reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Pamiętacie jak Wam mówiłam, że jestem czarownica i ze każda z nas będzie miała zdrowe piękne dziecko w grudniu????? To jedyne w czym się pomyliłam to z tym grudniem! Ale reszta będzie jak mówiłam! Wiec Maciuś tez będzie z nami cały i zdrowy!!!! Nie masz innej opcji skarbeczku, tyle ciotek za Ciebie kciuki trzyma..... [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
to przeczytałaś ten "łaskawszy" opis bo na wikipedii jest napisane, że rokowanie u dzieciaczków mniej niż 1500g 50 %.
Jestem nie praktykująca ale w takich sytuacjach pozostaję się modlić i liczyć, że Maciuś jest w najlepszych rękach i dysponują oni taką wiedzą, która pozwoli zrobić wszystko, żeby można było mu pomóc....
Jakbym na Wikipedii czytała na temat chorób to zostałby mi jeszcze max 4 lata życia. A moja dr się z tego śmieje. nie czytaj takich bzdur. Tam napisać może każdy...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.

Anio0 Lisia bardzo mi przykro.

DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył :(

cb7wugpju04jz4q8.png
Niech Bog ma w swojej opiece malenstwo. Modle sie z Maciusia I jego zdrowko !!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi juz mowia, ze to niemozliwe aby z przegroda macicy utrymac dlugo ciaze, a jednak w Polsce mi utrzymali. Wiec Polscy lekarze wiele potrafia. I nie wiem co wymysla gdyby mala przestala rosnac.

reklama
Kazda z nas sie boi. Ja sie modlę o chociaz 6 tyg. Minimum tyle musimy wytrzymac. Chociaz Wam sie przyznam ze zaczynam pakowac torbę do szpitala. Kosmetyki juz upchnelam w kuferku. Pizamy leginsy i klapki mam kupione i wyprane. Wystarczy wrzucic do torby. Dzis zrobiłam prawie wszystkie zakupy. Kosmetyki dla dziecka mam w domu bo synek używa wiec tylko pampersy musze malutkie kupic czapeczke ciepłą bo dziś zadnej nie znalazłam i na i na necie zamowic. Ta taką podkladke na komode do przebierania wkład do wózka dla niemowląt ta taka torbę znaczy sie i wozek z kolyska. Ale to moze mąż zrobic bo ma w zakładkach zapisane wiec nie ma tragedii. Gdyby nie zdążył to tez nic sie nie dzieje bo mam jeszcze gindole do wózka ktorego synek uzywa to sie w miedzy czasie przełoży i tez będzie dobrze. Taki mam jakis strach przed wczesniejszym porodem ze mam juz wszytsko zaplanowane. Mysle ze się myle i dotrwamy do terminu ale bede spokojniejsza jak wszystko mam przygotowane.

Mam wielką nadzieję ze Maciuś sobie poradzi. Jest taki silny i dzielny.

Do góry