reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry :)

U nas dziś deszczowo, pochmurno i chyba ciśnienie niskie bo muli mnie strasznie.

Wczoraj dokończyliśmy z niemężem ten nasz plac zabaw :D jeszcze musi dziś dokupić jedną kotwę i ślizg zamontować. Ale już się pochwalę i polecam z całego serca place zabaw Wickey! Paczka szła z Niemiec ale przyszła bardzo szybko no i wszystko wygląda jak na zdjęciu ♡ dziewczynki zachwycone - teraz muszą tylko szybko wyzdrowieć no i pogoda żeby jeszcze przez jesień sprzyjała.

2016-08-23 09.41.56.jpg

Synek w brzuszku daje czadu coraz bardziej. Bałam się, że przez łożysko na przedniej ścianie nie będę czuła ruchów tak wyraźnie jak z córkami ale jest super. Czekam na obcego po 30tc :D

Muszę się w końcu zebrać i zdecydować na chusty. Tzn na wzór bo jest tyle, które mi się podobają ze mam mętlik :D I tu będzie pytanie do @elifit i @Gabinia - jak złamać kółka? Długą wiem jak motac w ciąży do złamania ale kółka??? Help!

Wczoraj zrobiłam zakupy wiec dziś nie wychodzę z domu. Na obiadek dalej zupka pomidorowa a na drugie gulasz wieprzowy.

Anetko bardzo się cieszę, że wychodzisz i możesz jechać do synka.

Miłego dnia!

Załączniki

• 2016-08-23 09.41.56.jpg
    2016-08-23 09.41.56.jpg
    184,8 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Dzień dobry :)

U nas dziś deszczowo, pochmurno i chyba ciśnienie niskie bo muli mnie strasznie.

Wczoraj dokończyliśmy z niemężem ten nasz plac zabaw :D jeszcze musi dziś dokupić jedną kotwę i ślizg zamontować. Ale już się pochwalę i polecam z całego serca place zabaw Wickey! Paczka szła z Niemiec ale przyszła bardzo szybko no i wszystko wygląda jak na zdjęciu ♡ dziewczynki zachwycone - teraz muszą tylko szybko wyzdrowieć no i pogoda żeby jeszcze przez jesień sprzyjała.

Zobacz załącznik 769156

Synek w brzuszku daje czadu coraz bardziej. Bałam się, że przez łożysko na przedniej ścianie nie będę czuła ruchów tak wyraźnie jak z córkami ale jest super. Czekam na obcego po 30tc :D

Muszę się w końcu zebrać i zdecydować na chusty. Tzn na wzór bo jest tyle, które mi się podobają ze mam mętlik :D I tu będzie pytanie do @elifit i @Gabinia - jak złamać kółka? Długą wiem jak motac w ciąży do złamania ale kółka??? Help!

Wczoraj zrobiłam zakupy wiec dziś nie wychodzę z domu. Na obiadek dalej zupka pomidorowa a na drugie gulasz wieprzowy.

Anetko bardzo się cieszę, że wychodzisz i możesz jechać do synka.

Miłego dnia!
swietny ten plac :) wpadam na pomidorowa i gulasz do Ciebie!

hej laski ja też w końcu po dłuższym czasie jestem tu na forum i próbuje cały czas nadrobić zaległości ale tego jest tyle he he, że będę jeszcze nadrabiać i nadrabiać :):) ale was to aż miło się czyta więc same przyjemności mnie czekają .. miejmy nadzieję :):)

Powiem wam tylko w skrócie, że u nas jednak jest cukrzyca ciążowa byłam w zeszłym tyg w Bydzi, pani doktor dała nam dietę nie jest taka zła jak ją opisują :D:D i w piątek jedziemy z wynikami o decyzje czy będzie insulina czy się obejdzie.. więc mamy nadzieję że damy z synkiem radę bez :):) buziaki mamusie i do później my lecimy na zajęcia fit dla kobiet w ciąży :):*

reklama
Do góry