reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

MyDream super te naleśniki brzmią :-) Zrobiłaś mi ochotę :tak:
Ale ostatnio nigdy nie wiem, czy jak skończę coś przygotowywać, to jeszcze będę mieć na to ochotę, czy nie :D

reklama

madzia
ja nawet wczoraj rozmawiałam o kawie z moją gin i ona powiedziała, że jeśli mam niskie ciśnienie, to mogę wypić 1-2 kawy dziennie. Z Bazylim piłam jedną kawę dziennie przez całą ciążę z tego prostego powodu, że jak rano nie wypiję kawy, to mnie nie do wytrzymania głowa boli. No ale ja ogólnie jestem niskociśnieniowcem. Jak ktoś ma wysokie ciśnienie, to kawa na pewno nie wskazana.

Agucha ja z maluszkiem to chyba chciałabym na wsi mieszkać. Jak masz ogrodzony dom i własną trawę, to jest marzenie, dla dziecka na pewno też dużo atrakcyjniej niż w mieszkaniu.

Ja na co dzień pijam kawę, wodę i wieczorem do kolacji wielki półlitrowy kubek mięty. Czarnej, czy zielonej herbaty w ogóle nie lubię i nie pijam.

A co do kawy to codziennie lub co dwa dni wypije sobie szklanke kawy z mlekiem z plaskiej lyzeczki, oczywiście parzona. czasem pilam 3 dziennie wiec to dla mnie wyrzeczenie ale sobie radze :)

Witam się z rana ;-) ja młoda zaprowadziła do przedszkola a zaraz już muszę się zbierać do lekarza na wizytę a tak oczy mi się na maxa zamykają :-( a kawy znów nie wypije bo mnie po niej mdli.

mialam zatwardzenie a mam teraz biergunke od czego moge ja miec? temu, ze prawie nic nie jem a jak zjem to jelita wariuja?
Agucha ja pochodze ze wsi, ale mieszkam obecnie w miescie

Hey kobietki
Agucha trampolina duza to podstawa wiek nie ma znaczenia kazda skacze i mnóstwo czasu tam spędzają . Moje dostaly na dzień dziecka juz kilka lat temu i ciągle w użyciu . Piaskownice tez mam i syn wiek 8lat a ciągle kopie. Nie wiem jak na wsi. Mieszkam w mieście mam maly domek i ogródek ale mysle ze jak masz auto i prawko to wszędzie pojedziesz.
Laspetunia zmykaj i szybko pisz dame dobre wieść &&&&

Agucha sa przepyszne, lekko czekoladowe, do mascarpone dodaje wanilie i swieze malinki. Podrzuce Wam pozniej przepis bo robi sie je ekspresowo a sa smakowite :)

Ja poki co kawy nie pije z dwoch/trzech dziennie zeszlam najpierw do jednej baaardzo slabej i po paru dniach odstawilam. Zamiast standardowej kawy pije Inke albo kakao :) dodatkowo mam sloiczki z zurawina, malinami i aronia wiec zalewam ciepla woda i popijam zamiast herbaty.

Dziewczyny czy ktoras z Was przed zajsciem w ciaze miala czesto nawracajace problemy z pecherzem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja biegunke mialam przez kilka dni przed spodziewana miesiaczka a okazalo sie ze jestem w ciazy. To chyba normalne.

A w tej chwili to faktycznie moze jelita wariują. nie wiem co ci powiedziec bo nie mam takich objawów.

Do góry