mnie wyslala juz w 14 tygodniu szokMi wczoraj dr powiedziała,że pierwszy dzien w jaki mogę iść na glukozę to 24t1d i absolutnie nie wcześniej.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Witam się i ja, chociaż raczej nie będę się przez kilka najbliższych dni udzielać... Wczoraj otrzymaliśmy z mężem straszną wiadomość o śmierci naszego kolegi, przez co jakoś nie mogę dojść do siebie. Facet młody (27 lat), zawsze uśmiechnięty, towarzyski, a nikomu nie dał nigdy odczuć, że w ogóle mu przez myśl przechodzi odebranie sobie życia. Nie potrafię tego przeżyć. Jutro jedziemy do rodziny, może w sobotę odbędzie się już pogrzeb. Ogólnie potrzebuję towarzystwa, jakiejś odskoczni od złych myśli, zwłaszcza teraz. W nocy spać nie mogłam, wstałam dość wcześnie i chyba się zaraz za sprzątanie wezmę, żeby mieć tylko jakieś zajęcie.
Nie nadrobiłam zaległych stron, ale coś o glukozie wyczytałam mimochodem, więc jeśli któraś dzisiaj przechodzi przez te badania, to trzymam kciuki.
Rozumiem co przezywasz, w tym tygodniu zginał bardzo dobry kolega mojego męża... Co najgorsze jego żona ma na za 2 tygodnie termin porodu, wiec dokładnie mogę sobie zobrazować co przezywa...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
mnie wyslala juz w 14 tygodniu szok
Mój lekarz tez mnie wcześniej troche wysłał. Tak naprawdę im wcześniej sie w razie czego wykryje tym lepiej.
LisiaMama
Byłam dzis rano na badaniach, a od wczoraj jestem w ferworze prania. Piorę, susze, znowu piorę, znowu susze i jeszcze z dwie tury przede mną, a potem prasowanie, którego nie znoszę... Zwłaszcza prześcieradła z gumka... Masakra!
Bardzo mi przykro.Witam się i ja, chociaż raczej nie będę się przez kilka najbliższych dni udzielać... Wczoraj otrzymaliśmy z mężem straszną wiadomość o śmierci naszego kolegi, przez co jakoś nie mogę dojść do siebie. Facet młody (27 lat), zawsze uśmiechnięty, towarzyski, a nikomu nie dał nigdy odczuć, że w ogóle mu przez myśl przechodzi odebranie sobie życia. Nie potrafię tego przeżyć. Jutro jedziemy do rodziny, może w sobotę odbędzie się już pogrzeb. Ogólnie potrzebuję towarzystwa, jakiejś odskoczni od złych myśli, zwłaszcza teraz. W nocy spać nie mogłam, wstałam dość wcześnie i chyba się zaraz za sprzątanie wezmę, żeby mieć tylko jakieś zajęcie.
Nie nadrobiłam zaległych stron, ale coś o glukozie wyczytałam mimochodem, więc jeśli któraś dzisiaj przechodzi przez te badania, to trzymam kciuki.
Nie wyobrazam sobie co musi przezywac jego rodzina.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
BozeRozumiem co przezywasz, w tym tygodniu zginał bardzo dobry kolega mojego męża... Co najgorsze jego żona ma na za 2 tygodnie termin porodu, wiec dokładnie mogę sobie zobrazować co przezywa...
Nonkatoja
Witam[emoji4]
Ania trzymaj się. Ściskam.
Ale się nie wyspałam. Nie mogłam usnąć, później było mi nie dobrze, a na koniec bolesny skurcz łydki[emoji22] Przynajmniej dziś zobaczę moje dziecię [emoji16][emoji173]
Ile dziś na mieście eleganckich uczniów[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ania trzymaj się. Ściskam.
Ale się nie wyspałam. Nie mogłam usnąć, później było mi nie dobrze, a na koniec bolesny skurcz łydki[emoji22] Przynajmniej dziś zobaczę moje dziecię [emoji16][emoji173]
Ile dziś na mieście eleganckich uczniów[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
elifit
Moderatorka
Ja na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.
Anio0 Lisia bardzo mi przykro.
DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył
Anio0 Lisia bardzo mi przykro.
DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył
reklama
dokladnie, u mnie sie ona sugerowala moja nadwagaMój lekarz tez mnie wcześniej troche wysłał. Tak naprawdę im wcześniej sie w razie czego wykryje tym lepiej.