reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi Krasnal mówili, tak samo wyniki dobreto nie a co robić, teraz tylko ten cukier. I coś jeszcze ale nie rozszyfrowałam co. Ale się pielęgniarki dziwili po co to

reklama
U mnie za pierwszy pakiet badań w ciazy tez wyszło coś ponad 400zl. Wiadomo,że co miesiąc nie ma potrzeby robić wszystkich badań, ale mocz co miesiąc to chyba podstawa ? W naszym przypadku bardzo łatwo o jakieś bakterie itd, a od tego do infekcji juz niedaleko :( ja co miesiąc robie krew + mocz, teraz w połowie zrobiłam tez toxo i pewnie raz jeszcze pod koniec ja zrobię.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
no ja musze robic na kazda wizyte mocz i tsh a co druga mofrologie

Ciągle jednak zastanawiam się nad tym obciążeniem glukoza... no bo skoro ogólnie glukoza we krwi mi dobra wychodzi to kurcze po co to obciążenie ? :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

bylam w biedrze i i byla mama, babcia i dziewczynka z poltora roku i ona im uciekala po calej biedrze i ja ide do kasy a ta mala patrze leci do drzwi i wychodzi, myslalam, ze wyszly wszystkie razem i nagle pot mnie oblal jak je zobaczylam kolo warzyw a ta mala kolo aut!!!!! slabo mi sie zrobilo i rzucilam zakupy na tasme i biegne po ta matke i sie pytam gdzie pani ma corke a ona patrzy dziecka brak a ja mowie biegnij pani na dwor szybko! dziecko zdazylo wyjsc na ogromny ruchliwy parking!!!!!

Ja tez mam przeciwciala na toxo, infekcje mialam w sumie chyba dwa razy w zyciu (ale wydaje mi sie, ze infekcje najtrudniej przeoczyc) cytomegalie mialam ogarnieta, wsio ok, nie czuje sie fizycznie nawet na ciaze. Mam brzuch, mecze sie szybciej i tyle. Na poczatku troszke mi sie chcialo bardziej spac... Poza tym tylko mi smutno jak sie waże;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Ja tez mam przeciwciala na toxo, infekcje mialam w sumie chyba dwa razy w zyciu (ale wydaje mi sie, ze infekcje najtrudniej przeoczyc) cytomegalie mialam ogarnieta, wsio ok, nie czuje sie fizycznie nawet na ciaze. Mam brzuch, mecze sie szybciej i tyle. Na poczatku troszke mi sie chcialo bardziej spac... Poza tym tylko mi smutno jak sie waże;)

a8doqqmz725nh9h0.png
ile przytylas?

Do góry