie w miarę w nocy pospałam, tzn. przetestowałam różne poduszki i było spanie bez bólu, ale że wziełam pierwszy raz luteinę to spałam na czuwaniu bo nigdy nie wiadomo jak nowy lek będzie działał.
Czy w Polsce dają teraz witaminę D3 w 3 trymestrze? Bo dostałam wielką szklaną ampułkę do zażycia, a nigdy o czymś takim nie słyszałam.