reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam się i ja, chociaż raczej nie będę się przez kilka najbliższych dni udzielać... Wczoraj otrzymaliśmy z mężem straszną wiadomość o śmierci naszego kolegi, przez co jakoś nie mogę dojść do siebie. Facet młody (27 lat), zawsze uśmiechnięty, towarzyski, a nikomu nie dał nigdy odczuć, że w ogóle mu przez myśl przechodzi odebranie sobie życia. Nie potrafię tego przeżyć. Jutro jedziemy do rodziny, może w sobotę odbędzie się już pogrzeb. Ogólnie potrzebuję towarzystwa, jakiejś odskoczni od złych myśli, zwłaszcza teraz. W nocy spać nie mogłam, wstałam dość wcześnie i chyba się zaraz za sprzątanie wezmę, żeby mieć tylko jakieś zajęcie.
Nie nadrobiłam zaległych stron, ale coś o glukozie wyczytałam mimochodem, więc jeśli któraś dzisiaj przechodzi przez te badania, to trzymam kciuki.

Rozumiem co przezywasz, w tym tygodniu zginał bardzo dobry kolega mojego męża... Co najgorsze jego żona ma na za 2 tygodnie termin porodu, wiec dokładnie mogę sobie zobrazować co przezywa...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzis rano na badaniach, a od wczoraj jestem w ferworze prania. Piorę, susze, znowu piorę, znowu susze i jeszcze z dwie tury przede mną, a potem prasowanie, którego nie znoszę... Zwłaszcza prześcieradła z gumka... Masakra!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja, chociaż raczej nie będę się przez kilka najbliższych dni udzielać... Wczoraj otrzymaliśmy z mężem straszną wiadomość o śmierci naszego kolegi, przez co jakoś nie mogę dojść do siebie. Facet młody (27 lat), zawsze uśmiechnięty, towarzyski, a nikomu nie dał nigdy odczuć, że w ogóle mu przez myśl przechodzi odebranie sobie życia. Nie potrafię tego przeżyć. Jutro jedziemy do rodziny, może w sobotę odbędzie się już pogrzeb. Ogólnie potrzebuję towarzystwa, jakiejś odskoczni od złych myśli, zwłaszcza teraz. W nocy spać nie mogłam, wstałam dość wcześnie i chyba się zaraz za sprzątanie wezmę, żeby mieć tylko jakieś zajęcie.
Nie nadrobiłam zaległych stron, ale coś o glukozie wyczytałam mimochodem, więc jeśli któraś dzisiaj przechodzi przez te badania, to trzymam kciuki.
Bardzo mi przykro.
Nie wyobrazam sobie co musi przezywac jego rodzina.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam[emoji4]
Ania trzymaj się. Ściskam.

Ale się nie wyspałam. Nie mogłam usnąć, później było mi nie dobrze, a na koniec bolesny skurcz łydki[emoji22] Przynajmniej dziś zobaczę moje dziecię [emoji16][emoji173]

Ile dziś na mieście eleganckich uczniów[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny byłam kupilam pare rzeczy dla moich dzieciaczkow. Hehe Rozalka dostanie wszystko różowe tak mi odbiło dzis ze tylko takie mi sie podobało:D :D mam nadzieje ze lekarze sie nie myla bo bede miala problem ;)

Anio przykro mi. Trzymaj sie :*

Ja na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.

Anio0 Lisia bardzo mi przykro.

DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył :(

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry