Boze drogi, modlmy sie za malego, niech Bog ma go w swojej opieceJa na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.
Anio0 Lisia bardzo mi przykro.
DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Eli wiesz coś więcej. Oczywiście jeśli możesz powiedzieć?Ja na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.
Anio0 Lisia bardzo mi przykro.
DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył
Będę się modlić za małego Maciusia.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ma martwicze zapalenie jelit a jest zbyt malutki na operacje. Będą próbować go leczyć lekami. Boże miej go w swojej opiece.
Pamietacie program Moje 600 gram szczescia? Tam tez dzieci mialy takie problemy i lekarze dali rade, wierze, ze i tu sie uda. Madziu trzymajcie sie!!Ma martwicze zapalenie jelit a jest zbyt malutki na operacje. Będą próbować go leczyć lekami. Boże miej go w swojej opiece.
Tuiles
Ku pokrzepieniu właśnie wyczytałam: "Martwicze zapalenie jelit to stan zapalny powodujący uszkodzenie śluzówki jelita. Może ono zaatakować tylko niewielki wycinek lub większy obszar jelita cienkiego albo grubego i w ciężkich przypadkach może spowodować perforację, czyli przerwanie jelita. Martwiczemu zapaleniu jelit towarzyszy czasami stan zapalny układu pokarmowego lub krążenia, powodując poważne zagrożenie dla życia dziecka. Na szczęście większość dzieci z martwiczym zapaleniem jelit przeżywa chorobę."
Maciusiowi też się uda!!!!
Musimy wierzyc, ze i Maciusiowi sie udaKu pokrzepieniu właśnie wyczytałam: "Martwicze zapalenie jelit to stan zapalny powodujący uszkodzenie śluzówki jelita. Może ono zaatakować tylko niewielki wycinek lub większy obszar jelita cienkiego albo grubego i w ciężkich przypadkach może spowodować perforację, czyli przerwanie jelita. Martwiczemu zapaleniu jelit towarzyszy czasami stan zapalny układu pokarmowego lub krążenia, powodując poważne zagrożenie dla życia dziecka. Na szczęście większość dzieci z martwiczym zapaleniem jelit przeżywa chorobę."
reklama
Nonkatoja