reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Agucha, ja mieszkam n wsi, a co tak pytasz ? [emoji1]

Kochane, nie nadrobie Was [emoji12] za duzo sie rozpisalyscie

Co u Was dzis slychac ?
U mnie z rana mdlosci, ale teraz to ogarnelam i mi lepiej [emoji1]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wstaje nowy dzień :) a ja dopiero sie obudzilam :) wczoraj dluzej posiedzialam bo oglądałam jakiś tam film z moim M.

Pięknie dzis świeci sloneczko :).
Agucha ja mieszkam na wsi od urodzenia i uwielbiam wieś :)

Dzis narazie bez mdlosci, zobaczymy co będzie jak wstane z lozka :D
A jeszcze poleżę , a co:) i tak jestem w domku to co mi zalezy :)

A co powiecie o kawie w ciazy? Można? Słyszałam ze w dużych ilościach niewskazane? Pijecie czy calkiem zrezygnowalyscie?

Powiedzcie mi co macie dzis na obiad bo kompletnie nie mam pomysłu co zrobic...

Izulka, madzia, ja właśnie też dziś czuję się umiarkowanie dobrze, pracuję w pozycji siedzącej a nie leżącej, jak wczoraj :D

A tak pytam o tą wieś, bo właśnie się przeprowadziłam i prawdę mówiąc, zastanawiam się, jak to jest z takim malutkim dzieckiem. Czy przez pierwsze miesiące byłyście odcięte od świata? :D Wiadomo, że w mieście wszystko jest pod nosem... Ale jak tak sobie patrzę na własną trawkę, to jestem zachwycona. Moja Oliwka już taka duża, jakbym chciała jej postawić w ogrodzie piaskownicę albo huśtawkę, to by mnie wyśmiała, a tu proszę, chyba jednak będzie za jakiś czas piaskownica ;-)

Dzien dobry :) Ja wlasnie wcinam biszkopty i popijam herbatka bo juz od rana mnie muli. Dzisiaj wolne wiec mam zamiar poleniuchowac :)
Jesli chodzi o kawe to znajoma polozna mowila, ze przez pierwsze tygodnie lepiej nie pic kawy i zielonej herbaty. Pozniej mozna, ale tez nie przeginac z iloscia ;)
Ja dzisiaj na obiad mam wczorajsze leczo z ziemniakami, a na deser planuje nalesniki z mascarpone i malinami :) Milego dnia kobietki !

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia, poleż :)

Nie mam dziś pomysłu na obiad, wczoraj zrobiłam grilla, bo w lodówce zalegało mi zamarynowane mięso z weekendu ;-) Mojego T. dziś nie będzie do wieczora a młoda być może zażyczy sobie coś specjalnego :D

Kawa mnie trochę odrzuciła, jak w każdej mojej ciąży. Ale słyszałam, że w rozsądnych ilościach można ją pić. Nie wiem tylko, co to jest rozsądna ilość :) U mnie kawa codziennie to były dwie trzy filiżanki rozpuszczalnej z dużą ilością mleka i bez cukru.

Przypomniałaś mi przy okazji o herbacie zielonej - nigdy nie mogłam się przestawić, śmierdziała mi .... a jakiś czas temu koleżanka poczęstowała mnie taką droższą, z dodatkiem owoców - była pyszna :)

A Wy co pijecie na codzień??

Do góry