reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
dzieki, na szczescie to juz ostatnie dni w pracy :)
oj kochana i całe szczęście ja u teściowej pracowałam w sklepie i też mi cały czas na głowe gadała, że ona to w ciązy do samego końca robiła .. a u niej w sklepie zmiane masz 14 godzin a drugi dzien wolny albo dwa dni po 14 i dzień wolnego no i wiesz nie brałam zwolnienia od razu bo ciągle na psychę siadała że to nie choroba itd no i naginała dwa dni po 14 aż w maju 13 dokładnie piątek po pracy dokładnie po 20.30 dostałam takiego krwotoku że nie patrzałam już w cale na nią niech se jest zła ja nie będę narażać swojej ciąży o którą walczyłam kilka lat dla jej interesu powiedziałam że może się obrażać ale ja nie mam zamiaru stracić ciązy i o .. więc u mnie też było trochę ostro kłotnie itd ale nie ma co nikt o ciebie w zyciu nie bedzie sie troszczyc i interesować jak nie było komu przyjsc do pracy ja naginałam po towar ja jezdziłam a jeszcze do ludzi potrafi najgorsze rzeczy na nas nagadać więc już się odwdzieczyła mi i mam ją teraz naprawdę serdecznie głeboko w d... he he sory ale mnie takie coś irytuję buziaki ja mykam na fit już teraz

oj kochana i całe szczęście ja u teściowej pracowałam w sklepie i też mi cały czas na głowe gadała, że ona to w ciązy do samego końca robiła .. a u niej w sklepie zmiane masz 14 godzin a drugi dzien wolny albo dwa dni po 14 i dzień wolnego no i wiesz nie brałam zwolnienia od razu bo ciągle na psychę siadała że to nie choroba itd no i naginała dwa dni po 14 aż w maju 13 dokładnie piątek po pracy dokładnie po 20.30 dostałam takiego krwotoku że nie patrzałam już w cale na nią niech se jest zła ja nie będę narażać swojej ciąży o którą walczyłam kilka lat dla jej interesu powiedziałam że może się obrażać ale ja nie mam zamiaru stracić ciązy i o .. więc u mnie też było trochę ostro kłotnie itd ale nie ma co nikt o ciebie w zyciu nie bedzie sie troszczyc i interesować jak nie było komu przyjsc do pracy ja naginałam po towar ja jezdziłam a jeszcze do ludzi potrafi najgorsze rzeczy na nas nagadać więc już się odwdzieczyła mi i mam ją teraz naprawdę serdecznie głeboko w d... he he sory ale mnie takie coś irytuję buziaki ja mykam na fit już teraz
no u mnie sie martwia o mnie, ale wlasnie nie kumaja bazy, ze ciaza to potrafi wymeczyc i kobieta kiedys musi odpoczac, nie dalam sie i sie skonczyly komentarze

Dzień dobry

U mnie goście więc nie doczytam.

Lux dobry z ciebie człowiek po prostu :) a dobro wraca :)

Bonusowa mega plac! Kółkową łamie się tak samo jak długą i dodatkowo przez kółka przekładaj. Polecam ci bawełnę czesaną jest miękka od nowości.

Miłego dnia
cb7wugpju04jz4q8.png

A ja po glukozę, ochyda, jedno kłucie było i jeszcze prawie godzina do drugiego. Chyba koszmarnie wyglądam bo położyli mnie w jakimś magazynie, zimno tu strasznie, ale przynajmniej nie zemdleje.
A ja byłam dwa tygodnie temu u ginekologa i o skierowaniu żadnym nie wspomniał... dziwne... miałam tylko miesiąc temu morfo i mocz, aż mnie to martwić zaczęło.

Ja do tej pory mialam robione tylko badania ktore sobie zrobilam zaraz po zajsciu i raz chyba w 15t... Lekarz mowi, ze zdrowa ciaza to nie ma co sie kłuć co miesiąc... Teraz jutro ide to mowil cos gin, ze bedziemy robili badania krwi i moczy i krzywa cukrowa... Tez sie zastanawiam czy nie za rzadko sprawdzam, ale jak wszystko dobrze to staram sie nie martwic;))

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Ja do tej pory mialam robione tylko badania ktore sobie zrobilam zaraz po zajsciu i raz chyba w 15t... Lekarz mowi, ze zdrowa ciaza to nie ma co sie kłuć co miesiąc... Teraz jutro ide to mowil cos gin, ze bedziemy robili badania krwi i moczy i krzywa cukrowa... Tez sie zastanawiam czy nie za rzadko sprawdzam, ale jak wszystko dobrze to staram sie nie martwic;))

a8doqqmz725nh9h0.png
to moja ginka mnie ciagle na jakies kieruje i kaska leci

Do góry