Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Mi Krasnal mówili, tak samo wyniki dobreto nie a co robić, teraz tylko ten cukier. I coś jeszcze ale nie rozszyfrowałam co. Ale się pielęgniarki dziwili po co to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja musze robic na kazda wizyte mocz i tsh a co druga mofrologieU mnie za pierwszy pakiet badań w ciazy tez wyszło coś ponad 400zl. Wiadomo,że co miesiąc nie ma potrzeby robić wszystkich badań, ale mocz co miesiąc to chyba podstawa ? W naszym przypadku bardzo łatwo o jakieś bakterie itd, a od tego do infekcji juz niedaleko ja co miesiąc robie krew + mocz, teraz w połowie zrobiłam tez toxo i pewnie raz jeszcze pod koniec ja zrobię.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Tsh tez robie, bo biorę prochy na tarczycę, ale wiesz tak jak u Krasnala wszystko jest ok,okaz zdrowia to mocz by chyba wystarczyłno ja musze robic na kazda wizyte mocz i tsh a co druga mofrologie
no u mnie mocz to podstawa bo ciagle mam tam jakes bakerieTsh tez robie, bo biorę prochy na tarczycę, ale wiesz tak jak u Krasnala wszystko jest ok,okaz zdrowia to mocz by chyba wystarczył
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
mi toxo dobra wyszla na szczescieTu na toksoplazmozę robią na początku ciąży, jak wyjdą przeciwciała to spokój do końca, jak nie ma to robią co miesiąc. A mi wyszły przeciwciała.
ile przytylas?Ja tez mam przeciwciala na toxo, infekcje mialam w sumie chyba dwa razy w zyciu (ale wydaje mi sie, ze infekcje najtrudniej przeoczyc) cytomegalie mialam ogarnieta, wsio ok, nie czuje sie fizycznie nawet na ciaze. Mam brzuch, mecze sie szybciej i tyle. Na poczatku troszke mi sie chcialo bardziej spac... Poza tym tylko mi smutno jak sie waże