jej mozg nie przetrawi tego wiec wieszLuz moze w końcu sobie dziewczyna coś przemysli
reklama
dasz rade, zleci raz dwa ten czas oczekiwaniaA ja po glukozę, ochyda, jedno kłucie było i jeszcze prawie godzina do drugiego. Chyba koszmarnie wyglądam bo położyli mnie w jakimś magazynie, zimno tu strasznie, ale przynajmniej nie zemdleje.
oj kochana i całe szczęście ja u teściowej pracowałam w sklepie i też mi cały czas na głowe gadała, że ona to w ciązy do samego końca robiła .. a u niej w sklepie zmiane masz 14 godzin a drugi dzien wolny albo dwa dni po 14 i dzień wolnego no i wiesz nie brałam zwolnienia od razu bo ciągle na psychę siadała że to nie choroba itd no i naginała dwa dni po 14 aż w maju 13 dokładnie piątek po pracy dokładnie po 20.30 dostałam takiego krwotoku że nie patrzałam już w cale na nią niech se jest zła ja nie będę narażać swojej ciąży o którą walczyłam kilka lat dla jej interesu powiedziałam że może się obrażać ale ja nie mam zamiaru stracić ciązy i o .. więc u mnie też było trochę ostro kłotnie itd ale nie ma co nikt o ciebie w zyciu nie bedzie sie troszczyc i interesować jak nie było komu przyjsc do pracy ja naginałam po towar ja jezdziłam a jeszcze do ludzi potrafi najgorsze rzeczy na nas nagadać więc już się odwdzieczyła mi i mam ją teraz naprawdę serdecznie głeboko w d... he he sory ale mnie takie coś irytuję buziaki ja mykam na fit już terazdzieki, na szczescie to juz ostatnie dni w pracy
no u mnie sie martwia o mnie, ale wlasnie nie kumaja bazy, ze ciaza to potrafi wymeczyc i kobieta kiedys musi odpoczac, nie dalam sie i sie skonczyly komentarzeoj kochana i całe szczęście ja u teściowej pracowałam w sklepie i też mi cały czas na głowe gadała, że ona to w ciązy do samego końca robiła .. a u niej w sklepie zmiane masz 14 godzin a drugi dzien wolny albo dwa dni po 14 i dzień wolnego no i wiesz nie brałam zwolnienia od razu bo ciągle na psychę siadała że to nie choroba itd no i naginała dwa dni po 14 aż w maju 13 dokładnie piątek po pracy dokładnie po 20.30 dostałam takiego krwotoku że nie patrzałam już w cale na nią niech se jest zła ja nie będę narażać swojej ciąży o którą walczyłam kilka lat dla jej interesu powiedziałam że może się obrażać ale ja nie mam zamiaru stracić ciązy i o .. więc u mnie też było trochę ostro kłotnie itd ale nie ma co nikt o ciebie w zyciu nie bedzie sie troszczyc i interesować jak nie było komu przyjsc do pracy ja naginałam po towar ja jezdziłam a jeszcze do ludzi potrafi najgorsze rzeczy na nas nagadać więc już się odwdzieczyła mi i mam ją teraz naprawdę serdecznie głeboko w d... he he sory ale mnie takie coś irytuję buziaki ja mykam na fit już teraz
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
U mnie goście więc nie doczytam.
Lux dobry z ciebie człowiek po prostu a dobro wraca
Bonusowa mega plac! Kółkową łamie się tak samo jak długą i dodatkowo przez kółka przekładaj. Polecam ci bawełnę czesaną jest miękka od nowości.
Miłego dnia
Bonusowa mega plac! Kółkową łamie się tak samo jak długą i dodatkowo przez kółka przekładaj. Polecam ci bawełnę czesaną jest miękka od nowości.
Miłego dnia
dzieki ♥Dzień dobry
Miłego dnia
anio0
Fanka BB :)
A ja byłam dwa tygodnie temu u ginekologa i o skierowaniu żadnym nie wspomniał... dziwne... miałam tylko miesiąc temu morfo i mocz, aż mnie to martwić zaczęło.A ja po glukozę, ochyda, jedno kłucie było i jeszcze prawie godzina do drugiego. Chyba koszmarnie wyglądam bo położyli mnie w jakimś magazynie, zimno tu strasznie, ale przynajmniej nie zemdleje.
anio0
Fanka BB :)
K
Krasnal77
Gość
Ja do tej pory mialam robione tylko badania ktore sobie zrobilam zaraz po zajsciu i raz chyba w 15t... Lekarz mowi, ze zdrowa ciaza to nie ma co sie kłuć co miesiąc... Teraz jutro ide to mowil cos gin, ze bedziemy robili badania krwi i moczy i krzywa cukrowa... Tez sie zastanawiam czy nie za rzadko sprawdzam, ale jak wszystko dobrze to staram sie nie martwic)
reklama
to moja ginka mnie ciagle na jakies kieruje i kaska leciJa do tej pory mialam robione tylko badania ktore sobie zrobilam zaraz po zajsciu i raz chyba w 15t... Lekarz mowi, ze zdrowa ciaza to nie ma co sie kłuć co miesiąc... Teraz jutro ide to mowil cos gin, ze bedziemy robili badania krwi i moczy i krzywa cukrowa... Tez sie zastanawiam czy nie za rzadko sprawdzam, ale jak wszystko dobrze to staram sie nie martwic)